עוד פעם!

אהה רגע אנחנו מדברים על סיידליפ?

התבלבלתי עם הליקס (או אייך שלא כותבים)..
טוב את זה יהיה קצת קשה לכסות עם השער

I LOVE ROK

New member
אנחנו לא!

כולם עם עגילים איפה שאת רוצה מי שאול אותם?! והמורים לא אומרים לנו כלום! חח..... אולי פעם אחת הירו לי אבל לא הורדיתי וכלום! אצלנו גם למורות יש יש לנו מורה יש לה מלאה קעקועים! ואחת עם עגיל בגבה ובאף! קיצר יש לנו מורים פריקים!

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

תודה רבה אימי!
.נראה לי שמתי את זה בפורום באסטד
.אבל אענה שוב פעם
. שם:אלה תאריך לידה:28.3.1991 מקום מגורים:ת"א שיר אהוב:nutre boy סרט אהוב:טיטניק תוכנית טלוויזיה אהובה:קוראים לזה אהבה
זמר אהוב:דני ג'ונס זמרת אהובה:סלין דיון יום אהוב בשבוע:שבת דיסק אהוב:sourvivour תאריך אהוב:אין... האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?כן האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?כן יש\\אין חבר:אין גובה:1.69 מידת נעלים:41 פריסינג:אין קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו:המציאות מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אלכס האדם האחרון שהתקשר אלי?:אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אין לי אייסיקיו המקום האחרון שהייתי בו:בצפר
הסטיה שלי היא?:
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?:my life תכונה טובה שלי:לא יודעת... תכונה רעה שלי:צבועה האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא תרמת פעם לקבצן?כן האם גנבת משהו במכולת?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?אלוהים אכלת משהו לא כשר?כן אתה שומר כשרות?כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כן הפרת הבטחה שהבטחת?כן השתכרת עד אבדן חושים?לא מה צבע החדר שלך?סגול באיזה בושם אתה משתמש?לא זוכרת... אתה אוהב לענוד תכשיטים?ממש לא! מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?נולדתי
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?:20 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?:
חיבקת מישהו/י?היום בבצפר מישהו/י חיבק/ה אותך?יולי
עישנת?אף פעם
שתית משקה אלכוהולי?לפניי שלוש וחצי שנים. השתכרת?אף פעם שכבת עם מישהו/י?עדיין לא... היית במועדון?לפניי 4 שנים לבשת חצאית?כשהייתי בת 5 קנית בגד?לפניי שנתיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לפניי דיי הרבה זמן הקדישו לך שיר?אף פעם שיפרו לך את המצברוח?היום
היום: באיזו שעה התעוררת?7 וחצי מה/מי העיר אותך?אימי
מה היה הדבר הראשון שאמרת?"תני לי לישון עוד 5 דק'" מה היה הדבר הראשון ששמעת?את אח שלי בוכה
מה היה השיר הראשון ששמעת?the ballad of paul k מה אכלת?סנדוויץ עם חביתה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?אמ....לא הייתה ממש מחשבה מסויימת.בעיקר לסיים כמה שיותר מהר את החבילות
איזה כיתה את:ט'
הבנאדם הכי יפה שראית:מארק ואלון
את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?בהחלט!
את חושבת שאת קנאית?לפעמים את חושבת שאת קרצייה?אכן
את חושבת שאת עקשנית?לא את אוהבת את עצמך?לא בזבזנית או חסכנית?שניהם בנאדם ש: שונא/ת:היטלר אוהב/ת:כל החברות שלי,אלון ומארק
מתגעגע/ת אליו:מאוד
חסר לך:סבא,ומארק... עושה לך טוב להיות איתו:אלכס,מור,שירלי,ג'ני,לינע,אפרת,רום,רון וברשירה. הכי מצחיק:דאגי
הכי דפוק:יובל,יולי,לוני,גולן,דן,דני,ומנכ"ל יוניברסל..ופלץ'
הכי מוזר:אנכי
הכי כיף לדבר איתו:יש יותר מדיי אנשים..לא יודעת.קורל ופלור ואלכס
יש לך פלאפון?לא,אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה?לאמא ומעיין
איזה צלצול יש לך?רטט הקול הכי יפה ששמעת?של דני וסלין. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?כרגע תמונה של באסטד
את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?טחחח..לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?:לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?מאיזו בחינה...?כעיקרון אבל אמרו ידידות
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן איפה את רוצה פירסינג?לא רוצה
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?שומרת בחשבון בנק,או תורמת לאנשהו... פורום אהוב:מקפליי בתפוז ובהייד
באיזה פורומים את כותבת:מקפליי ובאסטד יש לך חברים בפורומים?כן מי האדם האחרון שדיברת איתו?מהפורום...
..יונתן.ואם לא..אז אימי. מה את עושה עכשיו?עונה על השאלון... את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת?we used to be friends,שיר הנושא של ורוניקה מארס
מה הסרט האחרון שראית?הסמוראי האחרון
מה התוכנית האחרונה שראית?קרואים לזה אהבה. מה הדיסק האחרון ששמעת?in the zone מה החלום שלך?להצליח בחיים ולהיות מאושרת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא בנית טירה מחול?לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?סביר להניח נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)?כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא נראה לי היית בחקירה משטרתית?כן איך אתה מרגיש:בסדר
אתה יודע מה אני יודע?

