עוד פעם!

I LOVE ROK

New member
עוד פעם!

תודו שזה כיף! ואתם אוהבים לעשות את זה?!(תודו תודו!!) אז הינה... שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי?: האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא?: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית? איך אתה מרגיש: אתה יודע מה אני יודע? תענו...............מעכשיו כול פעם שאני רואה שאלון כזהה.. אני מביאה אותו לכאן תודו שאת אוהבים את זהה..חח...תענו אליו!

SPFAN

New member
אוי ואבוי ../images/Emo2.gif

טוב נו, נעשה
שם: יונתן תאריך לידה: 21.9.1991 מקום מגורים: מכבים שיר אהוב: כרגע - Dream A Little Dream Of Me, לא זוכר של מי סרט אהוב: מלך האריות תוכנית טלוויזיה אהובה: אבודים זמר אהוב: אין זמרת אהובה: ג'וס סטון, כריסטינה, קלי קלארקסון,אבריל.. כלמני יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: Evanescence - Fallen תאריך אהוב: אין האם אי פעם עישנת? חס וחלילה האם אי פעם שתית אלכוהול? ^^ האם אי פעם לקחת סמים? ^^ האם אי פעם עברת על החוק? לא שאני יודע האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודע... תשאלו אותה
האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? יאפ יש\\אין חברה: יש גובה: 1.78, בפעם האחרונה שמדדתי (לפני חודשיים) מידת נעלים: 45 פריסינג: אין. אבל הלוואי סיידליפ
קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? כן
הדבר שהכי קשה לך איתו: לא משהו שהוא עניינכם
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? כרגע? סבא רבא שלי. לא דע, מתגעגע בזמן האחרון האדם האחרון שהתקשר אלי?: אלה וחברה שלה
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: מור..? המקום האחרון שהייתי בו: בצפר הסטיה שלי היא?: כססית ציפורניים, נקרא? הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: משפחה וחברים תכונה טובה שלי: לא דע
תכונה רעה שלי: צומי האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא
האם צחקת על מישהו בעל מום? מה פתאום
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? זה עוד יגיע, אבל בינתיים לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? לא האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? הרבה דברים אכלת משהו לא כשר? אממ יש מצב
אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? משמש עדין
אבל עוד כמה זמן כחול
באיזה בושם אתה משתמש? לא משתמש אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודע באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: אין גיל. מתי שאנשים מרגישים שזה נכון מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: בגלגול הקודם, וגם זה לא בטוח חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? שנתיים ומשהו השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? לא נראלי שהייתי לבשת חצאית? אף פעם קנית בגד? חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? חודשיים בערך הקדישו לך שיר? אף פעם שיפרו לך את המצברוח? לפני חודש היום: באיזו שעה התעוררת? רבע ל7 :-\ מה/מי העיר אותך? השעון המעורר, הפלאפון ואמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "ארגגג אני עייף" מה היה הדבר הראשון ששמעת? ת'צלצול של השעון המעורר בפלאפון (BTHE של קלי קלארקסון) מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר מה אכלת? כריות מצופות
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הרבה מחשבות איזו כיתה אתה: ט הבנאדם הכי יפה שראית: ראיתי הרבה אנשים יפים אתה חושב שאתה יפה? בכלל לא אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאית? יש קטעים אתה חושב שאתה קרצייה? יש קטעים אתה חושב שאתה עקשנית? לא אתה אוהב את עצמך? לא בזבזן או חסכן? חסכן בנאדם ש: שונא/ת: אין. בשביל לשנוא צריך לאהוב קודם, וכל מי שאני לא מחבב, לא אהבתי לפני זה. אוהב/ת: יעל מתגעגע/ת אליו: כלמני חסר לך: הרבה דברים עושה לך טוב להיות איתו: יעל, חברים, משפחה הכי מצחיק: נועה הכי דפוק: אורי הכי מוזר: טל הכי כיף לדבר איתו: יעל יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? יעל איזה צלצול יש לך? BTHE של קלי קלארקסון הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם תמונה את רוצה להיות זמר? הלוואי והיו לי היכולות את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בדרך כלל איפה את רוצה פירסינג? בשפה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? שם בבנק. משם כבר נחשוב על מה כדאי להשקיע את זה פורום אהוב: סימפל וזה באיזה פורומים את כותבת: סימפל, מקפליי, באסטד, אוונסנס.. כלמני יש לך חברים בפורומים? יאפ מי האדם האחרון שדיברת איתו? לא זוכר מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? יאפ מה את/ה שומע/ת? All American Rejects - Dirrty Little Secret מה הסרט האחרון שראית? הסרט של בובספוג מה התוכנית האחרונה שראית? Pimp My Ride מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכר מה החלום שלך? יש הרבה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? אממ כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חח כן בנית טירה מחול? יאפ היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש:נחמד אתה יודע מה אני יודע? אני יודע שאתה יודע משהו שאני לא יודע

