עונהההה
שם: איילת תאריך לידה: 22.12.93 מקום מגורים: רחובות,ישראל שיר אהוב: I FOUND A WAY סרט אהוב: הסרט שיצא למקפליי..למרות שלא ראיתי אותו תוכנית טלוויזיה אהובה: דרייק וגו'ש חברים ואבודים זמר אהוב: דרייק בל
זמרת אהובה: אבריל לאבין ואשלי סימפסון יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: הדיסקים של מקפליי והדיסק שיצא לפני כמה ימים לדרייק תאריך אהוב: 17 ביולי חעחע יומולדת לטום
האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? לא האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? כןןןןן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? לא רק פעם אחת... האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? נראה לי =\ האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? בינתיים לא
האם אי פעם שיקרת? כן יש\\אין חבר: יש גובה: נראה לי 1.58 מידת נעלים: 37 פריסינג: לא קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? מרוב צחוק
ב24 שעות האחרונות צחקת? ..... ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? דובי =] ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? יותר מידי ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: לימודים
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא דעת.. האדם האחרון שהתקשר אלי?: ליאת [חברה שלי] האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:סתם אחד המקום האחרון שהייתי בו: אם לא מחשיבים את הבית אז קניון.. הסטיה שלי היא?: לא דעת הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: הכיתה שלי
תכונה טובה שלי: אני חמודה
תכונה רעה שלי: אם אני מאושרת אני עושה שטויות
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא.. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא ...... האם צחקת על מישהו בעל מום? לא ממש האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? ממש לא=\ עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? לא האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של טום
אכלת משהו לא כשר? אני צימחונית בשר = בעעע אתה שומר כשרות? נראה לי שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה לא.. הפרת הבטחה שהבטחת? לצערי כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? ורוד בהיר ולבן באיזה בושם אתה משתמש? דואודורנט.... אתה אוהב לענוד תכשיטים? אפשר להגיד, תלוי מתי מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אממממ גרמתי לחברות טובות לריב
לא בכוונה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: 17? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: חודש? חיבקת מישהו/י? היום =] מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? אף פעם.. שתית משקה אלכוהולי? אף פעם השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אני בת 12.. היית במועדון? בחופש הגדול .. לבשת חצאית? שלשום קנית בגד? היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני שבוע הקדישו לך שיר?
שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 6:45 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מפגר מה היה הדבר הראשון שאמרת? קר לי מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השכנים.. מה היה השיר הראשון ששמעת? מקפליי כל בוקר אני שומעת מה אכלת? בארוחת 10 נישנשתי מש'ו איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אם המורה שלי תבוא או לא איזה כיתה את: ו' הבנאדם הכי יפה שראית: ווואי זה קשה..טום או בנחמין או דרייק
את חושבת שאת יפה? נראה לי שכן.. את חושבת שאת צבועה? לאא את חושבת שאת קנאית? טיפה את חושבת שאת קרצייה? רק עם אחותי את חושבת שאת עקשנית? מאווד את אוהבת את עצמך? בערך בזבזנית או חסכנית? בזבזנית מאווד בנאדם ש: שונא/ת: לואיסנה אוהב/ת: ילד מהכיתה וכל אלה שאני מעריצה... והמשפחה שלי מתגעגע/ת אליו: האוגר הראשון שלי ז"ל חסר לך: האוגר הראשון שלי..ז"ל עושה לך טוב להיות איתו: הילד שאני אוהבת.. הכי מצחיק: דרייק בתוכנית שלו הכי דפוק: אמממממ ילד מהכיתה שלי.. הכי מוזר: ילד מהכיתה שלי הכי כיף לדבר איתו: יומן אישי יש לך פלאפון? 2 למי אתה מתקשר הכי הרבה? ליאת איזה צלצול יש לך? ארץ נהדרת
הקול הכי יפה ששמעת? הקול של טום איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? גור אריות כזה חמוווד את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בבטן
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? עוברת לגור באנגליה פורום אהוב: מקפליי באיזה פורומים את כותבת: מקפליי ו...בקומונה של דרייק יש לך חברים בפורומים? לא יודעת.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי מה את עושה עכשיו? פותרת את השאלון הזה ....... את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? =\ מה הסרט האחרון שראית? הדייט שלי עם דרו מה התוכנית האחרונה שראית? חברים מה הדיסק האחרון ששמעת? מקפליי שירים לא מהדיסקים מה החלום שלך? לפגוש את טום/דני/דאגי/בנחמין/דרייק האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? מלא פעמים רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? אממממ לא בנית טירה מחול? לא זוכרת היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? סתם ישבתי במקום של הנהג.. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: טוב תודה =] אתה יודע מה אני יודע? לא אתה יודע מה אני יודעת? סיייימתי =]