עוד ציטוט לשבת בבוקר

עוד ציטוט לשבת בבוקר

לא כי הוא קשה, פשוט כי נזכרתי בו והוא גורם לי להתקפי צחקוק חוזרים ונשנים... with friends like that, who needs anemones ?

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo150.gif

אני יודעת כי בדקתי, אבל כעיקרון זה מFinding Nemo

Popeye78

New member
במקרה הזה טובי היה קודם אם כי

אני ככל הנראה מישהו אמר את זה לפניו.

Popeye78

New member
ברור שאני זוכר

לא אמרתי כלום כי זה ממש קל. טובי וסת' גילט אוכלים ארוחה ומדברים על על ה-blue ribbon committee לבדיקת גיל הפנסיה/משהו. If you'll attack us from the left I will...

Popeye78

New member
איפה הנקודות שלי?

אם אני לא מקבל את הנקודות לאלתר את יכולה לשכוח מהעוגה.

Popeye78

New member
You are most kind

הילה עם מבטא צרפתי?! מעורר מחשבות... אני עדיין בשלבים של להתרגל לכל הדברים החדשים שלמדתי בכמה ימים האחרונים.

אל תלשין ללמון, שלא יתפכח מהאשליה

[תוהה מה בדיוק למדת בימים האחרונים... ואם סודות אפלים מעברי עלולים לצוץ...]

doubloman

New member
האמת לא כול כך הבנתי

את הדימוי שהוא ניסה לתת שני דגים שוחים בין צמחייה פתאום אחד הדגים מבחין שזה לא צמחייה אלה המחושים של הטורף והוא אומר אם חברים כאלה... וחוץ מזה אני לא יודע מה זה anemones

אלו בע"ח ימיים טורפים שנראים כצמחים

[ע"ע תמונה מצורפת] המשפט הוא כמובן שיבוש של הפתגם with friends like that, who needs enemies, וטובי מתכוון שסת' ג'ילט, שאמור להיות בצד שלהם, בעצם דופק את ההצבעה ויותר גרוע מזה, מאיים לתקוף אותם חזק בנושאים של רווחה. אז עם דמוקרטים כמו סת' ג'ילט, מי צריך אויבים (כלומר רפובליקנים) ?

doubloman

New member
כן את זה הבנתי

תודה על ההשקעה.. אבל מה הקשר בין הדגים? הדג ראה את המחושים של הדג ששחה איתו? או שהוא פתאום הבחין שהצמחייה היא בעצם דג טורף? אם זאת האפשרות השנייה - האנלוגיה לא מתאימה

doubloman

New member
אולי הוא התכוון

שהדג ששחה איתו היה צריך להזהיר אותו מהמחושים שהוא כרגע שם לב אליהם? אם כן - גרוע מאוד...

קראתי שוב את התסריט

ואני לא מבינה את הבלבול שלך. עוד מישהו מוכן לוודא שאני הבנתי את הפואנטה כמו שצריך ? GILLETTE Not unless I run as a third-party candidate, no. Oh! Those eighteen votes are looking a little bigger now aren't they you patronizing son-of-a-bitch! TOBY I was just thinking about this cartoon I once saw. A bunch of tiny fish are swimming through the leaves of the plant but then one of the fish realizes it's not a plant, it's the tentacles of a predator. And the fish says, "with friends like this, who needs anemones?" Come at us from the left, I'm gonna own your ass.

למעלה