עוד ציור...

The Crusader

New member
עוד ציור...

טוב....מכיוון שהייתי בביצפר... ועדיין לא החלטתי על עלילה לאקס מן... אז החלטתי להתאמן על ציור אישה... וזה מה שיצא... היי...יצאו לי חרוזים.. הנה עץ תפוזים... חחחח קיצר תיקונים פליז...

chatenoire

New member
כוסית...(מותר להגיד את זה בפורום?)

1) החיוך שלה חמוד, סלייטלי מתחכם כזה, ולפי מה שרואים גם מבנה הפנים שלה טוב. האף, כתמיד, קצת קטן וגם רחוק מדי מהפה, והחיבור המוזר של הגבות לגשר האף נותן לה לוק נאנדרטלי משהו. 2) אני אוהבת את הקווים של הצוואר והכתפיים - הם רכים וקצת עבים ומתאימים לאזור הזה. 3) חזה. חזה חזה חזה. למרות שהשדיים עצמם לא רעים במקרה הזה, צריך לזכור שמונחת עליהם חולצה! בגדים הם לא סתם קווים אקראיים שמקשטים את הגוף (סטייל התלבושות של הסופר-הירוז של פעם. אח, כמה נחמד היה לצייר פעם קומיקס), אלא חומר שיושב עליו. אפילו בגד הגוף הצמוד והאלסטי והנדבק ביותר לא מקיף כל שד בדיוק והופך לעור שני, לא חשוב מה מספרים לך באקס-מן. אם תניח כדור על שולחן ותפרוש עליו בד, הבד יחליק מעל הכדור ויצור מעין פירמידה מעוגלת, בדיוק כמו שהחולצה תעשה, על אחת כמה וכמה חולצה שרואים שיש בה קפלים ואינה איזה חומר אלסטי חדשני. כמו כן, כדאי לבהות בכמה בנות עם גופיות כאלה (רובן יוחמאו) כדי לראות איך הגופיה בנויה. כרגע היא לא נראית נכונה כל כך. 4) היד המכופפת מצוינת, אם כי האמה מעט צרה והיד כולה קצרה למדי. זכור- המרפק מגיע לאזור המתניים! מה שמוביל אותי לסעיף הבא... 5) הבטן יפהפיה, אבל ממוקמת קצת נמוך לדעתי. אני לא יודעת אם הגוף נראה טאוך בגלל שהיד קצרה, או שהיד קצרה בגלל שהגוף ארוך... 6) העמידה נראית קצת מגושמת, במיוחד בשביל אישה. אם הייתי מיישר קצת את הרגל שפונה הצידה זה כבר היה משפר את העניין ונותן לה מראה הרבה יותר נחוש וסקסי; כרגע הרגל נראית מכופפת קלות, כאילו היא רוכבת על סוסים יותר מדי זמן. 7) קשה לקבוע בגלל גודל הציור, אבל אני חושבת שכפות הרגליים קטנות מדי יחסית לכל הגוף.

The Crusader

New member
חחחח

מה זה משנה... תגידי חופשי... אני לא חושב ש the forum police תעשה לך משהו...חחח ובקשר ללבהות...לא רעיון טוב.... been there done that..... got my ass wooped... חחחחח.... בכל אופן הפתרון הפחות מכאיב הוא לאסוף חוברות אופנה למינהם...חחחח

*GormE*

New member
היא באמת כוסית לאללה

ואל עף שיש בעיתיות קלה אני חושבת שממש השתפרת. השתפרת במיוחד בידיים ו]מפרקים שלהם נראה לי שמה שמפריע לי זה שהיא נראית ממש לא נינוחה- עשית את בית החזה ממש ממש נפח, ככה שהיא כאילו שואפת אויר בחוזקה ועוצרת אותו בפנים ועוד עושה הבעת פנים נינוחה גם הרגלים נחמדות, רק הקפלים במכנסיים מכשילים אותך החזה לא טוב. הוא נראה מכאני בטירוף, גבוה קצת יותר מדי, מאוד תבניתי. אתה מתעלם מכל החיבורים העדינים שלו והופך אותו לשני כדורי פלדה שהושתלו במישהי מסכנה אתה צריך להבין שזה שומן תמים שלא עשה רע לאף אחד, והוא נמעך ויושב בצורה מאוד הגיונית על הגוף. אוי, כתבתי הודעה ארוכה בטירוף טוב, מעכשיו אני מחזירה את הנישה הזו לאביב!!

זאת הודעהמ ארוכה?

כנראה שאת ספרטנית בביטוי... ההודעה האחרונה של אביב לא מגיעה לקרסוליים של ההודעות הארוכות שהיא השאירה פה בעבר, הודעות של 500 מילים ויותר. לא שאני שה תמים... גם אני כבר ניפחתי ת´מח עם הודעות של מאות מילים לאנשים מסכנים שלא ידעו מאיפה זה בא להם... סתם בזמן האחרון אין לי כח ונגמר לי החשק להעיר אותו הדבר לכולם. וגם אני עובד על כמה תסריטים וזה תופס לי "זמן מעבד ברקע"...

ailag

New member
פששש..