oriane0

New member
עונה חח

ואווו כמהההההה שם: אוריאן תאריך לידה: 12.3.93 מקום מגורים: הוד השרון שיר אהוב: בנתיים bad day סרט אהוב: כרגע "ג'יימס והאפרסק הענק" תוכנית טלוויזיה אהובה: מממ מה שבנים רוצים זמר אהוב: daniel powter זמרת אהובה: איימי לי יום אהוב בשבוע: יום רביעי ושלישי.. =) דיסק אהוב: מקפליי - ברורררר חח תאריך אהוב: 30/11, 12.3, 26.1 האם אי פעם עישנת? בחייםם לאא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן חח האם אי פעם לקחת סמים?לא חס וחלילהה.. בעצם נראלי שפעם סיממו אותי אבל חפיף חחח האם אי פעם עברת על החוק? מממ לא נראלי.. האם אי פעם נשבר לך הלב? בהחלט! האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? מממ נראלי שכן.. החברה הכי טובה שלי האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא.. בחיים שלי לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\\אין חבר: אין חבר.. בנתיים :p גובה: 1.61 היום נמדדתי :] מידת נעלים: 39 פריסינג: הלוואי :] בגיל 16 אני עושה באף קעקועים: אין.. ב24 שעות האחרונות בכית? כן.. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן.. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ממ כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? חחחחחח דפקתי את המכונה של הממתקים והמורה תפסה אותיו צרחה עליי.. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא.. לא שאני זוכרת ב24 שעות האחרונות קנית משהו? 4 חזיות וחולצת ביצפר בימים אלו אתה מאוהב? לא מאוהבת... אבל דלוקה הדבר שהכי קשה לך איתו: שמשקרים לי או לשקר למישהו מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? החברה של דאגי חחחח האדם האחרון שהתקשר אלי?: ממ.. אני חושבת שאמא שלי :] האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אחותי ולפני זה דור המקום האחרון שהייתי בו: "סופר סטייל" חנות בגדים מעפנה.. הסטיה שלי היא?: מממ לא נראלי שיש לי :] חחח הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: החיים שלי, המשפחה, החברות, הביצפר תכונה טובה שלי: אני נחמדה? תכונה רעה שלי: אני לא נחמדה? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כןןןןןןןןן לטל שגבבב חחחחחחח האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא.. האם צחקת על מישהו בעל מום?ממ לא שאני זוכרת האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן. היום עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא.. רציתי!! אבל לא מצאתי!! תרמת פעם לקבצן? בטח! האם גנבת משהו במכולת? לא.. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? משפחה וחברים אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? חחחח לאא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? צהוב-כתום באיזה בושם אתה משתמש? me של קרליין אתה אוהב לענוד תכשיטים? קצת מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכרת :/ באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: מעל 16... מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: צרפתית!? עדיין לא :] חיבקת מישהו/י? מממ לא זוכרת חח מישהו/י חיבק/ה אותך? גם לא זוכרת עישנת?לא עישנתי שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת השתכרת? עדין לא שכבת עם מישהו/י? עדין לא חחח היית במועדון? מממ מזמןן לבשת חצאית? חחחח גם מזמן קנית בגד? לפני כמה דקות... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? מזמן הקדישו לך שיר? מזמן שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 7:00 נראלי מה/מי העיר אותך? אמא שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת :O מה היה הדבר הראשון ששמעת? "בוקר טוב" מה היה השיר הראשון ששמעת? bad day מה אכלת? בורקס בבצפר.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "איך בא לי לדבר עם דור" חחחחח איזה כיתה את: ז' הבנאדם הכי יפה שראית: דאגי (בתמונות) את חושבת שאת יפה? לא משהו את חושבת שאת צבועה? אולי :/ את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? חחחחחחחחחח קצת.. את חושבת שאת עקשנית? כןן את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: טל שגב (זאת בת חח ) אוהב/ת: דור מתגעגע/ת אליו: אבא שלי חסר לך:דור עושה לך טוב להיות איתו: דור הכי מצחיק: לא זוכרת הכי דפוק: שני הכי מוזר: חברה שלי הכי כיף לדבר איתו: אחותי יש לך פלאפון? לא :'< למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברה שלי איזה צלצול יש לך? ממ אין לי פלאפון חח הקול הכי יפה ששמעת? מממממממממממ... של טוםםםםםםםםםםם (מקפליי) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של גרין דיי..... את רוצה להיות זמרת? ממ אולי :/ את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: תלוי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? באף או בגבה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? שומרת במקום נידח וקונה דברים פורום אהוב: מקפליי חחח באיזה פורומים את כותבת: מקפליי וגבר-גבר יש לך חברים בפורומים? מממ כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? sorry i cant be perfect מה הסרט האחרון שראית? סמולוויל.. נחשב סרט? מה התוכנית האחרונה שראית? סמולוויל חחחחח מה הדיסק האחרון ששמעת? של הגורילז שקניתי במפגש פורום בחופש חחחחחח מה החלום שלך? להיות בלהקה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית?לא איך אתה מרגיש: אתה יודע מה אני יודע? אם תגידי לי אני אדע :p חח

shircherry

New member
והנה זה שוב מתחיל...

