עוד ציטוט לשבת בבוקר

גוגל הוא נזר הבריאה

גוגל פשוט על west wing quotes מניב די הרבה תוצאות, אני אוהבת את ויקיפדיה. יש גם אתרים שמכילים את התסריטים המלאים לרוב הפרקים - white house communications office, האתר של TWIZ TV ובטח עוד.

Popeye78

New member
אני אוהב את

http://www.westwingtranscripts.com אבל אין להם את כל הפרקים

doubloman

New member
אני אסביר לך לאט ותביני מהר

הבעיה היא באנלוגיה - למי שעשה פסיכומטרי - השוואה לוקחים כול מאפיין מסיפור הדגים ומצמידים לו משהו מהחיים בסדרה הדג הקטן = טובי הטורף = הרפובליקנים וכוי... אם תעשי את זה תביני את הבעיה

כן, כי אני כאילו קצת איטית כזה...

בוא נעבור על זה שוב, והפעם לאט, כדי שגם אלו שעשו פסיכומטרי יבינו- הדג הקטן: טובי הצמח הטורף: סת' ג'ילט קפיש ?

doubloman

New member
את סותרת את עצמך

אני מצטט - ע"ע תמונה מצורפת] המשפט הוא כמובן שיבוש של הפתגם with friends like that, who needs enemies, וטובי מתכוון שסת' ג'ילט, שאמור להיות בצד שלהם, בעצם דופק את ההצבעה ויותר גרוע מזה, מאיים לתקוף אותם חזק בנושאים של רווחה. אז עם דמוקרטים כמו סת' ג'ילט, מי צריך אויבים (כלומר רפובליקנים) ? פה טענת שהאויב (כלומר הצמח הטורף)הוא הרפובליקנים ???

לא, לא טענתי את זה.

דג קטן= טובי צמח חביב שמתגלה כטורף = חברים = סת' ג'ילט אויבים = רפובליקנים הדג הקטן [=טובי] שואל, אם החברים שלי [=צמח חביב] הם כאלה [=מתגלים כטורפים, כלומר =סת' ג'ילט], מי צריך אויבים [=רפובליקנים].

למעלה