ME

שם:נבו תאריך לידה:11.2 מקום מגורים: עכו(..) שיר אהוב: grow up-s"p סרט אהוב:יום בניו יורק תוכנית טלוויזיה אהובה: מכושפות זמר אהוב: פייר זמרת אהובה: אבריל ואיימי לי יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: אמריקן אידיוט תאריך אהוב: 11.2 האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? חסוי האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?לא האם אי פעם נשבר לך הלב?לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?בטח האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? בטח האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי?לא! האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן..(מתביישת..) האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? לפעמים האם אי פעם שיקרת? נו באמת יש\\אין חבר: אין גובה: 150 ומשו מידת נעלים:37 פריסינג: שניים בימין אחד בשמאל ובאף קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? יאפ ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? יאפ..הילד שבכה בכיתה שלי (שם חסוי) ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כמובן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? עם הילד שהרביץ לילד שבכה בכיתה שלי ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מכנסיים בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: שאני לא מאוהבת...הילדים בעכו לא משו מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אבריל האדם האחרון שהתקשר אלי?: חברה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לאיודעת המקום האחרון שהייתי בו: בצפר הסטיה שלי היא?: התעללות בילדים שאני לא מכירה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: השיער שלי תכונה טובה שלי: עקשנות תכונה רעה שלי: חוסר היכולת לסתום ת'פה האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? יאפ האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לללללללאאאאאאא האם צחקת על מישהו בעל מום? אמ..לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? דהההה עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? יאפ האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן... הפרת הבטחה שהבטחת? אכן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? סגול באיזה בושם אתה משתמש? CK1 אתה אוהב לענוד תכשיטים? מאוד מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? הרבה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: מתי שרוצים? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: לאיודעת חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת? אפעם.. שתית משקה אלכוהולי?אפעם השתכרת?אפעם שכבת עם מישהו/י? אפעם נו באמת... היית במועדון? אפעם.. לבשת חצאית? יאק, אפעם קנית בגד? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר?אפעם שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 7 ועשרה מה/מי העיר אותך? אמא..בצעקות שאני מאחרת... מה היה הדבר הראשון שאמרת? סתמי!!! מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הצעקות של אמא מה היה השיר הראשון ששמעת? וויק מי אפ וון ספטמבר אנדס מה אכלת? סלט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איך אני אלמד סימפוניה בע"פ תוך שעתיים?!?!?!? איזה כיתה את: ח' הבנאדם הכי יפה שראית: דייויד את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? סובלת את עצמי בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: הרבה אוהב/ת:הרבה מתגעגע/ת אליו: אמ פי 3...עבר כביסה ומייבש חסר לך: אמ פי 3 עושה לך טוב להיות איתו: אמפי3 הכי מצחיק: הילד הרוסי החדש הכי דפוק: הילד הרוסי החדש הכי מוזר:הילד הרוסי החדש הכי כיף לדבר איתו:הילד הרוסי החדש יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה איזה צלצול יש לך? וולקאם טו מיי לייף הקול הכי יפה ששמעת? של פייר בובייה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ירוק את רוצה להיות זמרת? יייייייסססססססס את רוצה להיות שחקנית? אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?:אולי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן.. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לפעמים איפה את רוצה פירסינג? בגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נחשו! פורום אהוב: ס"פ באיזה פורומים את כותבת:ס"פ סאמרלד וזה יש לך חברים בפורומים? יס מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? שומעת מוזיקה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?מה אמרתי? מה את/ה שומע/ת? ס"פ ונירוונה מה הסרט האחרון שראית? לדפוק חתונה מה התוכנית האחרונה שראית? מכושפות מה הדיסק האחרון ששמעת? אמריקן אידיוט מה החלום שלך? לפגוש את ס"פ האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן..שהיה לי חום 41 רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא.! בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? חעחע לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן עבור חתול שכמעט נדרס היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש:רע אתה יודע מה אני יודע? מה?? ספר לי!! אני חדשה ד"א...

