עוד רבע שעה לסיום ההצבעה......

עוד רבע שעה לסיום ההצבעה......

לכל המאחרים - עוד כ-20 דקות אעלה את התוצאות של הסיבוב הנוכחי במשחק "האלבום האחרון". יש לכם עוד 15 דקות להצביע ולהשפיע!

../images/Emo187.gif והתוצאות....

האלבום Animals הועף מהתחרות! הסיבוב הבא יועלה במוצ"ש.

שלום חן

New member
../images/Emo93.gifממממממממהההההההההה../images/Emo35.gif

אני בשוק, אני בהלם, אני המום רק הבוקר שמעתי אותו וכבר הלך

DOCTOR ROBERT

New member
הכתובת הייתה על הקיר.

חזרתי והתרעתי. AHM will be the first one up against the wall! muhahaha ופייפר\דארקסייד חייבים לנצח.

Jason2

New member
../images/Emo45.gif הרבה יותר טוב

לא נורא הבא בתור פייפר.

itaikuskus

New member
אני בספק

כמו שזה נראה לפני 2 סיבובים, בסיבוב הזה AHM היה אמור לעוף, והוא בכלל בסוף לא היה אחד מהמועמדים. אני חושב שיש עוד מה לצפות בנוגע לאי אלו הפתעות שבדרך.

Jason2

New member
נו טוב

אבל כבר נמאס לי לרשום אותו דבר כל פעם.

הרגתם את רוג'ר../images/Emo31.gif

ממש לא ברור לי ה"אנטי רוג'ר" הזה שיש בפורום. אם לא חצי מהאנשים העיפו את אנימלס רק בגלל האנטי רוג'ריות שלהם ולא בגלל שהם חושבים שהוא דיסק פחות טוב ממה שהיה ברשימה אני צנצנת. אנימלס דיסק גאוני שעולה על רוב הדיסקים שנותרו. ועל הרצח של החומה אני בכלל לא מדבר. בקצב הזה אני לא אתפלא אם דארק סייד יעוף הבא. הרי צריך לרצוח גם את היצירה האחרונה הרוג'רית לא? למרות שזה רק משחק קצת עצוב שאנשים כאן קוראים לעצמם "חובבי פינק פלויד" אולי תקראו לעצמכם חובבי סיד וגילמור ונסיים עם הפארסה הזאת?

היי, אל תקח את זה כבד ../images/Emo13.gif

זה רק משחק. אף אחד כאן לא "הורג" או "רוצח", וכולם גם אוהדים של ווטרס, כמו גם של האחרים.

holo

New member
תשמע חבוב,

אני אוהב את פינק פלויד. משמע, כל חברי הלהקה עובדים בשיתוף ויוצרים מוזיקה נהדרת. כשרק אחד עושה את זה, זה פשוט לא זה, מה לעשות. שומעים את זה.

בכל להקה יש את היוצר הדומיננטי בה

בתקופה הפיסכדלית היה זה סיד, עם החלילן בשערי השחר, שרוב האלבום הוא פרי יצירתו. כשסיד עזב, היה זה ווטרס. אם כך, מדוע את החלילן בשערי השחר אתה כן אוהב, בעוד שאת החומה והיצירות עם הדומיננטיות של ווטרס אתה פחות אוהב ?

למעלה