אבל אני אוהבת!!! שם: שירלי תאריך לידה: 23.9.88 מקום מגורים: פ"ת שיר אהוב: עכשיו? how do i של לי ריאן...
סרט אהוב: עכשיו? שלושת המוסקיטרים 1993 תוכנית טלוויזיה אהובה: ראה שאלונים קודמים... זמר אהוב: אין זמרת אהובה: קלי קלארקסון יום אהוב בשבוע: אממממממ יום שלישי דיסק אהוב: סימפל פלאן- השני תאריך אהוב: לא יודעת... האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא נראה לי האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן... האם אי פעם בכית על מישהי? לא נראה לי האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? לא יודעת יש\\אין חבר: בסימן שאלה גובה: חסוי מידת נעלים: 38-37 פריסינג: החורים הרגילים באוזניים קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? לא זוכרת ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? אולי... הדבר שהכי קשה לך איתו: המוות של הכלבה שלי מול העיניים שלי וההתמודדות עם לב שבור מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? מישהי שלא אני בארץ רחוקה בעלת תרבות טובה האדם האחרון שהתקשר אלי?: לא יודעת האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא יודעת... נראה לי מור המקום האחרון שהייתי בו: בצפר הסטיה שלי היא?: סטיה?! הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: הכלבים שלי! תכונה טובה שלי: לא יודעת תכונה רעה שלי: לוזרית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? מנסה... בשלבים מתקדמים האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? אממממממ לא... למה שאעשה את זה? האם צחקת על מישהו בעל מום? לא... האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? לא האם גנבת משהו במכולת? לא!!! יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? משתדלת שלא.... ומור- אל תפתחי את הנושא הזה כאן!!! השתכרת עד אבדן חושים? לא... עצרו אותי בזמן מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? כל מיני אתה אוהב לענוד תכשיטים? הגדרה? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: 17- 18 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: שבוע שעבר? חיבקת מישהו/י? שבוע שעבר? מישהו/י חיבק/ה אותך? שבוע שעבר? עישנת? לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי? חצי שנה? השתכרת? חצי שנה? שכבת עם מישהו/י? אמממממממממ לא רלוונטי אליי היית במועדון? פורים לבשת חצאית? יום שישי קנית בגד? בחופש הגדול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא יודעת הקדישו לך שיר? לא נראה לי שיפרו לך את המצברוח? לא יודעת היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? פלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? שיעורים מה היה הדבר הראשון ששמעת? פלאפון מה היה השיר הראשון ששמעת? מיי אליאן של סימפל פלאן מה אכלת? לפני שעה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כמה אני לוזרית איזה כיתה את: יב הבנאדם הכי יפה שראית: אממממממ לא יודעת את חושבת שאת יפה? לאאאאאאא את חושבת שאת צבועה? לפעמים את חושבת שאת קנאית? לא נראה לי את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא ממש בזבזנית או חסכנית? גם וגם... לפי המצברוח בנאדם ש: שונא/ת: חסוי אוהב/ת: חסוי מתגעגע/ת אליו: חסוי חסר לך: חסוי עושה לך טוב להיות איתו: חסוי הכי מצחיק: לא יודעת הכי דפוק: לא יודעת... יש המון הכי מוזר: גל (מישהי מהשכבה) הכי כיף לדבר איתו: אנדריי (מישהי שאני מכירה) יש לך פלאפון? כע למי אתה מתקשר הכי הרבה? לשומקום... SMS איזה צלצול יש לך? מותאם לכל אחד... אממממממ בכללי אולוויז של בלינק הקול הכי יפה ששמעת? אין לי מושג איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? לולה באני (תינוקת) את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? ברור!!! איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה!!! זה כואב!!! אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? לא יודעת פורום אהוב: לא יודעת? אממממממממ פה? באיזה פורומים את כותבת: פה ובהייד... לפעמים בווסטלייף יש לך חברים בפורומים? מור? אלה? מי האדם האחרון שדיברת איתו? השאלה הזאת לא היתה כבר? מה את עושה עכשיו? מדברת עם אנשים את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא... מה את/ה שומע/ת? לא שומעת מה הסרט האחרון שראית? אבא בא לגן מה התוכנית האחרונה שראית? או סי מה הדיסק האחרון ששמעת? סימפל פלאן מה החלום שלך? להיות עו"ד האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? לא הצליח לי היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא יודעת נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא יודעת... לא הייתי אף פעם במצב כזה היית בחקירה משטרתית? לא!!! איך אתה מרגיש: חרא אתה יודע מה אני יודע? לא

bar jones

New member
חחח זה אוקיי שיר..

לא התכוונתי לפתוח פה נושאים למינהם..

