עוד קצת חדשות חביבות..

Forever NemeSh

New member
עוד קצת חדשות חביבות.. ../images/Emo3.gif

קודם כל, חדשות מלפני שבוע- קיבלתי כינוי
Tulipa קיבלתי אותו מאיזאקי.. הפירוש הוא הפרח צבעוני (פרח מדהים!!!!
) זה היה מביך וכיף
דבר שני... השתחררתי, זה כבר ידוע.. היום באתי להיפרד מהחבר'ה (השתחררתי אתמול וחלק גדול לא היה אתמול כולל המפקד אז...) בקיצור, קיבלתי מתנת שחרור מהענף- בירימבאו
הם יצאו ממש מדהימים מהעניין הזה.. התרגשתי מאוד
(האחראי למתנה יודע שאני קפואיריסטה ומבין עניינים...) קיצר...
כיף
מזל טוב לי על הכל
~רגע של התלהבות~

סוף סוף מוצאת רגע להגיב ../images/Emo3.gif

(כבר אמרתי שנמאס לי מכל העבודה-לימודים-עבודה הזה?) מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
יש לך חבר'ה הכי מגניבים עלי אדמות. ממש.

): כמה שזה נכון....

נראה לי יש לי נקע ביד שמאל ): חחח אבל אני ממש לא מתאבד אני מאוד נזהר... אני בקושי עושה נגצ'יבות וכל פעם אני מצליח לעשות יותר ויותר בלי שיכאב לי. אני פשוט מתקדם לאט.

ToryMaster

New member
לא מתאבד? *-8

מתקדם לאט? *-8. אני יודעת שאי אפשר לשפוט על פי ההודעות שלך פה בלבד, אבל זה משונה לי.

זה לא נקע... זה רק מכה כי נפלתי

אחורה ושלחתי את יד שמאל ונפלתי עליה... ואכן אני מתקדם לאט ונזהר מאוד!! ואתמול נפלתי וקיבלתי מכה בברך ): נראה לי יש שם איזה עצם שנפלה חח סתם חחח עשיתי עמידת ידיים ולא ירדתי טוב... מכה חלשה כזאת...

נפילות או עמידות ידיים? חחח

אני לא נופל הרבה ואם אני מרגיש שאני נופל מעמידת ידיים אני יורד לגשר או מוריד תרגליים הצידה. רק במקרה ביום שני התפשלתי ): והכאב ביד זה כשנפלתי ממשהו אחר.. נפלתי בהודה כשנכנסתי לשחק. טוב, אם אני מנסה להוציא ממני את השם מתאבד.. אז אני מבין שזה לא הזמן לספר על המקקו שלי, נכון?

ailag

New member
האמת ש

מאז שהוא הודיע שיתחיל להזהר הוא כתב פחות על האימונים שלו, אז קשה לשפוט לגבי המצב עכשיו... ... ועל כן נשפוט לפי מה שהוא כתב לפני כן ונדבוק בגרסת הסואיסידו
אגב, נדמה לי שזה גם השם של התרגיל המגניב הזה שקופצים על הגב (מגניב לצפות בו, לפחות. לעשות? לא נראה כיף)

אני אגיד לכם תאמת....

אני קורע את עצמי!! אבל רק במה שאני מרגיש שזה לא יפגע בי!! את הנגצ'יבות אני לא עושה כי זה מסוכן לי... אבל זה לא אומר שאני לא עובד כמו חמור על שאר הדברים!! ואני עובד חזק ואני מתמיד בזה אבל אני נזהר לא לפגוע בעצמי... זהו :) הצלחתי לעמוד על הידים איז חמש שניות... איזה התרגשות :)

YomiRel

New member
למה נגצ'יבה מסוכן?

עומס על הברך? למה המציאו תתנועה הזאת בכלל...

ToryMaster

New member
תנועה מאוד יעילה

אפשר לצאת ממנה להמון שילובים אחרים, כמו גם להגיע אליה באופן מאוד זורם.

לא אמורה להזיק לברכיים

אם עושים נכון, ואם השרירים מספיק חזקים בשביל לאזן את העומס. צריך שרירים חזקים בשביל זה. בעיקר ארבע ראשי, אבל לא רק. אם השרירים חלשים מדי "נופלים" לנגה צ'יבה והעומס על הרצועות של הברך הוא מזיק מאוד. אבל בשביל זה בהתחלה עובדים לאט, בעומסים נמוכים, משתדלים לשלוט בתנועות ולא ליפול לתוכה.

למעלה