עוד פעם בקשר לצילומים שלפני

אתי@

New member
מדליק ../images/Emo45.gif אבל לא מתאים בשעות...

בתור בת לגננת - את הגן סוגרים ב- 1:40 בצהריים.

גילי 25

New member
אתי@, את עדיין מחפשת מקום חלופי?

כי אתמול היינו בפגישה עם הבר האקטיבי ב"פעמונים" בבית ברל שהוא מקום ממש ממש חמוד, זה גן פתוח, עם פינות זולה מגניבות, חלוקה טובה בין השולחנות והרחבה, בקיצור - נחמד ביותר. ונראה לי שהמחירים שם סבירים ושפויים. (אה, והחופה היא בתוך מעין אמפי קטן, כאשר החופה נמוכה יחסית לקהל, וכולם יכולים לראות את המתרחש בחופה, ויחד עם זאת קרובים לחתן-כלה, כמו שאני אוהבת )

אתי@

New member
תודה שזכרת אותי , אבל בסופ"ש החלטנו

לוותר על זה ולהישאר עם הקיים (ולראות רק את החצי המלא של הכוס, והוא די מלא). התחלנו להדפיס את ההזמנות, ומכאן אין דרך חזרה...

אינצה

New member
הי אתי@

אני לא הייתי שם אף פעם אבל המליצו לי על פארק המדע במכון ויצמן ברחובות. אם הבנתי נכון יש שם גן ענק ובתוכו כל מיני פסלים סביבתיים שמסבירים תופעות פיזיקליות. אני לא לגמרי יודעת איך זה נראה ואם זה יצא טוב בצילומים אבל אפשר לבדוק גם שם.

שירי71

New member
יוו אני לא מאמינה!

איזה קטע עניתי לשאלה של אתי@ לפני שראיתי את התגובה שלך, נופר! איז קטע ואני חשבתי שאני הוגה רעיון כביר ובמיוחד במחיוד אורגינאלי... איזה קטע. נופר, תגידי, יש לך קשר למשתלות? אני שואלת כי פעם היתה איזו נופר שלמשפחה שלהם יש משתלה...

שירי71

New member
אופה אני לא כאן לבדי!!!

באתי אחרי תלאות היום והתחלתי לקרא ולהשיב והנה הפתעה! מה שלומך?

pumpkin

New member
הגבעה הלבנה בפארק וולפסון בת"א

נמצאת בסוף רח´ לגרדיה ממש על יד קולנוע שביט לשעבר בגבעתים

אתי@

New member
אני לא מכירה, אבל בטח נעשה איזה

סיבוב בין כל מיני מקומות אופציונליים ואז נלך לראות את המקום. תודה

שירי71

New member
זה אולי דבילי, אבל: משתלה?

אישת אני מתה על משתלות וחולמת לעבוד באחת (כשאהיה גדולה) יש בכל מקום משתלות חלקן ממש יפות וגדולות במיוחד אם גם מגדלים בהן דברים אז יש שטחים עצומים להצטלם בהם וגם לשלב תמונות שלך בוחרת פרחים, ואפילו מוכרת (!!!) עציצים. , מובילה מריצה וכאלה. אני מתהדרת ברעיון שלי שתוך כתיבה נשמע לי פחות דבילי ויותר ויותר חמוד לאללה (סליחה על חוסר הצניעות)

Sharon_1

New member
חברה שלי ובעלה הצטלמו לפני החתונה

בשוק הכרמל, ונהנו מאד. כולם ברכו אותם במזל טוב ומחאו להם כפיים, כל המוכרים שיתפו פעולה וגם נתנו להם לאכול. למרות שהיה מלוכלך, השמלה לא התלכלכה, והיה להם כיף מאד. משם הם המשיכו ליפו. התמונות מהשוק יצאו הרבה יותר יפות וצבעוניות מהתמונות ביפו.

אתי@

New member
באמת ../images/Emo35.gif עכשיו סיבכת אותי

הכל נשמע כ"כ יפה - איך בוחרים מכל שלל האפשרויות רק אפשרות אחת

Sharon_1

New member
לדעתי, תעשו סיבוב מקדים בכל המקומות

ותבחרו מקום או שניים שהכי נראים לכם.

אחלה רעיונות...

זה רק מחזק את הטענה שלי שאמרתי אותה כבר כדאי שפשוט תזרמו ואל תתכננו יותר מידי יש הרבה דברים לפני הצילומים באותו יום שצריכים לעמוד בלוח זמנים ולכן עצתי לך ולבעלך לעתיד שתזרמו עם אותו יום אולי תנסו למצוא מה הכיוון (נוף של ים או המולה של תחנה מרכזית....) ועל פי זה תמשיכו שיהיה ממש בהצלחה אייל....

למעלה