עוד פיגוע באוטובוס .... צומת גהה

emmy5

New member
בכל זאת נדליק נרות , נ.ג.ה.פ.

הפיצוץ היה מחוץ לאוטובוס , פחות נזק ... משתתפת בצער וכאב המשפחות ...

נֵנָה

New member
אממי'לה, מה אומר לך ? קשה להיות

אופטימי, להדליק נרות ולחגוג, כאשר מצב הרוח ירוד בגלל הפיגוע. כל כך קרוב אלינו ...
ביום חמישי בערב, אנחנו נוהגים לצאת לקניות, אבל מאחר וצירי התנועה היו סגורים כל כך הרבה זמן, נוצרו פקקים לאורך עשרות רבות של קילומטרים וכמובן שלא היה טעם לצאת מהבית, ודחינו את הכל למחר ... אך מה כל זה, לעומת הצער של אלה שנפגעו ומשפחותיהם ? ממש עצוב
מקווה שיהיה לנו סוף שבוע שקט ולא נשמע יותר על פיגועים ... זה נשמע לי כל כך נאיבי ... ולא רואים את האור בקצה המינהרה

emmy5

New member
ננה ,את כל כך צודקת אך...

אני למדתי שהחיים ממשיכים..ודווקא הדלקת הנרות נותן לי את הכוח להמשיך ...

emmy5

New member
הלב כואב והשכל חושב איך ,איך....

אפשר להמשיך...איך אפשר להיות חזק ...אני רואה את עצמי אמא אחראית על הילדים שלי ...מה אני היתי עושה במקרה הזה .....?

נֵנָה

New member
כנראה שאני עוד לא למדתי ../images/Emo5.gif

ועדיין לוקחת ללב, כל מקרה כזה שקורה ... כי זה כל כך מקומם וכל כך מיותר ... ולחשוב, שאולי הכל היה יכול להיות אחרת ... על כל מה שהחמצנו ושיתכן שלעולם לא יתוקן ... אני יכולה להיות אופטימית כשמדובר במעגל הקטן של חיי הפרטיים, שמקיף אותי, את ילדי וידידַי, ולהאמין שכל מה שקורה, הוא בסופו של דבר לטובה ... אבל, האופטימיות הזאת זונחת אותי כשאני מסתכלת על המעגל הגדול יותר שמקיף את כל מה שנעשה אצלנו בארץ ואני פשוט מאבדת את האמונה שיהיה כאן פעם טוב ...

emmy5

New member
ננה,אופטימיות??לא ,לגמרי לא ...

ננה,לא נגמור עם הויכוח הרבה זמן ...אז בואו נהדליק את הנרות ,נמשיך להיות בתיקווה לטוב ,אחרת אף אחד כבר לא עושה ילדים

אתמול בדיוק באותה שעה נסענו

לבקר חברה בבי"ח בילנסון ועברנו על פני התחנה... מזל? כמה הכל מיקרי וכמה הכל יכול להשתנות בצ'יק...
ערב טוב אנשים

נֵנָה

New member
אתמול בערב, נסענו ליבנה אל בתי ...

אבל, אני לא אוהבת לנסוע דרך צומת גהה ונסענו דרך כביש לוד מכיוון בית דגן ורק שם עלינו על כביש גהה ...

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לכל חבריי פה ../images/Emo59.gif../images/Emo138.gif

לכולם וחנוכה שמח היום בשעה חמש וחצי עברתי דרך צומת גהה לא העפתי בצומת מבט שני, ברדיו שמעתי על הפיצוץ וידעתי שאצטרך לעבור שוב הצומת,הפעם בצורה שונה. אכן בשעה שמונה וחצי בערב הכביש כבר היה פתוח לתנועה ויכולתי לחזור הביתה. לא היה קשה לנחש היכן היה הפיצוץ. הכביש אומנם היה פתוח, אך במקום הארוע היו מאות אנשים מכוניות כיבוי ומשטרה והרגשה קשה. תמיד כשיש פיגוע אני אומרת לעצמי" "יעלי, היינו בלי מדינה, עם מפוזר ומפורד, ירו בנו באלפים, שרפו אותנו בעשרות אלפים, והשמידו אותנו במליונים, ליבי ליבי עם המשפחות, אך יש לי מדינה, אין לי הרגשה יותר שאפשר בוקר אחד להשתגע ולשלוח אותי למשרפות". שוב, נכון שכשזה פוגע באדם זה 100% אסון, אבל הפרופורציה מדברת בעד עצמה. נדליק נרות ונקווה (אני מאמינה בכל ליבי) שהבעיה תיפתר, הרי חושבים עליה, לא? יעלי

נֵנָה

New member
אשרייך יעלי חמודה ../images/Emo24.gif הלוואי

שאוכל להידבק קצת באופטימיות שלך
שלא לדבר על הפטריוטיות

נֵנָה

New member
בואו אשתף אתכם במשהו באמת יפה ../images/Emo6.gif

נכדתי המקסימה אופיר בהופעה שלשום
שרה את השיר "חיוכים" של חוה אלברשטיין
רדרד, היכן אתה? אולי תביא לנו גם את השיר עצמו ? תהנו

נֵנָה