Rowdy Girl

New member
../images/Emo9.gif

שם: נמאס לי מהשאלה הזו -.- תאריך לידה: גם מזו -.- מקום מגורים: וגם מזו -.- שיר אהוב: אממממ.... היום SWTBM סרט אהוב: בחזרה לעתיד תוכנית טלוויזיה אהובה: דרייק וג'וש זמר אהוב: ג'סי מקרטני זמרת אהובה: קלי קלארקסון יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: a present for every one אבל היום אני מקבלת את של מקפליי!!! תאריך אהוב: 20.6 [חופשששששששששששששש] האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? לא האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? אולי האם אי פעם שיקרת? כן יש\\אין חבר: זה בסימן שאלה... אזזזזז... לא -.- גובה: 1.60 מידת נעלים: 38 פריסינג: באוזניים קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? כן ולא הדבר שהכי קשה לך איתו: לוידעת מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לוידעת האדם האחרון שהתקשר אלי?: אממממ אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: שי
המקום האחרון שהייתי בו: בצפר הסטיה שלי היא?:
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: על התוכי שלי כפרעליו
תכונה טובה שלי: לוידעת תכונה רעה שלי: לוידעת האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? לא האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? אני לא אוכלת דברים לא כשרים יותר אבל אני בהחלט אוכלת חמץ בפסח ^___^ כי בד''כ אני לא בארץ בפסח
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? אולי הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? כחולבן באיזה בושם אתה משתמש? אמממ מאז שאיבדתי את הקופסא שלו שכחתי את שמו אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? עשיתי הרבה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: לוידעת מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: אממממממממממממ.. אף פעם חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? לפני איזה 60 שנה טעמתי שמפנייה... ואז נרדמתי מזה השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? NEVER היית במועדון? אמממ ביולי לבשת חצאית? בגיל 4... או בפסח האחרון שמדדתי חצאית בחנות קנית בגד? שלשום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אף פעם הקדישו לך שיר? בבת מצווה שיפרו לך את המצברוח? אמממ... היום היום: באיזו שעה התעוררת? 7:13 מה/מי העיר אותך? הטלפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלו מה היה הדבר הראשון ששמעת? קורלללללללללל קמתתתת?????????????? מה היה השיר הראשון ששמעת? מממ... משו שהיה בפרק של אמריקה או באסטד שראיתי הבוקר מה אכלת? מעדן
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיזה קורט קוביין? איזה כיתה את: ח' הבנאדם הכי יפה שראית: ראיתי הרבה את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: ילד מהכיתה אוהב/ת: ג'יימס
מתגעגע/ת אליו: נמנמ.................. לוידעת חסר לך: חברה שלי עושה לך טוב להיות איתו: נמנמ... חברה שלי הכי מצחיק: ילד מהכיתה הכי דפוק: ילד אחר הכי מוזר: ילד אחר -.- הכי כיף לדבר איתו: נמנמ... לוידעת יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאבא... יש לי הרבה בקשות מממנו ^___^ איזה צלצול יש לך? סליפינג
הקול הכי יפה ששמעת? של ג'יימס איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? נמנמ... של איזו טירה מגניבה ומפחידה שראיתי תמונה שלה באחת הקומונות היום ^-^ קודם היה של מקפליי את רוצה להיות זמרת? נמנמ אולי את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: אולי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן... -.- כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לא אמרתי איפה את רוצה פירסינג? בפופיק... זה מגניב אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה גיטרה חשמלית וטסה להתנחל בלונדון או בניו יורק פורום אהוב: מקפליי, באסטד ופופ באיזה פורומים את כותבת: ^^ יש לך חברים בפורומים? כע נראלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? דיברתי איפה? טוב בכללי עם נופר [ילדה כלשהי...] במסן :) מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון
ומצלצלת לאבא שלי כל שנייה בציפייה שיענה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כע מה את/ה שומע/ת? באסטד מה הסרט האחרון שראית? FAT ALBERT בבית והטיסה בקולנוע מה התוכנית האחרונה שראית? דרייק וג'וש מה הדיסק האחרון ששמעת? א פרסנט פור אברי וואן מה החלום שלך? להקים להקת פופאנק ^___^ האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? אולי -.- שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לע בנית טירה מחול? כע היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: בסדר... אני חושבת אתה יודע מה אני יודע? מה?