oriaaaa

New member
אני

שם: אוריה תאריך לידה: 6 ל12 מקום מגורים: ק. אתאאא שיר אהוב: עושים אהבה- כנסיית השכל סרט אהוב: אממממ יש הרבה: 13, סיפור אהבה בלתי נשכח, בקול גדול, היומן תוכנית טלוויזיה אהובה: אמממ לא משו מיוחד זמר אהוב: אמממ עיברי לידר נחמד... זמרת אהובה: לא מישהי מיוחדת יום אהוב בשבוע: שבת...לישוןןןןן דיסק אהוב: room on the third floor
תאריך אהוב: 28 ל4... התאריך שהתחלתי להעריץ את מקפלע האם אי פעם עישנת? נופ... האם אי פעם שתית אלכוהול? נופ האם אי פעם לקחת סמים? בחיים לא...... האם אי פעם עברת על החוק? יכול להיות....לא משו שידוע לי האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? זה קורה לי כמעט כל יום האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? המון האם אי פעם בכית על מישהו? נופ האם אי פעם בכית על מישהי? יאפ האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אמממ אין לי מושג... האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? בטח האם אי פעם שיקרת? יאפ..כמו כל אדם יש\\אין חבר: אין... גובה: 50 ככה מידת נעלים: 37 פריסינג: הלוואי קעקועים: נופ ב24 שעות האחרונות בכית? לא.... ב24 שעות האחרונות צחקת? חח כן..... ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? יאפ ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? חח הרבה ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא..... ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כע בימים אלו אתה מאוהב? נופ הדבר שהכי קשה לך איתו: לא בפורום זה...... מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא מישהי מיוחדת האדם האחרון שהתקשר אלי?: מור האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: הודיה המקום האחרון שהייתי בו: סופר הסטיה שלי היא?: להתעצבן מהר הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: משפחה תכונה טובה שלי: מסודרת תכונה רעה שלי: שחצנית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא....... האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? חח ממש לא..... האם צחקת על מישהו בעל מום? לצערי כן....ומתחרטת על זה מאווווד האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? בטח עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? נופ תרמת פעם לקבצן? כע.. האם גנבת משהו במכולת? לא.... יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? המשפחה שלי אכלת משהו לא כשר? בחיים לא! אתה שומר כשרות? בטח שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא.... הפרת הבטחה שהבטחת? כן... השתכרת עד אבדן חושים? חח לא מה צבע החדר שלך? סגול....בעעעע באיזה בושם אתה משתמש? אמור אמור אתה אוהב לענוד תכשיטים? אמממ תלוי איזה.. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? חח לא זוכרת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: ר-ק אחרי חתונה!!! מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: לא התנשקתי חיבקת מישהו/י? לפני דקה מישהו/י חיבק/ה אותך? גם לפני דקה עישנת? בחיים לא עישנתי שתית משקה אלכוהולי? שבת שעברה השתכרת? לא השתכרתי שכבת עם מישהו/י? ------- היית במועדון? ------ לבשת חצאית? כל יום קנית בגד? תחתונים נקרא? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני 10 דקות הקדישו לך שיר?לא הקדישו שיפרו לך את המצברוח? לפני כמה דקות היום: באיזו שעה התעוררת? 6... מה/מי העיר אותך? הכאב ראששששש מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני לא הולכת לביצפר! מה היה הדבר הראשון ששמעת? בסדר מה היה השיר הראשון ששמעת? עושים אהבה מה אכלת? קוסקוס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אממממ אנערף....... איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית: דאגי! שלמות את חושבת שאת יפה? חביבה.... את חושבת שאת צבועה? כן את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? לא כ"כ את אוהבת את עצמך? אמממממ בערך בזבזנית או חסכנית? בזבזנית! בנאדם ש: שונא/ת: לא מישהו מיוחד אוהב/ת: אחותי הקטנה מתגעגע/ת אליו: חברה שלי שעברה לחו"ל חסר לך: סימוני עושה לך טוב להיות איתו: ביילושששששששש הכי מצחיק: אסי גורי הכי דפוק: אריאל שרון הכי מוזר: אממממ לא יודעת הכי כיף לדבר איתו: אפי יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? מור איזה צלצול יש לך? רטט הקול הכי יפה ששמעת? קלי קלרקסון איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מקפלעע את רוצה להיות זמרת? חח ממש לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? חח ברור איפה את רוצה פירסינג? בשפה! ובגבה..ונזם אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? בגדים פורום אהוב: --------- באיזה פורומים את כותבת: זה היחיד יש לך חברים בפורומים? לא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמממ מפה? אלה ממזמן מה את עושה עכשיו? שומעת שירים ומתכתבת את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? יאפ מה את/ה שומע/ת? too close for comfort מה הסרט האחרון שראית? ואז הגיעה פולי מה התוכנית האחרונה שראית? אהבה מעבר לפינה מה הדיסק האחרון ששמעת? דיסק שעשיתי מה החלום שלך? לא בפורום זה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא ב"ה רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? בחיים לא חשבתי על זה וגם לא אחשוב שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חח לא בנית טירה מחול? לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? נופ סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? נופ היית בחקירה משטרתית? נופ איך אתה מרגיש: לא טוב.........כאב הראש! אתה יודע מה אני יודע? לא..מה את יודעת?! תודהההה

