עוד ציטוטים

• פותח הנושא naps
  • פורסם בתאריך

t@li

New member
תשמע, תראה..

אופספרינג, טום ג´ונס.. דומה. לא?

trinity triple

New member
אני יודעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

offspring - self esteem אוווווח, זה עמד לי על קצה הלשון. סוף סוף עליתי על זה....!!

naps

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo106.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הגאולה הגיע! כל הכבוד טריניטי. זה לא היה כזה קשה נכון?? הבטחתי רמזים למה שלא תצליחו. אז נשאר רק 4. אז השיר הוא של איפה הילד.... יודעים? אם לא תצליחו אני אתן עוד רמזים. אורי

naps

New member
רמז אחרון

ועבה במיוחד. אם לא תדעו אני כבר אגלה, וזה גם לא יעזור כי עדיין לא תכירו בטח את השיר... בדיסק "איפה הילד-האוסף" יש את הדיסק עצמו, ודיסק בונוס. השיר מופיע בדיסק בונוס. אורי

naps

New member
טריניטי. אני ממנה אותך בזאת

למצילה הלאומית של פורום משחקי שירים! איך ידעת את זה בסוף? מהראש, או שבדקת בדיסק? אורי

trinity triple

New member
פשוט

נזכרתי בהמשך השיר... לא זכרתי את השם שלו..:) ובקשר לתואר החדש- אני מרכינה ראשי בענווה ומקבלת את התואר בעונג..:) דרך אגב- זה ori או uri?

naps

New member
Uri

מה את עושה ערה בשעה כזאת??? (כן אני מודע לזה שעכשיו אפילו יותר מאוחר ואני גם פה.... אני רואה את המשחק NBA עכשיו ויש מחצית) אורי

trinity triple

New member
חבל שלא ראיתי את ההודעה שלך

בלילה כי ממש ממש השתעממתי, וחיפשתי מישהו לדבר איתו.. אף אחד באיי סי קיו לא היה מחובר.. והייתי ערה עד 7 וחצי.. מי ניצח?..

naps

New member
ורק כדי שיהיה ברור לכולם

השיר הוא "היא לא יודעת לשתות" של איפה הילד. "היא לא יודעת לשתות\היא לא יודעת לשתות\תמיד היא מדברת שטויות\ועושה לי בושות\איזו מין אישה\עם שכל של ביצה קשה...." לא זוכר את ההמשך בע"פ.... בכל מקרה זה השיר- הכירו שננו ולמדו. או שלא... אורי

למעלה