עוד קושיה - איפה אתן מתלבשות (או

שירי71

New member
אם כמוני את שונאת פקקים

אל תאחלי לעצמך יום פקוק בתל אביב טרם החתונה! ואגב אצלנו זה יהיה כן מאד מרגש כי אנחנו עוברים לבית משלנו ואין לכם מושג כמה אני בהתרגשות מזה, היום הלכתי לשם רק כדי להשקות את הגינה (כבר לא גרים שם), הסתובבתי לי לבד בחצר מרגישה כאורחת המתגנבת לבית לא לה, ועד עכשיו אני בהתרגשות!)

שירי71

New member
אמנם יש לי עוד זמן - אבל בבית

אנו עוברים בקרוב אל מחוץ לעיר הגדולה, וחשבתי לי שביום הזה לא ארצה להכנס לפקקים של תל אביב (למרות שיכול להיות מגניב להצטלם שם ובכל זאת!!!) אלא לצאת ברוגע מהבית שלנו עם החתולים שלנו והבלאגן שלנו, להזמין מישהו שיאפר אותי בבית ויסרק אותי בבית או מקס לקפוץ לשכונה הקרובה להסתרק וזהו!

sariteran

New member
גם אני התלבטתי בדיוק באותה סוגיה

בהתחלה הייתי בטוחה שאתלבש בבית של ההורים שלי (ערן יתלבש בבית של ההורים שלו, שניהם גרים בנס ציונה), אבל אז הבנתי בעזרתה של אלבכרי שזה לא ממש הגיוני להתלבש בנס ציונה וליסוע עם השמלה להרצליה (היא תתקמט!!!)ומכיוון שממילא אנחנו לוקחים חדר במלון בהרצליה, הוחלט להתחיל את הבוקר אצל ההורים שלי בארוחת בוקר גדולה ומקלחת, לצאת לספר הקבוע שלי (2 מטר מהבית) לעשות תסרוקת ואז ליסוע לבית המלון, ושם להתלבש ולהתאפר - אז זה מה שהוחלט, ערן יבוא לאסוף אותי משם! חוץ מזה, שהשמלה שלי היא שמלת ערב כך שלא הייתה בכלל אופציה להתלבש ב"סלון". אני בעד הבית או בית מלון, יותר אינטימי בעיני..... בהצלחה!

למעלה