cami love benja

New member
עונהההה

שם: איילת תאריך לידה: 22.12.93 מקום מגורים: רחובות,ישראל שיר אהוב: I FOUND A WAY סרט אהוב: הסרט שיצא למקפליי..למרות שלא ראיתי אותו תוכנית טלוויזיה אהובה: דרייק וגו'ש חברים ואבודים זמר אהוב: דרייק בל
זמרת אהובה: אבריל לאבין ואשלי סימפסון יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: הדיסקים של מקפליי והדיסק שיצא לפני כמה ימים לדרייק תאריך אהוב: 17 ביולי חעחע יומולדת לטום
האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? לא האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? כןןןןן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? לא רק פעם אחת... האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? נראה לי =\ האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? בינתיים לא
האם אי פעם שיקרת? כן יש\\אין חבר: יש גובה: נראה לי 1.58 מידת נעלים: 37 פריסינג: לא קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? מרוב צחוק
ב24 שעות האחרונות צחקת? ..... ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? דובי =] ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? יותר מידי ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: לימודים
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא דעת.. האדם האחרון שהתקשר אלי?: ליאת [חברה שלי] האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:סתם אחד המקום האחרון שהייתי בו: אם לא מחשיבים את הבית אז קניון.. הסטיה שלי היא?: לא דעת הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: הכיתה שלי
תכונה טובה שלי: אני חמודה
תכונה רעה שלי: אם אני מאושרת אני עושה שטויות
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא.. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא ...... האם צחקת על מישהו בעל מום? לא ממש האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? ממש לא=\ עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? לא האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של טום
אכלת משהו לא כשר? אני צימחונית בשר = בעעע אתה שומר כשרות? נראה לי שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה לא.. הפרת הבטחה שהבטחת? לצערי כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? ורוד בהיר ולבן באיזה בושם אתה משתמש? דואודורנט.... אתה אוהב לענוד תכשיטים? אפשר להגיד, תלוי מתי מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אממממ גרמתי לחברות טובות לריב
לא בכוונה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: 17? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: חודש? חיבקת מישהו/י? היום =] מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? אף פעם.. שתית משקה אלכוהולי? אף פעם השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אני בת 12.. היית במועדון? בחופש הגדול .. לבשת חצאית? שלשום קנית בגד? היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני שבוע הקדישו לך שיר?
שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 6:45 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מפגר מה היה הדבר הראשון שאמרת? קר לי מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השכנים.. מה היה השיר הראשון ששמעת? מקפליי כל בוקר אני שומעת מה אכלת? בארוחת 10 נישנשתי מש'ו איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אם המורה שלי תבוא או לא איזה כיתה את: ו' הבנאדם הכי יפה שראית: ווואי זה קשה..טום או בנחמין או דרייק
את חושבת שאת יפה? נראה לי שכן.. את חושבת שאת צבועה? לאא את חושבת שאת קנאית? טיפה את חושבת שאת קרצייה? רק עם אחותי את חושבת שאת עקשנית? מאווד את אוהבת את עצמך? בערך בזבזנית או חסכנית? בזבזנית מאווד בנאדם ש: שונא/ת: לואיסנה אוהב/ת: ילד מהכיתה וכל אלה שאני מעריצה... והמשפחה שלי מתגעגע/ת אליו: האוגר הראשון שלי ז"ל חסר לך: האוגר הראשון שלי..ז"ל עושה לך טוב להיות איתו: הילד שאני אוהבת.. הכי מצחיק: דרייק בתוכנית שלו הכי דפוק: אמממממ ילד מהכיתה שלי.. הכי מוזר: ילד מהכיתה שלי הכי כיף לדבר איתו: יומן אישי יש לך פלאפון? 2 למי אתה מתקשר הכי הרבה? ליאת איזה צלצול יש לך? ארץ נהדרת
הקול הכי יפה ששמעת? הקול של טום איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? גור אריות כזה חמוווד את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בבטן
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? עוברת לגור באנגליה פורום אהוב: מקפליי באיזה פורומים את כותבת: מקפליי ו...בקומונה של דרייק יש לך חברים בפורומים? לא יודעת.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי מה את עושה עכשיו? פותרת את השאלון הזה ....... את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? =\ מה הסרט האחרון שראית? הדייט שלי עם דרו מה התוכנית האחרונה שראית? חברים מה הדיסק האחרון ששמעת? מקפליי שירים לא מהדיסקים מה החלום שלך? לפגוש את טום/דני/דאגי/בנחמין/דרייק האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? מלא פעמים רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? אממממ לא בנית טירה מחול? לא זוכרת היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? סתם ישבתי במקום של הנהג.. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: טוב תודה =] אתה יודע מה אני יודע? לא אתה יודע מה אני יודעת? סיייימתי =]

עונה ואת חולת נפש!