I LOVE ROK

New member
אתם עושים אז גם אני!

שם:אימי! תאריך לידה:30/11/91 מקום מגורים:אשדוד שיר אהוב:וואוו יש הרבה............... סרט אהוב:טיטניק! תוכנית טלוויזיה אהובה:אין קרגע אולי מכושפות... זמר אהוב:
טום דולנג
דני ג'ונס
האחים וואי
האחים מאדן
זמרת אהובה:אין בפועל בנים יותר מעניין! יום אהוב בשבוע:שני (משהו אישי!) דיסק אהוב:
Room On The Third Floor
תאריך אהוב:30/11
יום הולדת שלי ושל דאגי
האם אי פעם עישנת?כה(הפעם הראשונה הייתה בכיתה ג'...חח..) האם אי פעם שתית אלכוהול?כה(כן בירה מגיעלה אבל אני אוהבת בירה זה גודד..) האם אי פעם לקחת סמים?לא בעעעעעע.......... האם אי פעם עברת על החוק?כה(גנבתי!) האם אי פעם נשבר לך הלב?כה(הוא עדיין שבור) האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כה(וואוו כול כך הרבה...) האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כה(אמון.........) האם אי פעם בכית על מישהו?כה(ברור מי לא) האם אי פעם בכית על מישהי?כה(אולי...) האם אי פעם שברת למישהו את הלב?מקווה (לא סתם מאיפה לי?!) האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת?ביישנית אני!
האם אי פעם שיקרת?כןןןןןן זבל אני! יש\\אין חבר:אין גובה:1.68 בערך... מידת נעלים:40 פחחח.... פריסינג:יש בשפה בצד ושתיים למלה באוזן מעניין כמו של מי!? קעקועים:בכיףף...(אבל אין) ב24 שעות האחרונות בכית?כןן מצחוק אני לא ישקח את בחיים לא יודעת מה קרה לי?! ב24 שעות האחרונות צחקת?חחחחחחח....עדיין צוחקת ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?לא... ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?הרבה הפרעתי למורה שליי.. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?ברד
בימים אלו אתה מאוהב?כבר 6 באותו אחד שיא עולמי! הדבר שהכי קשה לך איתו:שהוא לא סם אלי נירא לי?..
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אממ.......אני! האדם האחרון שהתקשר אלי?:אימא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אני לא אוהבת אייסי זה בורינג מי המקום האחרון שהייתי בו:בשירותים.. הסטיה שלי היא?:וואוו יש לי הרבה... הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?:אאממממממ... תכונה טובה שלי:מרביצה.. תכונה רעה שלי:שקרנית נגמלת.. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא אני לא מגיעלה האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא אבל אני אוהבת לראות אנשים כאלה
האם צחקת על מישהו בעל מום?אאממ...אולי? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כול יום קמעת(לא שזה טוב) עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא עם עזרו לי תרמת פעם לקבצן?כן מי לא? האם גנבת משהו במכולת?כן
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?אמ...המשפחה שלי והבס שלי! אכלת משהו לא כשר?כן חזיר בעע..... אתה שומר כשרות? ברור!(מנסה..) שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?לא הפרת הבטחה שהבטחת?אולי למורה שלי הבטחתי שאני ישלים שיעורים ולא עשיתי כלום בסוף השתכרת עד אבדן חושים?לא מה צבע החדר שלך?שחור כחול באיזה בושם אתה משתמש?בכול מיני אתה אוהב לענוד תכשיטים?וואוו יש לי תונות ארבל תונות של צמידים...... מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?שיקרתי באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?:עכשיו?(לא סתם תליו) מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?:אממ...לפני חודש חיבקת מישהו/י?את כולם..
מישהו/י חיבק/ה אותך?כולם
עישנת?כיתה ח' נירא לי שתית משקה אלכוהולי?אתמול השתכרת?לפני חצי שנה או פחות שכבת עם מישהו/י?אף פעם(לבנתיים) היית במועדון?לא הייתי לבשת חצאית?לים(אבל לא של פאקצות!) קנית בגד?יום שבת מכנס מזה יפה!! אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לכולם
הקדישו לך שיר?וואוו הרבה זמן לא עשו את זה?! שיפרו לך את המצברוח?היום! היום: באיזו שעה התעוררת?6:45 בדיוק! מה/מי העיר אותך?אימא
מה היה הדבר הראשון שאמרת?פאקק מה היה הדבר הראשון ששמעת:MTV HITS מה היה השיר הראשון ששמעת?שיר מגעיל אחד לא זוכרת.. מה אכלת?שוגי יאמי... איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?הלק השחור והמעצבן שלי.. איזה כיתה את:ט' הבנאדם הכי יפה שראית:משהו כוסון(דני!) את חושבת שאת יפה? אולי!?
את חושבת שאת צבועה?לאא(כבר לא
) את חושבת שאת קנאית? לא שונאת אותם! את חושבת שאת קרצייה? כןןן
את חושבת שאת עקשנית? ברור! את אוהבת את עצמך?לפעמים מה לעשות!?
(לפעמים אני מזה מעצבנת!) בזבזנית או חסכנית?תליו בנאדם ש: שונא/ת: אין אוהב/ת:כולם! מתגעגע/ת אליו:אחותי חסר לך:אחותי והחברים שלי עושה לך טוב להיות איתו:אחותי! הכי מצחיק:?הכול.. הכי דפוק: תליו הכי מוזר:אני!וכולם! הכי כיף לדבר איתו:אלה
(חח...וגם חברות שלי!) יש לך פלאפון?כן.. למי אתה מתקשר הכי הרבה?לחברה שלי... איזה צלצול יש לך?של מקפליי i`ll be ok הקול הכי יפה ששמעת?של דני! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של דני! את רוצה להיות זמרת?כן וגם גיטריסטית(על בס לומדת!) את רוצה להיות שחקנית?אולי.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?:תלוי מה זה! אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?עוד פעם זה שאני יומר אני יתכוון איפה את רוצה פירסינג?אממ.. יש לי כבר אז אולי בפופיק?!
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?פרסינג לא סתם קונה בס מזה מהמם והולכת להופעה של מקפליי עם חברה שלי.. פורום אהוב:
מקפליי
באיזה פורומים את כותבת:מקפלייי חח... יש לך חברים בפורומים?אממ... מי האדם האחרון שדיברת איתו?אאממ... מה את עושה עכשיו?כותבת את השאלון החמדמוד הזה! את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן גוד שארלוט שליטהה... מה את/ה שומע/ת?בלינק גוד שארלוט ומיי קימקל רומאנס מה הסרט האחרון שראית?אממ...חיפושית בהילוך גבוה סרט דפוק! מה התוכנית האחרונה שראית?השמיניה נחמד...
מה הדיסק האחרון ששמעת?אמריקן אידיוט של גריין די וRoom On The Third Floor של מקפליי.. מה החלום שלך?להקים להקת פופ רוק פאנק! האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כןן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?וואוו כול הרבה פעמים.. שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא.. בנית טירה מחול?כןןן פחח.. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?אמ.. נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית?לא איך אתה מרגיש:גודד אתה יודע מה אני יודע?מה? חח....

