כוסית...(מותר להגיד את זה בפורום?)
1) החיוך שלה חמוד, סלייטלי מתחכם כזה, ולפי מה שרואים גם מבנה הפנים שלה טוב. האף, כתמיד, קצת קטן וגם רחוק מדי מהפה, והחיבור המוזר של הגבות לגשר האף נותן לה לוק נאנדרטלי משהו. 2) אני אוהבת את הקווים של הצוואר והכתפיים - הם רכים וקצת עבים ומתאימים לאזור הזה. 3) חזה. חזה חזה חזה. למרות שהשדיים עצמם לא רעים במקרה הזה, צריך לזכור שמונחת עליהם חולצה! בגדים הם לא סתם קווים אקראיים שמקשטים את הגוף (סטייל התלבושות של הסופר-הירוז של פעם. אח, כמה נחמד היה לצייר פעם קומיקס), אלא חומר שיושב עליו. אפילו בגד הגוף הצמוד והאלסטי והנדבק ביותר לא מקיף כל שד בדיוק והופך לעור שני, לא חשוב מה מספרים לך באקס-מן. אם תניח כדור על שולחן ותפרוש עליו בד, הבד יחליק מעל הכדור ויצור מעין פירמידה מעוגלת, בדיוק כמו שהחולצה תעשה, על אחת כמה וכמה חולצה שרואים שיש בה קפלים ואינה איזה חומר אלסטי חדשני. כמו כן, כדאי לבהות בכמה בנות עם גופיות כאלה (רובן יוחמאו) כדי לראות איך הגופיה בנויה. כרגע היא לא נראית נכונה כל כך. 4) היד המכופפת מצוינת, אם כי האמה מעט צרה והיד כולה קצרה למדי. זכור- המרפק מגיע לאזור המתניים! מה שמוביל אותי לסעיף הבא... 5) הבטן יפהפיה, אבל ממוקמת קצת נמוך לדעתי. אני לא יודעת אם הגוף נראה טאוך בגלל שהיד קצרה, או שהיד קצרה בגלל שהגוף ארוך... 6) העמידה נראית קצת מגושמת, במיוחד בשביל אישה. אם הייתי מיישר קצת את הרגל שפונה הצידה זה כבר היה משפר את העניין ונותן לה מראה הרבה יותר נחוש וסקסי; כרגע הרגל נראית מכופפת קלות, כאילו היא רוכבת על סוסים יותר מדי זמן. 7) קשה לקבוע בגלל גודל הציור, אבל אני חושבת שכפות הרגליים קטנות מדי יחסית לכל הגוף.