שם:ליטל לוי תאריך לידה:27.7.1990 מקום מגורים:באמצע שום מקום (גבעת זאב) שיר אהוב:אמ יש המון סרט אהוב:"תעביר את זה הלאה" תוכנית טלוויזיה אהובה: אמ... זמר אהוב: שאני ישנה... זמרת אהובה:המון יום אהוב בשבוע: שבת.. דיסק אהוב:לא ידוע תאריך אהוב:27.7.1990 האם אי פעם עישנת? לא.. האם אי פעם שתית אלכוהול?גם לא האם אי פעם לקחת סמים? אמ... תנו לי לחשוב .. לא האם אי פעם עברת על החוק? כן של בית הספר.. האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? לענות על השאלון הזה אבל זה כייף האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? אמ... האם אי פעם בכית על מישהו? לא שזכור לי האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? לא יודעת וכן האם אי פעם שיקרת? לא זוכרת יש\\אין חבר: אין.. ולא רוצה! עד שיש שקט מכל הבנים האלה.. גובה: מאיפו לי מידת נעלים: 36-39 פריסינג: עושה בשבוע לפני סיום הלימודים בשפה והיה לי פעמיים באף.. קעקועים:רוצההה ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן חחחחחח המון ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? את הכרית ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? בלי ספק כן כל הזמן הדבר שהכי קשה לך איתו: לענות על השאלון הזה כמה שאלות מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? ואוו לא יודעת האדם האחרון שהתקשר אלי?: רויטל האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: באייסי לא זוכרת המקום האחרון שהייתי בו: המיטה שלי הסטיה שלי היא?: !? הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: לא יודעת תכונה טובה שלי: כולם רעות תכונה רעה שלי: כולם טובות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? עד היום אני מנסה ליפרוץ לאייסי הישן שלי האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? קצת האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? מול כל הכיתה לא לבד כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא בידיוק תרמת פעם לקבצן? המוןן האם גנבת משהו במכולת?- יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אמממממ אכלת משהו לא כשר? אמ........ אתה שומר כשרות? ככן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה לא הפרת הבטחה שהבטחת? לא זוכרת השתכרת עד אבדן חושים? אני לא מישתכרת אולי משעמום מה צבע החדר שלך? צהוב באיזה בושם אתה משתמש? למה לי?! אתה אוהב לענוד תכשיטים? ליפעמים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אמממ באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: לדעתי אף פעם ולא יודעת מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: לפני חצי שנה חיבקת מישהו/י? כן... מישהו/י חיבק/ה אותך?כן עישנת?לא שתית משקה אלכוהולי? לא השתכרת? משעמום כן שכבת עם מישהו/י? - היית במועדון? כן לבשת חצאית?כן קנית בגד? כן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?כן הקדישו לך שיר?כן שיפרו לך את המצברוח? כן היום:לא כל כך כן באיזו שעה התעוררת? 8:33 לא הלכתי לבית ספר מה/מי העיר אותך? אבא אמא במבה מה היה הדבר הראשון שאמרת? מתי?! מה היה הדבר הראשון ששמעת? מתי!? מה היה השיר הראשון ששמעת? מתי!? מה אכלת? היום! הרבה.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? המחשבות שלי הם רק לעצמי איזה כיתה את:ט' הבנאדם הכי יפה שראית: דאגי! את חושבת שאת יפה? לא... ומה זה משנה את חושבת שאת צבועה? - את חושבת שאת קנאית? כן קצת את חושבת שאת קרצייה? לא יודעתת לא בטוחה בזה ניראלי שכן.. את חושבת שאת עקשנית? מאוד עקשנית אבל שצריך את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? ליפעמים ככה ולפעמים ככה בנאדם ש: ש.... שונא/ת: הרבה מאוד דבריפ אוהב/ת:את דאגי בעיקר ואת תום וג'רי (הכלבים שלי) מתגעגע/ת אליו: אל מי ?@ בידיוק? חסר לך: המון דברים עושה לך טוב להיות איתו: אממממממ הכי מצחיק: הפיגור של כל אחד מכם ואפילו שלי הכי דפוק: המחשב המזופט שלי הכי מוזר:המחשב שלי הכי כיף לדבר איתו: אני עצמי ואנוכי יש לך פלאפון?ברור למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת איזה צלצול יש לך? של... הקול הכי יפה ששמעת? של דאגייי כפרע עליוו איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? זה המחשב יותר של אח שלי אז יש מין מכונית כזאת אבל בחשבון שלי יש את מקפליי את רוצה להיות זמרת? אולייי את רוצה להיות שחקנית? אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: טלוי איזה! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן.. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן.. טלוי למי איפה את רוצה פירסינג? בשפה.. בגבה ובאף.. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קודם כל שאני ימצא ואז נדבר על זה.. פורום אהוב: מקפליי לא משנה איזה אתר.. באיזה פורומים את כותבת: הכי הרבה בהייד יש לך חברים בפורומים? כןן... המווןן מי האדם האחרון שדיברת איתו? עדיי.. מה את עושה עכשיו? אממ בואו נחשוב כולנו יחדדד את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא. מה את/ה שומע/ת? הרוב מקפליי ועודדד מה הסרט האחרון שראית? "תעביר את זה הלאה" מה התוכנית האחרונה שראית? אודטה חחחחחחח מה הדיסק האחרון ששמעת? אמממממממ מה החלום שלך? להיות זמרת לא שזה יקרה.. האם אי פעם... אם אי פעם הרגשת שאתה עומד למות? כןן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא כן בנית טירה מחול? לא כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? מה?! נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? כן במכוניות מיתנגשות בלונה פארק סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא זוכרת היית בחקירה משטרתית? לאאא זוכרת איך אתה מרגיש: שסוף סוף זה ניגמררר אתה יודע מה אני יודע? כן אני יודע מה אתה יודע שאני יודע...

bar jones

New member
../images/Emo8.gifאני הכי מגניבה כאן!! ../images/Emo66.gif../images/Emo140.gif