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif העגיל שדאגי עשה,

בצד של השפה התחתונה.

I LOVE ROK

New member
אה..

אמרו לי כול הזמן מתי עשית סיידליפ.. ולא ידעתי מה לענות כי לא הבנתי ממש..

SPFAN

New member
כנ"ל ../images/Emo10.gif

ולא רק זה
דבר ראשון, זה בכלל לא יתאים לי. לדעתי לפחות. דבר שני, אני פשוט בנאדם פחדן
אני אמות מפחד

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif מרשים לי...

אבל אסור בבי"ס, ויש לי עוד שנה וחצי לסבול שם

I LOVE ROK

New member
אני עשיתי ולא אמרו לי כלום!

מה אתם שואלים ההורים שלי לא הסכימו לי... וזה התאים לי! עשיתי ולא אמרו לי כלום בבית ספר! מי שם על הבית ספר הדפוק הזה! שיקפוץ לי תעשו מה את שואלים!

D4Ever

New member
לי אין מושג אם מרשים אצלנו או לא

וגם ממש לא איכפת לי.. ובאמת אל תשאלי את ההורים ולכי לעשות..גם אימא שלי נגד כל זה ואני אעשה עוד בכל זאת.. ואת ההליקס שלי,כשעשיתי אבא שלי בא איתי לעשות

למעלה