(עוד) פיק!

BlackEyedSpirit

New member
XDDDD

*מדמיינת את אורטאיצ'ו עושה סייאנס: "עדי... את שומעת אותי ?" "שוב אתה ? ם.ם" "תכתבי לי מאמר על איצ'ינוסה ;;" "באמאש'ך, תעזוב אותי כבר. לא הספיקו לך כל החיים שלי וה-85 שנה שאחרי מותי ?"*

cRitiCaL KitTy

New member
הממ../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

לא ממש אהבתי...\: לרוב הכתיבה שלך סוחפת אותי ומחברת אותי לסיפור והכל... אבל כאן... יכולתי לראות את זה קורה והכל... אבל לא התחברתי... נראה לי שהיה משהו שונה מהרגיל... סורי...

cRitiCaL KitTy

New member
אוקי!../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

אני חושבת שהבנתי מה גורם לריחוק... בהשוואה לפיקים האחרים שלך, כאן את מתייחסת אליו כ"הוא" ומתארת את המחשבות שלו... קחי לדוגמא את הפיק "Memories in the Snow" הנקודת מבט היא של אוריהימה. שם מתחברים לדמות הראשית בפיק ומזדהים איתה. כאן, הנקודת מבט ניראית כאילו מרוחקת, פחות מרוכזת בדמות הראשית של הפיק... נראה לי שזה העיניין... לא יודעת, מקווה שהצלחתי להעביר את זה...

Goggle Girl

New member
כי הכל יותר מרומז את ../images/Emo58.gif 59

אומרת... זה היה הכרחי כי בעצם לא התמקדנו בשום דבר ובאף דמות יותר מדי. זה היה יותר הצגת מצב - המצב בעולם הפנימי של איצ'י אחרי שהולואיצ'י נוצר. אפילו אם הייתי צריכה להתמקד במשהו ניסיתי כמה שיותר לעשות אווירה הזוייה ומנותקת כי עם כל הכבוד הולואיצ'י הוא... הולואו @@;;; קיבלתי, אבל זה פשוט איך שהפיק הזה נועד להיות <: אותי הוא הפחיד מספיק ואחרי שעברתי עליו פעם אחת לכתיבה, פעם אחת לתרגום לעברית, ועוד פעמיים הקלדה, לא ניראה לי שהייתי יכולה לעשותו אותו באף דרך אחרת

cRitiCaL KitTy

New member
אוקי^_^../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

את האווירה ההזויה והמנותקת אהבתי3:(אני נורא טובה בלסתור את עצמי^^" פשוט תתעלמי... זה הדבר הכי טוב לעשות ברגעים כאלו...)

Goggle Girl

New member
זה הכל לגיטימי XD

שמעי לא אהבת דבר אחד שבדרך כלל יש אצלי, אבל אהבת משהו אחר שכן היה רק פה. זו לא סתירה.

kerenmastercard

New member
שלום, שמי קרן ואני חדשה.

חברה שלי, גל, הציעה לי להצטרף לפורום הזה. אני צופה באנימה בליץ' ואני אוהבת אותה מאוד. ואמ...זהו. :)

אני מציעה לך שתשרשרי את זה

במקום אחר... תפתחי על זה כתום, אנשים יסימו לזה יותר לב. ודרך אגב- ברוכה הבאה ^.^

למעלה