יפה.. הפנים שלה מזכירים את השחקנית הזאת. מה שמה. יש דגשים קטנים בציור במקומות שעקרונית יכולת "לחפף" בהם (כתפיים למשל), מה שמוסיף לציור. בחולצה.. זה נראה כמו כרס .. ? היא ציפלונה, אבל הקשת בחולצה גורמת למעט נפח מיותר. היחס בין ההיקף באזור החזה לאזור המותניים נראה קצת גדול, אבל זה ממש לא הצד החזק שלי, אז אם אחרים לא העירו.. המכנסיים מתוחות וצמודות עד הברכיים, שם הן נעשות "באגי". נראה מוזר ("מודבק") על החזה כבר אמרו יותר ממה שאני יכולה להוסיף, אז אני לא. לאן נעלם אגודל ימין? הוא אמור להיות מאחורי המותן, אבל עדיין - לפחות לפי בדיקה שלי, המרחק מתחתית כף היד עד מקום שבו האגודל נהיה אגודל גדול פי 1.5 בערך מהמרחק בין אותו מקום למקום התחלתן של שאר האצבעות. סיבכתי קצת. הקיצר, לאגודל יש בסיס. (אם יש לך מצלמה דיגיטלית, תצלם את היד בתנוחה כזאת ותעתיק - זה ממש נוח). גם האצבעות נראות קצת יותר מדי כמו מקלות. אבל מה? התמונה, ככלל, טובה מאוד.

Scum Bunny

New member
ראבאק, תרימו את הכפפה

כי היא נפלה לכם. שם למטה. מתחת לשולחן. כן... לא, יותר נמוך. כן מותק...תתכופפי.... אוה כן.... אהם. בחזרה לענייננו. בהתחשב בזה שמינון בנות המין היפה יותר והשעיר פחות בפורום הזה עולה על אחוזן בפורומים אחרים, או באינטרנט בכלל, לא הגיע הזמן שאחת מכן הבנות תעשה טובה לאנושות ותרים איזה מדריך קצר ואיכותי לנושא החזה? אין הוא נראה, איך הוא מתנהג, איך מציירים אותו ואת מה שמסביבו? וכאלה? אנחנו הבנים מעריצים גדולים של שדיים, ויעידו על כך 70% מאתרי האינטרנט, רוב הקומיקסים של מארוול ופמלה אנדרסון. אבל כפי הנראה אין לנו שמץ של מושג כשמדובר בלצייר אותם. ומתחיל להמאס לי מהערות "החזה של ענקי! וזקור מידי! מה לעזאזל?!" על באני, כמו שאני בטוח שלרוב הבנים שמציירים פה נמאס מקטילות שדיים מהצד שיש לו אותם. אוקיי, אז כשמציירים בנים, ובשביל בנים, אז "שדיים" זה יותר אובייקט מטאפיזי שפונה לאיזה אידאל דמיוני קסום, ולאו דווקא בלוטות החלב של המציאות האפורה. אבל אין שום סיבה שהם ייראו גם משכנעים, ולא רק..אהה..perky. אגב, חברה שלי הביאה לי מפריז אקשן פיגר של evil Ash (מהסרט Evil Dead III:Army of Darkness), חבר גאה בסדרת Movie Maniacs מבית היוצר של טוד מקפרליין. אז ננה בננה ותאכלו את הלב.

*GormE*

New member
מתנדבת.

טוב, אז חזה של בחורה (זה משתנה מכל אחת, אתם יודעים. זה תלוי בעור, בגודל, בזוית הצמיחה וכו´) כמובן צומח החוצה אבל גם גודל למטה בעוון כוח הגרביטציה ככה שזה יותר טיפה כדורית מאשר כדור, זאת אומרת שאת החלק התחתון אפשר לצייר בקוים ברורים ולהצליל ממתחת וככל שעולים למעלה אז הקוים מיטשטשים- ובחלק העליון ממש אין קוי מתאר (אלא אם כן היא שמה פוש-אפ קטלני). עוד עצה- זה נורא מוסיף אם את בקו התחתון של הציצי מתחשבים בכך שבית החזה הוא דבר עגול ולכן הקו אינו קעור, אלא קצת ישר או קמור במרכזו, כאילו השד "נשען" על העצם עוד משהו- בצד של החזה במידה והיד מורמת אז יש המשך מטושטש ביותר בין קו המתאר העגול של השד ועד לבית שחי, ובבית השחי הוא מתעקל קצת ואז שוב ממשיך כקו של שריר. לא הבנתם? תסתכלו כשמישהי בגופיה מתמתחת או שאני אצייר דוגמאות ואסרוק טוב, עדיף שאני אעשה את זה את היכונו למחר- ולשיעור ציור החזה של EB!! לא לציירים בלבד. (מה, זו לא הודעה ארוכה..?)