חחח טוב.. ברור שאני לא! אבל עובדה שזה גרם לכם לפתוח את ההודעה שרשמתי וזה כבר טוב.. מודה שזה סוג של פאן... בכל מקרה אני החלטתי לקצר ולענות רק על חלק מהשאלות, כי יש את אלה שנחרשות..אבל בכל מקרה בכללי אני מור מפ"ת בת 17.5 האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? לא האם אי פעם לקחת סמים? לאאאאאאאאאאא האם אי פעם עברת על החוק? ברור, מי חוצה במעבר חציה? האם אי פעם נשבר לך הלב? * זה לא זמן טוב לשאול את זה...* האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן, לפעמים רק כדי לרצות אחרים, אני מוותרת על הרצון הרגעי שלי.. אבל אני ידועת שלפעמים גם ככה נוהגים כלפיי, כך שזה קול.. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? אני מניחה שכן, אבל לרוב לא... כי אני מבינה שלהצטער לא ייתן כלום, ללמוד לקח עדיף.. האם אי פעם בכית על מישהו? וואי... כל כך כן!!! האם אי פעם בכית על מישהי? אותו הדבר... האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אני לויודעת.. אני חושבת שפגעתי לכמה אנשים בלב כן.. אבל אני ממש מקווה שלא שברתי.. האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? כן... האם אי פעם שיקרת? כן.. אוזה ישמע נורא- אבל גם לא תמיד הצטערתי.. יש\\אין חבר: אין.. גובה: 1.69 מידת נעלים: 40 בערך.. לפעמים 39 ולפעמים 41, ולפעמים גם 40.. פריסינג: שלילי, למרות שיש כמה ממש יפים.. קעקועים: לא... ב24 שעות האחרונות בכית? כן.. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן.. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? גם מישהו וגם מישהי.. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? יורת מדי... ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ממש רבתי..אבל היה מתח ביני לבין אדם מסויים.. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? במבה נחשב? בימים אלו אתה מאוהב? עזבו.. הדבר שהכי קשה לך איתו: לאבד מישהו שאוהבים.. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? גם לא חשוב.. האדם האחרון שהתקשר אלי?: חברהה שלי.. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ליטל המקום האחרון שהייתי בו: מקום מחוץ לבית? במועדון הפטיפון אתמול בערב.. ת"א הסטיה שלי היא?: אובססיה לשיער ארוך של אנשים.. לא רק שלי הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: האנשים שאני אוהבת תכונה טובה שלי: די אופטימית תכונה רעה שלי: בוכה בקלות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חחח לא, פעם פרצו לי.. וזה הרגיש ממש מעצבן.. אני אל רוצה שמישהו אחר ירגיש ככה.. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? אנג'לינה ג'ולי? חחח סתם לא.. אבל היא מהממממתתת האם צחקת על מישהו בעל מום? שהייתי ילדה קטנה בטח.. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? יאפ.. תחשבו שטפוטפו טפו גמנחנו יכולות להיות במצב כזה שנגדל.. תרמת פעם לקבצן? ברור האם גנבת משהו במכולת? מקווה שלא.. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן.. אכלת משהו לא כשר? אממ אני אוכלת אוכל שמתאים לאוכלי חלב נוכרי, אבל בשר לא כשר או בסגנון מעולם לא. אתה שומר כשרות? יאפ.. אבל לא ממש ממתינה 3 שעות בין בשר לחלב, בין חלב לבשר אני בכלל לא ממתינה, רק שוטפת את הפה. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא. הפרת הבטחה שהבטחת? כן.. השתכרת עד אבדן חושים? לא שתיתי.. מה צבע החדר שלך? צהוב בהיר, אבלזה מקושקש באיזה בושם אתה משתמש? אורגנזה, הוגו דיפ רד, אמור אמור וז'אן פול גוטייה.. הא וגם סלוואדור דאלי אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא באופן מוגזם מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? פעם אמרתי לאמא שלי משהו שעד היום אני בוכה שאני חושבת על זה.. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: לויודעת.. ברור שלא 15 או משהו, אבל אני מניחה שבגיל 17-18, אם יש מערכת יחסים רצינית ובאמת אוהבים.. אז זה בסדר.. צריך בגיל שאנשים באמת מבינים מה המשמעות של זה ומה הסכנות של זה. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: לפני חצי שנה ויותר חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? מעולם לא שתית משקה אלכוהולי? מעולם לא השתכרת? מעולם לא שכבת עם מישהו/י?מעולם לא היית במועדון? אתמול בלילה לבשת חצאית? שלשום קנית בגד?שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? אתמול, שיפרו לך את המצברוח?אתמול היום: ב איזו שעה התעוררת? 11 וחצי מה/מי העיר אותך? אחי הקטן.. מה היה הדבר הראשון שאמרת? עוד 10 דקות.. מה היה הדבר הראשון ששמעת? שאמא שלי אומרת לי בוקר טוב מה היה השיר הראשון ששמעת? girls wanna have fun מה אכלת? במבה מעדן באדי ועוגה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אממ.. לא חשוב.. איזה כיתה את: י"ב הבנאדם הכי יפה שראית: יש כל כך הרבה אנשים יפים... את חושבת שאת יפה? לא, אני נראית בסדר, יש ימים שיותר ויש שפחות,אבל אני רגילה כזאת.. את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לעיתים רחקוות קצת.. את חושבת שאת קרצייה? משתדלת שלא לפחות את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? יש ימים שאני שלמה עם עצמי ויש שלא.. אבל בעקרון אני די מסתדרת עם עצמי, לא הייי קוראת לזה אוהבת בזבזנית או חסכנית? לצערי בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: טרוריסטים אוהב/ת: הרבה אנשים.. ממש ממש הרבה.. מתגעגע/ת אליו: אחד בשם לוק- הוא משיקאגו.. חסר לך: חבר? (חבר בן-כאילו בן זוג) עושה לך טוב להיות איתו: חברה שלי ענבל הכי מצחיק:בת דודה של נטע הכי דפוק: בת דודה שלי נטע הכי מוזר: חברה שלי ענט הכי כיף לדבר איתו: ענבלי יש לך פלאפון? סלקום, למה, יש הנחות או משהו? :) למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא וחברות שלי איזה צלצול יש לך? sky diver הקול הכי יפה ששמעת? דניג'ונס.. :) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מקפליי את רוצה להיות זמרת? אני חושבת שהייתי שמחה.. את רוצה להיות שחקנית? יאפ אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: תלוי מה הגבולות של הסדרב.. יש המון דברים שבמציאות לא הייתי עושה... אז בטח שלא בשביל ריאליטי על מסך אמרו לך פעם שאוהבים אותך? יאפ, וזה באמת מרגיש מדהים.. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד איפה את רוצה פירסינג? בלשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? אמממ..תורמת חלק מהכסף , חלק מחלקת למשפחה וחברות וכמובן שומרת לעצמי פורום אהוב: מקפליי! באיזה פורומים את כותבת: מקפליי ולעיתים רחוקות אאוטוויט יש לך חברים בפורומים?יאפ מי האדם האחרון שדיברת איתו? חני.. מה את עושה עכשיו? סתם שומעת מוזיקה, מדברת עם חן ועונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? יאפ.. מה את/ה שומע/ת? i give my all של מריה קארי מה הסרט האחרון שראית?גארפילד מה התוכנית האחרונה שראית? מה שבנים רוצים מה הדיסק האחרון ששמעת? קלי קלארקסון מה החלום שלך? פשוט לחיות הכי בכיף שאפשר האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן.. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? חשבתי על זה אבל לא בדיוק רציתי שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חח לא, אבל אכן ניקיתי מבלי שיבקשו ממני- אבק אני בחיים א שואבת- יש לי אסטמה ואני גם שונאת! בנית טירה מחול? משהו כמו 1000000 פעמים בחוף הים היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נראי לי נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? אכן כן, אני עושה את זה די הרבה .. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אממ את החיים ממש? אני מניחה שלא... היית בחקירה משטרתית? כן, בכתה ו' היה לנו איזה סיפור של גנבים בשכבה, אז ביקשו ממני להעיד אם אני יודעת משהו איך אתה מרגיש: אמממ לויודעת האמת.. אתה יודע מה אני יודע? שאני מגניבה :) ?!
תענו...............מעכשיו כול פעם שאני רואה שאלון כזהה.. אני מביאה אותו לכאן- חחח אוי לא... רק לא זה

