עוד על פרשת אלכס

עוד על פרשת אלכס

אז נכון שהוא ניצל מזה בעור שיניו, ואף אחד לא הצביע להדיח אותו, אבל אולי אפשר ללמוד משהו מהסיפור הזה, וזה די פוספס: למה, באמת, הוא ויתר על הברזנט? כמה שהוא לא מסביר את זה, נדמה שאנחנו לא מצליחים להבין. כאילו שהוא מסביר את זה בשפה אחרת משלנו ומשל חברי שני השבטים. כי אולי העניין כאן הוא פער הדורות. אלכס ניגש למו"מ עם 'סבאנה' כשהוא חושב במושגים של דור אחר, שכבר לא תופסים היום והם זרים לגמרי לצעירים. בשביל אלכס לא להשאיר את היריב בלי הדבר האלמנטרי שלו, מיטה או ברזנט, זה ערך חשוב, זו אפילו גדולה. אבל לדור שלנו כבר מזמן אין אלוהים, זו כבר לא בושה להגיד "אנחנו לוקחים את הברזנט", וזו כבר לא בושה לא לחשוב על זה שהם יישארו בלי מחסה. אפילו 'סבאנה', שהרויחו מהגישה של אלכס, לא העריכו את גדולתו אלא נדהמו מרפיסותו. וכמובן שהג'יברואים לא הצליחו אפילו להכנס לרעיון של "לא להשאיר אותם חשופים בגשם". מי אמר שאין מה ללמוד מתחרויות ריאליטי ומטלויזיה מסחרית.

סליחה על התגובה החריפה

אבל מה שכתבת הוא שטויות במיץ. אלכס לא מבין את המשחק והתחרות, זה בכלל לא קשור לפער הדורות. גם אני שמטבעי אני אדם נותן ועוזר, במקרה כזה, הייתי לוקחת את הברזנט. למה? כי זו הייתה החלטה של השבט, ואני השליחה שמתפקידה לבצע על מה שהקבוצה הצביע עליו. הוא לא הראה שום נאמנות לקבוצה שממנה הוא בא, וכבר אמרו לפניי אל תזרוק אבן לבאר שממנה אתה שותה. והוא היה צריך לחשוב על ג'יבארו ולא על סבאנה, ולו רק בגלל ששם הוא חי. הוא טעה טעות ענקית, וערער את מעמדו בשבט בצורה רצינית, והסעבה היחידה שלא הודח, זה רק בגלל שהייתה מישהי בשבט יותר חלשה ממנו, וגם בגלל שהוא גבר וגברים חשובים בשבט שהמספר שלו בין הגברים לנשים מלכתחילה היה חצי חצי.

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo45.gifדוגרי זה לא קשור לפעם בין-דורי.

הוא נדרש ללכת לשבט השני ולהביא משהו שכולללללם בשבט סיכמו עליו מראש. לא היה שום דבר במשימה שהוא לא הבין. הוא פשוט חשב שהוא הולך להיראות "אנושי" בעיני סבאנה, למרות שהמשימה בכלל לא דורשת את זה. הוא היה יכול להיות אנושי ומתחשב ועדיין לקחת משהו. אם כבר - שהם ישימו את הברזנט על הסוכה שלהם. הוא צריך להתחשב בשבט שלו קודם, ואם הוא הרגיש שהוא לא הולך לעשות את זה כמו שצריך - הוא היה צריך לומר שהוא לא יכול. אבל לדבר על כך שהוא התחשב בשבט שלו כשהוא רק חשב שהבנות מסכנות........ כל כך עלוב. אחר כך הוא גם מנסה לתקן את הרושם שנוצר בעקבות הטעות ולומר ש"מדי פעם יש גשם, אבל הגברים חסונים אז זה בסדר."

אבו זקן

New member
אלכס, ילד שלי מוצלח

שמש במרום זורחת מרינה שוב חושפת תחת לך לשבט הסבאנה קח ברזנט ולא בננה שוט מהר, ואל תשכח אלכס, ילד שלי מוצלח. אלכס בספינה נוסע ופתאום חושכות עיניו כי דילמה לפניו "לא, אני איני פושע" הוא פולט מבין שפתיו כי חושב המפסידן: כך יהיה מבסוט עידן. ג'יבארו מחכה בבית איפה אלכס , ראש ננס? אך הנה הטמבל בא עם מה זה , למה אננס? מתנה הבאתי לך אוי לי , אלכס מהר יודח. שמש במרום זורחת סיון את הג'ורה שלה פותחת גם בוגד וגם טיפש גם במוח מחרבש אלכס, איזה אידיוט מוצלח. נעמה שם משתוללת דן, עם רצח בעיניו אלכס, הוא אוטם אוזניו מה עשיתי, מה עויתי? רק להיות מורה רציתי. והנה מועצת שבט מה עם אלכס ? איזה עז את הפה הכסיל פותח מה זה ? אלכס מפנטז איך עשה, ואיך ניצח! ארבע שכמיות גילח הוא בכלל לא מדוכדך, אלכס, איזה אויל מוצלח. שמש במרום זורחת מרינה שוב חושפת תחת דוקא את סיון זרקו שם והשאירו את החושם חי נפשי, רוחי תיפח! אלכס, ילד שלי מוצלח.

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifענק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

AshkenaziAmiti

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מאיפה זה הגיע?

חן676

New member
../images/Emo24.gif ענק!!!!!!!

גדול !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהבתי .

Jen74

New member
להדפיס, למסגר ולתלות על הקיר ../images/Emo6.gif

דחוף לטגלן את השיר הזה

אוהד 49

New member
../images/Emo6.gif חח יפה..

למרות שחוץ מהבית הראשון אני לא מצליח לשים את המנגינה של השיר על שום בית אחר
חחחחחחחח....

למעלה