עוד פעם שכחתי! התפקדות אפריל!

עוד פעם שכחתי! התפקדות אפריל!../images/Emo228.gif

שיר החודש: שיר החודש של קין: סרט/ספר/תכנית/הצגה/כלדבראחר החודש: דבר טוב שקרה במרץ: דבר רע שקרה במרץ: איך אתם מסכמים את החודש שעבר: תוכניות/ציפיות לחודש אפריל: מסר לאומה: שאלת בונוס: איך אתם תחגגו את יום העצמאות?

אני../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

שיר החודש: כל כך הרבה של הגילימוטס
במיוחד: over the stairs (המדהים
) וBad Boyfriend שיר החודש של קין: האמ. אין
אני אפילו לא אזכיר אחד מהקודמים רק בגלל הבזיון של SFAM סרט/ספר/תכנית/הצגה/כלדבראחר החודש: כלדבראחר= לונדון
דבר טוב שקרה במרץ: לונדון! דבר רע שקרה במרץ: לא זוכרת דברים רעים כשאני בלונדון
איך אתם מסכמים את החודש שעבר: לונדון
תוכניות/ציפיות לחודש אפריל:לונדון
מסר לאומה: הגילימוטס להקה מדהימה
שאלת בונוס: איך אתם תחגגו את יום העצמאות? או בלונדון (בכיף) או בארץ (במעאפנות, רעיונות יתקבלו בברכה)

../images/Emo66.gif

שיר החודש: She Needs Me- Fyfe Dangerfield, בכל עשרות הגרסאות שלו...
שיר החודש של קין: אני ממש לא בטוחה שיש כזה
סרט/ספר/תכנית/הצגה/כלדבראחר החודש: דבר טוב שקרה במרץ: חופש פסח!
דבר רע שקרה במרץ: האמת שזה היה חודש מצוין
טפו טפו טפו תוכניות/ציפיות לחודש אפריל:
לימודים
אני חייבת להגיד שנמאס לי. מצידי שמחר ייגמר סמסטר ב'.
אני מתחילה עבודה חדשה ביום ראשון- תיוג סרטים (כן כן, זה בדיוק כמו שזה נשמע
). שאלת בונוס: איך אתם תחגגו את יום העצמאות? המממ...עוד אין תכניות, אבל מן הסתם כמה הופעות עם חברות

CrazyPenguin

New member
אני הולכת לחטוף סקילה על זה

שיר החודש: Time to go- keane. כן כן! לא ידעתי שהביסייד הזה קיים בכלל! והוא פאקינג אדיר! שיר החודש של קין: מה שהזכרתי בשאלה הקודמת+ She opens her eyes [לא ידעתי שגם הוא קיים] + חכו לזה.....הנה זה מגיע............ SFAM!!!!!!!!!! כן כן. שיר לא קיני בעליל. אבל יחסית לשיר לא קיני? הוא אדיר!!!! וממכר. סורי על האכזבה חחח... סרט/ספר/תכנית/הצגה/כלדבראחר החודש: איך פגשתי את אמא + אבודים ♥ דבר טוב שקרה במרץ: חופשת פסח שהייתה ממש מגניבה אחרי הכל+תל אביב אחרי מיליון שנה דבר רע שקרה במרץ: מממ היה בתחילת מרץ איזה קטע עם ידיד שעשה לי ת'מוות אבל עבר. חוץ מזה גם רבתי עם כמה אנשים אבל כרגע לא ממש אכפת לי מהם אז זה בסדר
איך אתם מסכמים את החודש שעבר: נהדר תוכניות/ציפיות לחודש אפריל: לנצל אותו עד כמה שאפשר לפני שיתחילו הבגרויות.
מסר לאומה: And if I stop for a minute, I think about things I really don't wanna know!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כן כן. אני יודעת. אבל............. קשה להפסיק. שאלת בונוס: איך אתם תחגגו את יום העצמאות? אנערף. עם חברים? על האש? איך שיזרום.

../images/Emo2.gif say that again! איך זה קרה?

איך את אוהבת את SFAM כשאני לא הצלחתי אפילו לשמוע אותו פעם אחת מההתחלה עד הסוף?!. לפחות באגב הסדרות את בסדר... את בקצב ארה"ב עם אבודים או שרק מתחילה עכשיו?!

CrazyPenguin

New member
התחלתי לפני שבועיים

ואני באמצע העונה השלישית חח..אני בקצב סבבה אגב. הרגע באתי להוסיף
|פינגווין| לכותרת. וראיתי, נבהלתי, ומחקתי. אלוהים.

נראה לי הוא החליט שבמקום לדבר על זקנה

הוא יעצור אותה בעזרת העמדת פנים שהוא זמר מפגר בן 17

אני לא מאמינה!!! ../images/Emo2.gif אבל זה כזה שיר גרוע ../images/Emo6.gif

טוב לא חשוב. אני רק אדגיש שאני לא מאמינה שלא אהבת את השירים מSP ואת זה את כן...! רציתי לומר לך שליאל מוכשר ברמות והתצלומים שלו כל כך יפים! וגם התמונה שלך כמובן ^_^ אה ואת מייבי איטס טיים טו גו אני מכירה אבל דווקא לא ממש אוהבת
עשו עם זה פרסומת לסדרה מונק בארה"ב אם אני לא טועה

למעלה