loner in love

New member
אני

שם: חן תאריך לידה: 13.7 מקום מגורים: ראשל"צ שיר אהוב: המון סרט אהוב: רקוואים לחלום תוכנית טלוויזיה אהובה: המון זמר אהוב: אין ממש זמרת אהובה: קלי קלרקסון איי גס יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: המון תאריך אהוב: אין האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כה האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? כן... ממש לא מזמן =/ האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\\אין חבר: אין גובה: 1.60 מידת נעלים: 37-8 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? כמעט ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? חחחחחח כןןןןן [מוריייי במבה!!!] ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? ממ כרטיס להופעה? בימים אלו אתה מאוהב? בערך הדבר שהכי קשה לך איתו: אתמול מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? כרגע כל בנאדם אחר בעולם... האדם האחרון שהתקשר אלי?: מור
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: באייסיקיו לאדעת אבל במסנג'ר עכשיו עם מורי וקלרי המקום האחרון שהייתי בו: פטיפון? הסטיה שלי היא?: בלו אייז הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: המשפחה שלי תכונה טובה שלי: לאדעת חחח תכונה רעה שלי: תמימה ורגשנית מידי.. סולחת יותר מידי בקלות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא מה אני משועממת האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן חחח גומי יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? המשפחה שלי אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? צהוב בעע באיזה בושם אתה משתמש? לא ממש משתמשת אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לאדעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: מתי שמוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: הממ חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול חח עישנת? נבר שתית משקה אלכוהולי? המממ בחתונה של אחותי אולי השתכרת? חתונה של אחותי.. בערך שכבת עם מישהו/י? נבר היית במועדון? אתמול לבשת חצאית? הממ שבוע שעבר קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול הקדישו לך שיר? לאדעת שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 1 וחצי מה/מי העיר אותך? אני מה היה הדבר הראשון שאמרת? ארגגגגגג מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא מה היה השיר הראשון ששמעת? Relient K - Who I Am Hates Who I've Been מה אכלת? מממ לא זוכרת איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אתמול... איזה כיתה את: יב הבנאדם הכי יפה שראית: דאגי את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? לפעמים את אוהבת את עצמך? לפעמים חח בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אין אוהב/ת: המון מתגעגע/ת אליו: המון חסר לך: המון אוף איתכם חח עושה לך טוב להיות איתו: אמממ כרגע מורי
הכי מצחיק: נטע? חחח הכי דפוק: מיכל הכי מוזר: הילה? חח הכי כיף לדבר איתו: מור וקלר יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? מתקמצנת על שיחות
איזה צלצול יש לך? הוז דיוויד הקול הכי יפה ששמעת? לאדעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? לונדון את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?:לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בדרך כלל איפה את רוצה פירסינג? לא תודה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? המון פורום אהוב: כרגע שום פורום באיזה פורומים את כותבת: כל מיני יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? מור וקלר מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון המעצבן הזה? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? מגרש ביתי מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכרת מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כה רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כה שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כה היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: חרא אתה יודע מה אני יודע?

למעלה