עוד רבע שעה לסיום ההצבעה......

holo

New member
ואני גם אענה לך

בתקופת סיד בארט היחסים בין חברי הלהקה היו מצוינים וזה משפיע באופן חיובי ביותר על שיתוף הפעולה. מאנימלס והלאה, לא היה שיתוף כזה. זה שיש סולואים של גילמור לא אומר שהוא השתתף ממש בכתיבת השירים. אותי לא מספקת אותה תבנית של שיר עם שירה וסולו גיטרה, אני רוצה קצת יותר מעבר לזה. ואם נעבור מהגיטרה לכלי אחר, הרי בכלל אין מה לדבר, כי הקלידים של רייט בקושי נשמעים באלבום הזה,ואין ממש מי שיתן את הפן האנושי לשירים (אם כבר יש חיות
). ומייסון, התיפוף שלו כבר מזמן סורס והפך ללא ממש מעניין, בהשוואה לתקופה המוקדמת שלהם, עד הצד האפל של הירח. אה, וגם- ההבדל בין סיד בארט לרוג'ר ווטרס, הוא שרוג'ר ווטרס תמיד היה תלוי באופן הרבה יותר בשאר הלהקה, והיה מישהו שיאזן אותו. סיד בארט היה מספיק מאוזן עם עצמו (לפחות עד שלב מסויים).

avki

New member
יש עבודה חברתית באנימלס.

למרות שכל האלבום מושתת על קונספט של ווטרס. אמנם לא כמו בדארק סייד, אבל בכללי, האלבום כן מראה על להקה שיוצרת ביחד. האלבום הוא פשוט יותר מינורי, יותר חד גוני מאשר שאר אלבומי התקופה. קצת כמו פיינל קאט. השוני מפיינל קאט הוא שבאלבום הזה העבודה היא כן יצירת מופת ובטח שהיא באה מכל חברי הלהקה. אני לא צריך להזכיר לך את הסולואים של גילמור או של רייט, ובכללי את האווירה הפלוידית של האלבום (בניגוד ל'חומה' למשל).

שלום חן

New member
צ'מע לאונרדו...

אני חושב שפ"פ ללא ווטרס זה לא פ"פ, עם כל הכבוד לגילמור, ראו את תקליט הסולו של ווטרס "משועשע עד מוות", גאוני, אבל, כשהם עשו תקליטים, לא דיסקים, ביחד זה היה יותר טוב, גם אני חושב שפייפר היה צריך לעוף מזמן ולא "חיות", אבל זה בסך הכל משחק, תייק אית איזי מן.

Anuerysm

New member
בקיצור, רוג'ר הוא מלחין מעולה

כשיש לו את הכלים המתאימים

wommer

New member
קצת הגזמת...

אבל עדיין אני מסכים איתך. רוב הדעות לפני הוצאות האלבומים TFC,WALL,ANIMALS, היו מתוך הדעה:"יותר מדי רוג'רי, בואו נעיף אותו." עם TFC והחומה אני יכול להסכים במקצת. TFC זה אלבום שאני אוהב יותר מהחומה, לא גומי כמו החומה. והחומה? גומי נמתח על גבי שני דיסקים, סתם משעמם. אבל אנימלס? אנימלס?!?!? וואו, זו אחת היצירות הוא אחד האלבומים בלשישיה שלי של הפלויד. אם לא הראשון. זה האלבום שמראה את הבגרות שלהם. יש שם מסתוריות, עוצמה, וליריקה מדהימה. ויותר מהכל, הכל הגיע מכל חברי הלהקה. חבל שהעיפו את האלבום הזה כל כך מוקדם,היה מגיע לAHM לעוף קודם, אבל את זה לא אני קובע, וחבל. נקווה שלא יעיפו עכשיו דברים אחרים מהרשימה המפוארת שנשארה פה.

FunkyMonk

New member
הכל היה לגיטימי,

כי אלו הדעות של אנשים. שני האלבומים שלדעתי באמת הועפו בצורה לא לגיטית היו אבסקיורד ומור, ואת שניהם העיפו אנשים שבכלל לא שמעו אותם. זה עצוב, שבן אדם לא שמע את הדיסק אבל הוא מחליט להעיף אותו מהמשחק רק בגלל שהוא לא מכיר אותו... אלו שני אלבומים שלדעתי היו צריכים להישאר הרבה יותר (אבסקיורד בעיקר).

למעלה