עוד פיגוע באוטובוס .... צומת גהה

נֵנָה

New member
מנסה להעביר לכם אתר עם שירים

של חוה אלברשטיין - אפשר לשמוע רק קטעים, אבל גם זה משהו
לרדת עם החץ ברשימת השירים ולהגיע לשיר חיוכים וללחוץ על הרמקול הקטן ... אם לא הצליח, תסלחו לי

נֵנָה

New member
../images/Emo51.gif לך מנורה ../images/Emo13.gif

אכן, יש לי נחת ממנה, היא ילדה מקסימה
בשבילי היא תמיד מספר 1

misu007

New member
בוקר טוב לכל הפורום../images/Emo183.gif

כרגע יורד גשם באזורנו אונם קל אבל , זהירות

redredole

New member
בערב שכזה

רק שיר אחד יכול לחזק את כולנו. אין לי ארץ אחרת. מקהלת ניצני בנימין

סבאאורי

New member
ליום אחרון של חנוכה תשס"ד

יש לנו שרה יש לנו מנורה יש לנו אורה ומקסימה חסרה לנו היום שמחה אבל יש לנו תקווה ויהיה טוב ורדרד צודק אין לנו ארץ אחרת ואנו נמשיך... ולחונה - הרמתי ת'כפפה שלך מהצהריים ברכות לכולם

emmy5

New member
../images/Emo6.gifסבאאורי ,אתה גאון

שכחתי בכלל על זה ,כל הכבוד איפה השמש אולי זה דני שלא רואים אותו ....

מנורה

New member
לילה טוב חברי היקרים../images/Emo29.gif

סבאאורי איזה יופי בדיוק כך נראתי לפני....שנים כמה טוב להיזכר ערב קשה עצוב וכואב אבל כמו יעלי גם אני מרגישה שאין לנו ארץ אחרת ובשום מקום בעולם שיהיה הטוב ביותר תמיד ישנאו אותנו ונרגיש זרים.

yaely2

New member
מנהל
משהו או משהי מאמינה בגורל ../images/Emo41.gif

שלום חברים יקרים,
השאלה של אמי הרשומה בכותרת הזכירה לי רק עכשיו סיפור סיני. מספרים הסינים שאדם עשיר והמשרת שלו יצאו לערוך קניות בשוק וראו שם את מלכת המוות. (בסין זאת מלכה) האדון נבהל מאוד הפסיק את הקניות וקרא למשרת לחזור איתו מיד הביתה. בבית שאל המשרת את האדון מה קרה והאדון השיב: "ראיתי את מלכת המוות" השיב המשרת ומה רבותא בכך, הרי אנו רואים אותה מסתובבת בינינו יום יום. אמר האדון: "היא הסתכלה עלי במבט משונה. שמע, ארוז לי מיד מזוודה, יש אי נידח בשם קצ'מקודו, אני טס לשם מיד." לאחר שהאדון עזב יצא המשרת לשוק להשלים את הקניות וראה שוב את מלכת המוות פנה אליה המשרת ואמר:"מדוע הפחדת כל כך את אדוני?" השיבה המלכה:"לא התכוונתי כלל להפחידו, רק הסתכלתי עליו בפליאה, יש לי איתו פגישה מחר באי נידח בשם קצ'מקודו, מה הוא עושה פה היום
. יעלי
לילה טוב לאלה שעוד ערים

maxima

New member
בוקר טוב יעלי...בענין המזל

יש סיפור על המזל והשכל שהתוכחו מה יותר חשוב מזל או שכל התווכחו וכתווכחו עד שהתעיפו והחליטו לשכב לנוח שכב השכל בצד הכביש והמזל באמצע הכביש שאל אותו השכל מדוע הוא שוכב באמצע הכביש אמר המשל לא יקרה לי כלום הרי אני המזל.....ונרדמו אחרי שעה קלה באה מכונית נוסעת מבהירות ראה הנהג אדם שוכב באמצע הכביש ירד לשולי הכביש ודרס את השכל........

emmy5

New member
יעלוש ו מקסימה ,תודה על הסיפורים

מי מה שמחכה לנו אי אפשר לברוח..

../images/Emo42.gif בוקר טוב אנשים ולסבא אורי../images/Emo45.gif

תארתי לעצמי שתמצא מה לעשות עם התמונה (

למעלה