עוד ציור...

*GormE*

New member
אוי, זה נחמד דווקא

חוץ מהשריון המעפן דרך אגב, יש כתבה ענקית (טוב, ענקי זה יחסי. זה 2 עמודי אמצע) בתרבות מעריב על התאומים אסף ותומר חנוכה זה ממש מרגש אותי שמזכירים אותם בעיתונות הישראלית, אולי אפתח מועדון מעריצים חבל שהוא יכלול רק שני אנשים...

109822596

New member
זה באמת לא רע...

והיא דווקא נראת שרירית ומלאה יחסית לדמויות פנטזיה אחרות. חזיה מברזל דווקא נשמעת לי שימושית בקרב. זה מחזיק את החזה, ואם יש ריפוד בפנים זה לא יכאיב יותר מדי, חוצמזה שלרוץ בלי חזיה זה הרבה פחות נוח. הביקיני לעומת זאת נראה כמו מתכון לשפשפת והוא רחב מדי מכדי לאפשר פעילויות משניות כמו הליכה או תזוזה.

*GormE*

New member
אם השרשור הזה לא מגיע להודעות

הנבחרות בפורומים אז אני לא יודעת מה כן צריך להיות שם!!! בחורות ערומות!! בואו בהמונכם!!!

The Crusader

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אני אם הייתי יודע שהעלאת ציור של אישה עם חזה דפוק תגרום לכל כך הרבה הודעות מגניבות+הסבר על החזה המושלם של גורמ....חחחחחח + ההודעות המצחיקות בטירוף של סאמ באני...... הייתי מעלה עוד הרבה... קיצר חכו אני עכשיו עובד על סקיצות פשוטות לכל האקסמן לקומיקס שלי....בקרוב אני אעשה את ג´ין......יהיה צחוקים ^_^

giri

New member
ציור שדיים - תוספות

בנוסף למה ש- GORME העלתה, הדרכה במספר נושאים.

אנטומיה

חלוקה קלאסית של גוף האדם, היא לשמונה חלקים, כאשר הראש מהווה מידה אחת. מרכז הגוף הינו נקודת החיבור בין הרגליים (איבר המין). יחידת המידה הראשונה מסתיימת בסנטר. השנייה מסתיימת במרכז החזה, כאשר אצל הדמות הנשית המושלמת הקלאסית בדיוק בנקודה זו תהיינה הפטמות. היחידה השלישית מסתיימת בטבור שהוא גם הנקודה הצרה ביותר של המותניים. היחידה הרביעית כאמור מסתיימת מיד מתחת לאיבר המין בנקודת המפגש בין הרגליים. היחידה החמישית מסתיימת בנקודה שבה ממבט לפנים מתחברים שני השרירים העיקריים של הירך. היחידה השישית מסתיימת בברכיים. היחידה השביעית מתווה את הנקודה שבה השרירי הבולט של השוק מצטמצם. היחידה השמינית מסתיימת כמובן בכפות הרגליים. על מנת למקם את השדיים בצורה טובה לפי שיטה זו, מותחים קו מנקודת האמצע של הגוף, דרך הכתף ועד לגובה הראש. הנקודה שאליה מגיע הקו בגובה הראש, מתווה את רוחב הרגליים בפישוק נינוח, והפיטמה נמצאת על קו זה במפגשו עם קו התוואי השני.

giri

New member
פלסטיקה

חשוב לזכור שהשדיים הינם שני גופים מעוגלים שעשויים משומן בלבד. שרירי החזה נמצאים מתחת לשד, עוטפים את כלוב הצלעות. בעצם, הדבר היחיד שמחזיק את השדיים במקומם הינו העור, ולכן הם "תלויים". חזה קטן ביחס לכמות העור שנמצא מעליו ולמידת האלסטיות של העור שמעליו, יעמוד זקור. חזה שהעור מעליו הוא זקן/רפוי/אלסטי יהיה נפול יותר, כי בסך הכל החזה רוצה ליפול והסיבה היחידה שהוא לא נופל היא כי כוחות חיצוניים מונעים ממנו. תחת הגדרת הכוחות שמונעים מהחזה ליפול נמצאים: א. העור. ב. חזייה/מחוך/חולצה צמודה במיוחד/ כל מכשיר ימי ביניימי אחר/סתם חוסר בחזה וכ"ו... צריך לזכור כשמציירים חזה שהוא איננו עצם ועל כן הוא לא קשה. רצועות שעוברות על החזה, בגדים שלובשים מעליו, לוחצים את החזה פנימה ויוצרים צורות עליו. החזה קפיצי ולכן בצמוד למקום בו עוברת הרצועה הוא קופץ החוצה יותר.

כיוונים - פרונט

כשמסתכלים על גוף ישר מלפנים בד"כ יש חריגה קלה הצידה מקו המתאר של צידי הגוף. רוב מסת השדיים לא חורגת לצדדים, כאשר אצל נערות או חזיות פוש אפ או חזה קטן אז החזה לא חורג בכלל לצדדים. חשוב לזכור שכיוון הנפילה הכללי של החזה הוא קצת למטה וקצת הצידה באלכסון – "גולש" על פני כלוב הצלעות. בציור מלפנים, כיוון הנפילה מתבטא.

