עוד פעם בקשר לצילומים שלפני

אתי@

New member
עוד פעם בקשר לצילומים שלפני ../images/Emo19.gif

שתי שאלות: 1. איך זה לדעתכם להצטלם בשוק הכרמל??? ממש קשה לי להחליט אם אני מתה על הרעיון או מתעבת אותו (רגשות מעורבים...
) 2. מכירים מקום בטבע
, שיש בו הרבה ירוק ומתאים לצילומים? רצוי שיהיה באזור תל אביב דרומה (עד רחובות), ושיהיה קצת יותר מעניין מפארק הירקון. שמעתם על גן הקקטוסים בפארק הירקון? אולי שם מתאים להצטלם? תודה
אתי@

אתי@

New member
לא כ"כ נראה לי כי... ../images/Emo5.gif

לא כ"כ נחמד להצטלם ליד כלובים של חיות (רוב החיות נמצאות בכלובים), זה לא כמו להצטלם ממש ליד החיה עצמה. חוץ מזה, את הסאפרי סוגרים ב-5 אחה"צ, קצת מוקדם מידי עבורינו.

*שיר

New member
זה לא מדוייק

יש טיולי ספארי לילה... אבל אני לא יודעת מתי זה מתחיל

"מותק"- אני איתך בעניין שוק הכרמל

מצד אחד זה מטריף מצד שני זה קצת המוני (אם מותר להשתמש במילה הזאת). ואם כבר הזכרת צילומים מתל אביב דרומה... יש לי רעיון בשבילך. ליד ירוק על המים יש שטח גדול עם גפנים שבסוף כל שורה יש שיח ורדים- ממש כמו בפרובנס. פשוט מדליק. אנחנו חושבים להצטלם שם. בנוסף יש שם שטחים של גידול כותנה שבדיוק כשאנחנו מתחתנים מתחיל האיסוף שלהם, אז אולי נלך על זה. עוד דבר שאנחנו מבררים זה שבכניסה לירוק על המים יש את מרכז ה"ביקבוק" של יקבי ברקן- אז חשבנו להצטלם בין המכונות והבקבוקים...

אתי@

New member
נשמע מצוין, למרות שזה קצת דרומי

מידי... איפה בדיוק נמצא ה"דמוי פרובנס" ושדות הכותנה??? איך מוצאים את המקומות האלה? הרי אי אפשר לתת כתובת
- רחוב ומספר... לגבי מרכז ה"ביקבוק" - דוקא את זה ראיתי, זה ממש ליד הכניסה ל"ירוק על המים".

הגפנים נמצאים בשטחים של קיבוץ

חולדה וכך גם הכותנה. גפנים יש גם בכרמי יוסף (שם אנחנו מתארגנים). אבל זה קצת רחוק בשבילך לא?

אתי@

New member
כרמי יוסף קצת רחוק, קיבוץ חולדה

יכול להיות אופציה למרות המרחק (תודה על הרעיון
). פשוט לא בא לי לנסוע רחוק מידי ביום החתונה.

לימורי

New member
בשוק יש לפעמים כל מיני ירקות ופירות

רקובים על הריצפה וגם לפעמים מסריח והריח נדבק ( תלוי ליד איזה דוכן את נמצאת.. ) - צריך לקחת את זה בחשבון..

אינצה

New member
וואו נועה נשמע פיצוץ!

אנחנו לא ידענו על אף אחד מהמקומות הקרובים לירוק על המים שסיפרת עליהם. תגידי, את יודעת אם אמורים להיות גפנים בתקופה של החתונה שלנו ושלכם או שהם ערומים? איזה כיף שזאת תחילת תקופת איסוף הכותנה - זה יכול לצאת מקסים בתמונות! מה שבטוח אני אצור איתך קשר לקראת החתונה בקשר לזה וגם בקשר לעיצוב המקום. ד"א יש לך כבר רעיונות?

רחלי1

New member
כן!!!

הגן הבוטני ופארק הציפורים הצמוד לו, שניהם נספחים לפארק הירקון. פשוט קסם של מקום, טובל בטונות של ירוק!!!

רחלי1

New member
ועוד רעיון -

אם כבר שוק, אז ראיתי אלבום חתונה לדוגמא שצולם בשוק הפישפשים. הרבה יותר קסום ומסתורי משוק הכרמל, ופחות ניחוחי. יש בתצלומים אוירה של תיבת אוצר, כמו בסרט אלאדין....

אתי@

New member
נשמע מאוד מיוחד (למרות שרציתי משהו

בטבע). הצילומים היו בחלק המקורה של שוק הפישפשים, או ברחובות בסביבת השוק

רחלי1

New member
הצילומים בשוק הפישפשים -

גם וגם. בין הדוכנים ובסמטאות הפתוחות. אגב, הסימטאות של יפו העתיקה? אלו הנושאות שמות של מזלות? גם קסומות. אבל מייד אחשוב על יעדים ירקרקים יותר בשבילך.............

אתי@

New member
נכון מאוד!!!! הסימטאות של יפו

מדהימות בעיני. שמתי לב שממש לא באופנה להצטלם ביפו העתיקה, אלא בנוה צדק. אבל האמת היא שיפו העתיקה הרבה יותר מיוחדת בעיני. אם מותרים על הגן של יפו (זה עם הדשא והאסוציאציות של סרט ערבי...), אז התמונות יכולות להיות משגעות!

רחלי1

New member
שטרודלית -תקשיבי טוב:

דיר באלאק ללכת על תפאורה של סרט הודי, עם הצצות מעבר לדקלים וערוגות של ציפורנים אדומות!!! רק לסימטאות, כן? ועזבי אותך מאופנות. גם לי ניסו למכור את נווה צדק. אז נכון, אחלה אתר לצילומים, אבל בסוף בסוף את נשארת עם הנשמה הפרטית שלך, ועם מה שעושה לך טוב, ולא לדעת הקהל. אפילו את ההמלצות שלי תשקלי בקור (ברררר....) ולכי על מה שעושה לך את זה בענק...

אתי@

New member
צודקת ב- 100% !!!

ולגבי הסרט ההודי - בדיוק לזה התכוונתי שאמרתי שרק צריך לוותר על הגן של יפו...

יש לי עוד רעיון.. חולני אבל די מדלי ../images/Emo16.gif

מה דעתך לברר בחברת הובלות מתי הם מעבירים דירה ולהצטלם על הארגזים ? רעיון נחמד לדעתי בהתחשב בזה שקניתם בית, במעבר וכו´

אתי@

New member
אבל רציתי טבע...

ללא ספק רעיון מקורי, אבל אני חושבת שמרוב ארגזים שאני הולכת לראות בשבועות שלפני החתונה - אני רק ארצה לברוח ממראות כאלה...

dorlim

New member
בטח תגידו שזה רעיון אדיוטי, אבל...

מה עם להצטלם בגן ילדים, עם עשרות עוללים שמכרכרים סביבכם ומביטים בכם במבטי הערצה?

למעלה