*GormE*

New member
כל מה שרציתם לדעת על ציור חזה נשי

ןלא העזתם לשאול!!! ובגלל שמיציתי את עניין ההודעות הכביכול ארוכות שלי אז רשמתי מה שרציתי על הדף והשאר תלוי בכם!

yonabarak

New member
יפה,

נחמד מאוד אפילו, אם כי גם אצלך יש קצת אידאליזציה. לבחורה שרצה אצלך בחצי פרופיל יש חזה כבד שלא יכול לעמוד ככה לבד, רק עם חזיה. ולבחורה למטה שבאה להדגים חזה קטן יש חזה לא כל כך קטן שגם הוא לא יזדקר ככה לבד, אלא קצת יפול.

Scum Bunny

New member
זה דווקא עוזר

תודה. זה דווקא עונה על כמה שאלות. לא הייתי יכול לבקש יותר. ולנושא הבא: חזיות, גופיות, וחולצות צמודות. יש טיפים?

*GormE*

New member
את זה תשאל את המוכרות המקצועיות

יותר ממני בחנויות ללבני נשים או את אמא
מתנצלת אם באמת יצרתי עולם אוטופי מדי (אם כי קצת פחות ממה שאתם יצרתם) אבל אם כן אז האשמה כולה מוטלת על הגנים של חברותי ושלי, כנראה ששדיים איומים באמת עוד לא ראיתי. ואני לא יודעת מתי אראה ב26 לינואר כנראה...

*GormE*

New member
אוף, אוקי!

פשוט תצייר קוי מתאר של חזיה מתחת לבד וכולם יהיו שמחים

Scum Bunny

New member
מממ... ראש סוס. זה מעלה זכרונות...

אבל ברצינות. אם נתעלם לרגע מגישת "כפפות הגוף" של מארוול, יש לך איזה פוינטרים בנוגע לצורה שחולצות ושאר חלקים עליונים יושבים על חזה נשי? קפלים, הצמדות וכאלה? כל דבר שיכול לעזור לאלו מאיתנו שלא מציירים על כל הבחורות שלנו בקיני פלדה. ומה באמת הקטע בפנטזיה מודרנית של שריון נשי בצורת ביקיני? על מה זה אמור להגן? על הפטמות? אני נחרד לחשוב על השפשפת הבלתי נמנעת של לבישת מתכת (מתקופת הטרום-אלחלד...) על אזורים ארוגניים מיוזעים..

*GormE*

New member
אני אחשוב על זה

כרגע אין לי יותר מדי עצות אבל שריון נשי זה לא יכול להיות כזה לא נוח... חזה זה ממש לא איבר חיוני ביוםיום (עבורנו, טוב?) כי הוא ממש לא מזיע, לא מגרד ולא עושה דבים מוזרים, פשוט יושב שם בחזיה חסר מעש. שריון לא יכול להיות כזה לא נוח, אבל זה בהחלט מטומטם החלק התחתון המשוריין וזה משיג בדיוק את האפקט הנגדי- שריון כמו של נשים כוחניות ומפחידות אבל תחתוני ברזל זה דבר שהומצא לפני שנים בכדי להגביל את הפעילות המינית של האישה אז מה עשינו בזה? פמיניסטיות מטומטמות.

Scum Bunny

New member
מה, חגורת צניעות?

אני לא בטוח שהבנת אותי. אני דווקא התכוונתי לשריון הנפוץ בקרב לוחמות בציורי פנטזיה מודרניים (שקהל היעד שלהם הוא מן הסתם גברים חרמנים בגיל העשרה). זה מין שריון כזה שעשוי בעיקר בשריון חזיה, ושריון ביקיני, ואולי עוד כמה קישוטים (מגיני כתפיים, שוקיים וכולי). אמנם בחורה שלובשת משהו כזה נראית מאוד מפתה (כול עוד היא בחורת פנטזיה חלקה וזקורת שדיים- בחורה אמיתית תהיה מן הסתם פחות מאושרת אחרי כמה שעות בבקיני מברזל) אבל אני מתקשה לראות בו אפילו שביב של פונקציונליות בקרב, אלא אם כן מדובר בבחורה מתאבדת צמאת דם שכל רצונה הוא להשאיר אחריה גוויה עם פטמות שלמות.

*GormE*

New member
כן, חגורת צניעות

אני לא בקיאה כנראה בשלאגרים של בני עשרה חרמנים :)

Scum Bunny

New member
משהו כזה?

הדוגמה המסוימת הזו היא של לארי אלמור הנודע לשמצה. אבל הרעיון ברור.

למעלה