כיוונים - פרופיל

חזה בפרופיל, מצוייר בעזרת קווי עזר שמתארים את כלוב הצלעות, שגם הוא מעוגל. ניתן לראות מעל החזה חלק מקו המתאר של כלוב הצלעות, לאחר מכן את החלק הרך שהינו השד עצמו, ותחתיו את המשך כלוב הצלעות ומתחתיו הבטן (יש בטן בעולם האמיתי...).

צדודית חלקית - 45 מעלות

יש להימנע מהטעות הקלאסית של שד אחד הפונה קדימה לחלוטין ואחד הצידה לחלוטין. בכל מקרה, שד אחד ימלא את החלק המרכזי של הגוף והשני יחרוג מהגוף ויגדיר את קו המתאר של צד הגוף ויפנה יותר הצידה.

חזיות

מטרת החזיה לשחרר את האישה מהמחוך. ישנן חזיות שונות ולכל אחת מאפיינים שונים ועל כן השפעות שונות על צורת השדיים. ישנן חזיות שכל מטרתן לכסות את החזה. רוב החזיות משנות את צורת החזה על ידי משיכתו למעלה באמצעות הרצועות, דחיסתו באמצעות ברזלים, או בפשטות ריפוד. יש לזכור שחזיית פושאפ דוחפת את החזה ישירות בכיוון המנוגד לכיוון הנפילה, כלומר אלכסון למעלה ופנימה. בכך, חזיה זו יוצרת חריץ יותר מודגש גם אצל מי שלא היה לה קודם (הונאת הציבור...) אפקט דומה ניתן לקבל מחזיות קולר ומרופדות. חזיות סטרפלס (ללא כתפיות), מחזיקות מעמד על חשבון לחץ בהיקף ולכן רובן גורמות לירידת נפח בשד עצמו.

מחוכים

מחוך, בניגוד לחזיה מגיע עד המותניים ולכן ל אממש זקוק לכתפיות שיחזיקו אותו. מחוך בדרך כלל "מפסל" את כל פלג הגוף העליון ויוצר מותניים דקות וחזה מאוד לחוץ כלפי מעלה.

חולצות

אפילו החולצה הצמודה ביותר, כמו שכבר נאמר, לא נצמדת כמו עור שני, והדוגמה הכי חזקה בתחום הזה היא המעבר הרוחבי שבין 2 הפטמות שבו החולצה לא נכנסת ל"גיא" שבין השדיים. בכל מקרה ניתן לראות סימני מתיחה על החולצה והגדרה של השדיים מתוך קפלי הבד.

תנועה

בכל תנועה של החזה, צריך לזכור את המאבק הבלתי פוסק בין כוח המשיכה לבין העור/חזייה/בגד. החזה נשמט אל כיוון האדמה, כאשר הבגד עוצר אותו. בנוסף, הידיים משפיעות על החזה. השדיים נמשכים בעקבות הידיים כלפי מעלה והצידה, ונדחסים כאשר הידיים נצמדות. נ.ב. - נקודה חשובה : אני גירי. המחשב שלנו התחרפן. כל ההודעות האלו שן שלי, ולא, בעלי לא מאנייק לשדיים.

The Crusader

New member
וואו!!!

אחרי זה.... מי צריך נשים... אני אצור לי אחת...חחחחח קודם כל....תהיי בריאה (וגם אתה עופר) אתם יודעים לצייר נשים!!! (גם אני רוצה! חחח) בכל אופן כל האיורים היו מדהימים.... וההסברים....עזרו נורא! תודה רבה בשם כולנו (רוב הגברים שאין להם חברה שתדגמן להם בתנוחות מוזרות....חחח) דבר שני...אני חייב לתקן טיפה...משהו שאני כן יודע על החזה... עקב למידתי על שרירים וייעוץ רב אצל מדריך ומדריכת מכון כושר... ואף ספרי לימוד רפואיים... שריר החזה כן משנה את תנוחותו של החזה... כלומר לאישה בעלת שרירי חזה חזקים החזה יעמוד בצורה טבעית ללא צורך בעזר..... כמובן שדרושים הרבה אימונים כדי להגיע לזה ואני לא מכיר מישהי... (מלבד למטורפת שבמכון כושר שלי שנמצאת שם כל יום ומתאמנת בשך 5 6 שעות ביום! מטורפת!!!!!!!) שמתאמנת כל כך הרבה...אבל עדיין שריר חזה אפילו לא מפותח אבל טיפה חזק יגרום לחזה להיות יותר זקוף...סתם פיסת מידע נוספת לציירים שבינינו.... בכל אופן תודה שנית.... ואחלה איורים!!!

chatenoire

New member
אני מצטרפת לוואו!

התרשמתי עמוקות מההשקעה, גירי (ו/או עופר, אני כבר לא עוקבת). זה היה אחד ההסברים המקיפים והרציניים ביותר לגבי שדיים שיצא לי לראות, ואני בהחלט צופה שיפור באזור החזה של המין הנשי שיועלה כאן לפורום. ההסבר הקצר על כוחות המשיכה והעור הרפוי קצת זעזע אותי, כמובן, אבל זה טבעי. גרביטציה זה דבר מאיים. מאוד. ניר, אני בספק אם פיתוח שרירי חזה מונע מהשדיים ליפול. אולי הרבה מהשומן הופך לשריר ולכן פחות מושך את השד למטה, אולי איכשהו פיתוח השרירים מעצב גם את העור (למרות שזה נשמע קצת מוזר), אבל שומן הוא שומן ועור הוא עור, ואם הם קיימים הם יצנחו בשלב מסוים.

למעלה