עוד פעם שכחתי! התפקדות אפריל!

CrazyPenguin

New member
כןכן ראיתי את הפרסומת

קראתי שם את כל התגובות ואז הלכתי לחפש את הפרסומת חח איזה חמודים
וליאל מאוד מוכשר
אמסור לו! ודיי
SFAM לא כזההההה גרוע. כאילו. אין מצב שהייתי מנחשת שזה שיר של קין. וגם הוא לא יפה בתור שיר קיני. אבל בתור שיר רגיל? של אנשים שהם לא קין? שיר שהייתי שומעת בכיף. אני עדיין שומעת אותו בכיף, אבל המחשבה על זה שזה קין- בע.

mojoit

New member
מה?איך זה קרה?../images/Emo2.gif SFAM?!

ותמונה מדהימה
!! זאת את שם או שאת צילמת?

וואו, אני עייפה.

שיר החודש: 22 של לילי אלן שיר החודש של קין: חהחה. אמילי. העובדה שדברנו עליו פה גרמה לי לשמוע אותו מלא. P= סרט/ספר/תכנית/הצגה/כלדבראחר החודש: עמוק באדמה! שאני לא מאמינה שנגמר. דבר טוב שקרה במרץ: הדממה! תודה לאל. כבר הייתי מתה אם לא היה לי את השבוע חופש הזה. דבר רע שקרה במרץ: למרות שכבר אפריל, היום נחשב? ואם לא, סתם כל מיני דברים עם חברות זונות שהרסו לי סופשבוע שלם מהחיים שלי. איך אתם מסכמים את החודש שעבר: חצי-חצי כזה. תוכניות/ציפיות לחודש אפריל: הייתי אומרת לסיים כבר עם מגן המילואים, אבל זה יקרה רק בתחילת מאי. =/ מסר לאומה: אני ממש עייפה והיה לי יום ממש אבל ממש מסריח. שאלת בונוס: איך אתם תחגגו את יום העצמאות? פחח. אני אפילו לא יודעת מה אני עושה מחר, אז שאני אדע מה אני עושה עוד שבועיים?..

גם אני שמעתי את אמילי, כדי להזכר אם הוא

באמת זוועה או לא. ו.. הוא לא! הוא סבבה לגמרי. לא יצירת מופת, אבל הרבה יותר עדיף מהשירים החדשים של קין

אף פעם לא אמרתי שהוא יצירת מופת..

אבל אמרתי שהוא הרבה יותר יפה ממש שאתם אומרים. =] ואצלי הוא דווקא מהביסיידס האהובים עליי, לא סתם שיר יותר נורמלי מהשירים החדשים.

אני לא אמרתי שאת אמרת שהיא אמרה שהשיר יצירת

מופת
אבל הוא לא יצירת מופת
אוני עדיין לא אוהבת אותו

חיחי מזכיר לי את חברים =]

They don't know that we know they know we know וכן הלאה. P= וזה שאת לא אוהבת אותו זה הפסד שלך!

אני מאמינה ../images/Emo3.gif

אבל אין מה לעשות זה עוד לא קרה
והקטע הזה בחברים הוא באמת מצחיק
they dont know we know they know

../images/Emo119.gif

שיר החודש: אממ.. לא היה משהו ספציפי ששמעתי אותו יותר. שיר החודש של קין:
אין; אני בקושי שומעת אותם :/ סרט/ספר/תכנית/הצגה/כלדבראחר החודש: סרט- הסרט היחיד שראיתי החודש זה "מבט מגן עדן" (שקראתי את הספר שעליו הוא מבוסס "העצמות המקסימות" לפני איזה 4-5 שנים.. כמובן שהספר הרבה יותר טוב!), ספר- "אשתו של הנוסע בזמן", תכנית- חח יצא לי לצפות בתכניות רק בהדממה.. אז glee ו"איך פגשתי את אמא"
דבר טוב שקרה במרץ: אוו היה הרבה דברים!בכלל, היה חודש סבבה לגמרי.. עבר טוב. וכמובן.. (תופים בבקשה) הדממה!
טיילתי המון (משפחה, חברים), עשיתי פיינטבול (ולא כ"כ נהנתי חח..), הייתי בהופעה של אביתר בנאי (שוב)!!!!! שזה היה דיי השיא של החופש! והיו רגעים שאף ישבתי בבית ולא עשיתי כלום ודיי נהניתי מזה.. הא, ואנחנו בהדממה עד ראשון.. דבר רע שקרה במרץ: הנקיונות של פסח!
איך אתם מסכמים את החודש שעבר: נחמד מאוד
תוכניות/ציפיות לחודש אפריל: אין משהו.. מסר לאומה: אביתר בנאי מדהים
שאלת בונוס: איך אתם תחגגו את יום העצמאות? בבסיס. כל הבסיס שלי סוגר, כי הבסיס פותח את שעריו לביקורים ביום העצמאות (יש מפגני ראווה וכו') ולכולם יש תורנות לעשות.. לא נורא, יעבור..

דווקא נשמע יפה לעשות עצמאות בצהל ../images/Emo13.gif

במיוחד בשבילך ^_^ יש לך מדים מיוחדים ביום העצמאות?

ממ לא.. רק לחיל הים יש מדי א' חגיגי

אבל הולך להיות מגניב לאללה
יהיו מפגני ראווה, תערוכה ותצוגה של מטוסים (נחתו אצלינו מטוסים גם מבסיסים אחרים).. ממה שהבנתי כל שנה באים כ 50,000 איש ויותר.. הבעיה היא שיש לי מטבח עד 9-10 בבוקר ככה ואח"כ אני במעבדה כי יהיה מלא עבודה..

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo113.gif

שיר החודש: jet- shes a genuis שיר החודש של קין: love is the end זה ממש הופך להיות השיר האהוב עליי של קין
סרט/ספר/תכנית/הצגה/כלדבראחר החודש: סקראבס דבר טוב שקרה במרץ: תמיד אני לא מוצאת מה להגיד לשאלה הזאת ... דבר רע שקרה במרץ: מתכונות איך אתם מסכמים את החודש שעבר: לא משו תוכניות/ציפיות לחודש אפריל: גם לא משו מסר לאומה: הממממ שאלת בונוס: איך אתם תחגגו את יום העצמאות? לא חשבתי על זה

mojoit

New member
היי

שיר החודש:Asaf&the mojos-Got it right,Devil&me וגם...תופים תופים !! Guillemots-Kriss kross וMade up a love song Rolling stones-Wild horses אני רשמית מאוהבת בפייף
שיר החודש של קין:פעם ראשונה שפשוט אין!
סרט/ספר/תכנית/הצגה/כלדבראחר החודש:דקסטר
דבר טוב שקרה במרץ:חופש
דבר רע שקרה במרץ:כל השאר איך אתם מסכמים את החודש שעבר:נסבל
תוכניות/ציפיות לחודש אפריל:הייתה הופעה של אסף והמוג'וז.הייה מדהייים.ויש עוד חתימות
מסר לאומה:אהמ
שאלת בונוס: איך אתם תחגגו את יום העצמאות?בחור שאני גרה בו עם חברות.

למעלה