זה מה שאמרתי, לא? @_@
R RaVeN IYI New member 20/4/08 #25 XD אף אחד? יענו מתנה מקומי, סינגל? D:" את חמודה, את XDDD 3> אבל אם אני לא אעצבן את דוד יותר מדי בתקופה הזו אני אנסה לסנג'ר משו :X בתקווה שהסינגל הזה יהיה מעולה~ [ולא שקט-קלאסי, כי זה כבר יצא לי מהתחת. :X]
XD אף אחד? יענו מתנה מקומי, סינגל? D:" את חמודה, את XDDD 3> אבל אם אני לא אעצבן את דוד יותר מדי בתקופה הזו אני אנסה לסנג'ר משו :X בתקווה שהסינגל הזה יהיה מעולה~ [ולא שקט-קלאסי, כי זה כבר יצא לי מהתחת. :X]
ק קקטוס שכזה New member 19/4/08 #24 הנשמונת שלי חוזרת!!! סוף-סוף!! Moon Crying נשמע נחמד, אבל צריך לחכות לגרסה המלאה.... וטוב שהיא חזרה.. =)
הנשמונת שלי חוזרת!!! סוף-סוף!! Moon Crying נשמע נחמד, אבל צריך לחכות לגרסה המלאה.... וטוב שהיא חזרה.. =)
O One Missed Call New member 20/4/08 #26 החרם על קודה ירד?OOOOO: אומיגאד,באיזה דילאיי! רגע, אם יש סיבוב הופעות זה אומר שהחרם ירד נכון? >>" אבל עדיין, בטח המכירות כרטיסים ילכו גרוע ואאוץ' אני עדיין מחפשת כתובת למכתבים לקומיצ'אן~
החרם על קודה ירד?OOOOO: אומיגאד,באיזה דילאיי! רגע, אם יש סיבוב הופעות זה אומר שהחרם ירד נכון? >>" אבל עדיין, בטח המכירות כרטיסים ילכו גרוע ואאוץ' אני עדיין מחפשת כתובת למכתבים לקומיצ'אן~
H Hao Asakura New member 22/4/08 #27 הכרטיסים נגמרו כמו המבורגרים לאמריקקים הם לא שרדו יום. החרם נגמר, דייייייייייי חלאס, היא חוזרת ונראה מה קורה איתה במכירות.
הכרטיסים נגמרו כמו המבורגרים לאמריקקים הם לא שרדו יום. החרם נגמר, דייייייייייי חלאס, היא חוזרת ונראה מה קורה איתה במכירות.