עוד רגע...

rolan

New member
עוד רגע...

אבל ממש עוד רגע... אני מתפוצצת, מתפרקת!!!! אני חייבת לשתף אתכם, לשמוע מה הייתם עושים... היום הגיע בדואר, חשבון כרטיס האשראי של שבלולית. מכיון שאני מיופת כח בחשבון הבנק שלה, הרשיתי לעצמי לפתוח אותו (אל תטיפו לי שזה לא בסדר...). פתחתי... וחשכו עיניי... הילדה, יצאה עם אביה לקניות של פריטים שהיו חסרים לה, בצבא... האבא הזמין אותה לבוא איתו כדי שהוא "יקנה" לה ואח"כ ילכו יחד לאכול... אתם מבינים? כדי שהוא יקנה לה... מה רואות עיני בחשבון? לא רק שלא שילם עבור הקניות, היא שילמה גם עבור המסעדה... תגידו לי... זאת לא חוצפה?... לא רק שהוא לא משלם דמי מזונות עבור אחותה הקטינה, גם לה או עבורה הוא לא משלם כלום!!! בעצם עבורה הוא לא משתתף בכלום כבר למעלה משנה וחצי... גם הוצאות מיוחדות שהיו לנו עבורה והוא הבטיח להחלק איתי הוא שילם חלקית אחרי חצי שנה ועד היום חייב לי כסף... די אני לא יכולה יותר!!! תגידו לי מה עושים, חוץ מלהתעצבן - זה אני עושה יופי לבד עכשיו...

אפשרי לקלל?

איזה מניאק,איזה נצלן,למות איתך מעצבים ,אני מושכת שערות ושוברת את השיניים.ראבק אין גבולות.חיילת שיש לה בקושי שקל לוופל מצופה. רולן ,אל תגידי מילת ביקורת לשבלולית ,תרימי טלפון לחזיר הנצלן,ותגידי לו שיש לו עד מחר להפקיד לה כסף,איומים מצידי נבוטים,אבל תגידי שאם הוא לא מפקיד היא הופכת מוגבלת בצבא,כי בצבא אסור להיות במינוס שקל. אפשר עוד לקלל?

yaeli4

New member
כמה שאני מכירה את זה, רולן

גם כאן יש את "אב השנה"... האקס שלי. חוץ ממזונות ומתנת יומולדת, הוא לא מוציא עליה אגורה שחוקה, ולהפך, מציע לי להתחלק איתו בכל מה שהוא קונה. בעעעעעעעע. אז אני נגד קללות... רק בבית, אבל מולו, חבל, כי זה הוא רק יקבל יותר כוח מזה שאת כועסת. צלצלי ואמרי לו בתקיפות שזו ממש הונאה ואולי גניבה, כי אסור לו להגיד לה שהוא קונה לה וכו' וכו', ולגהץ את כרטיס האשראי שלה. יוווווווו, בוא'נה, הוא שובר שיאים. גועל נפש. תגידי לו שאת מבקשת שיחזיר את מה שהבטיח שישלם בעבור אותה יציאה , אותו בילוי שהוא הבטיח לה. חד וחלק. אם הוא יצפצף, תניחי לזה, אין לך ברירה. את לא יכולה לפעול נגדו. רק תאמרי לילדה שזה לא מקובל שהיא תשלם מכרטיס האשראי שלה בבילוי שהוא על חשבון אבא שלה. בכל זאת, יש לה כסף מועט בחשבון.

*יערית

New member
יונתינו../images/Emo24.gif

להירגע...אני צריכה אותך כך למחר
והיה והתיקשורת של רולן לא טובה עם האקס{מסקנה שלי בעיקבות אי תשלום מזונות עבור הבנות}איך היא תדרוש את הכסף ששייך לשבלולית בעוד הוא חייב לה כספים עוד לפני כן ומזונות? האיש כנראה בטח לא יבין את החומרה של מעשיו..לכן יש לפנות לראש של שבלולית ובצורה עדינה לומר לה..שהכסף נועד אך ורק עבורה, להזמין למסעדה אחרים לא בא בחשבון..אחרת לא יהייה כסף בחשבון! וחוץ מזה איך את היום? מתי תורי לקלל?{לא יודעת משום מה הקללות לא יוצאות לי
}

אני נגד לדבר עם שבלולית

היא תתגונן למרות שאולי מבינה שיש כאן משהו עקום.(אם היא תרגיש צורך להתגונן היא תתקוף כמובן את רולן ותגיד שהיא לא בסדר שקראה את התדפיסים.וכל הנושא ינעל) אני לא מבקרת בוגר אחרי מעשה,היו לה הסיבות שלה ,אולי ריחמה על אביה? ,אולי רצתה לרצות אותו? אולי לא חשבה ? אולי פתאום לא היה לו ארנק? אבל לא הייתי מוותרת על שיחה עם האקס.מה שיהיה ,יהיה.....

*יערית

New member
אבל יונה

מה השיחה תתן לה? הוא חייב לה כספים...אני נואשתי מלשוחח על מה שהאקס חייב לי לגבי תשלומים נוספים לילדים אתמול בא והראה לי תלוש משכורת..כולי זעם ביקשתי את התפריט מחשבון הבנק...לא מה שהוא מקבל מסודר...את מה שהוא עושה בשחור! כמובן שהוא לא הסכים...למה?אני חופשי יראה לו אין לי מה להסתיר.... לכן אני אומרת....אין עם מי לדבר..מי שלא משלם מזונות גם בטח לא יניד עפעף לגבי משכורת של חיילת.

יערית

אולי את צודקת...... גם הנסיון שלי בעניין אומר שמי שלא משלם מזונות ויכול לשבת עם ביתו במסעדה ולתת לה לשלם כנראה שלא יגיב גם הפעם,אבל חשבתי ש/אולי אנחנו משחררות אותם מאחריות בגלל שאנחנו צופות מראש את התגובה. עוד בסוף הם יגידו ,לא ידעתי,אמא לא ביקשה אף פעם.

*יערית

New member
רולן יקרה../images/Emo24.gif

מתארת לעצמי את הכעס..משום מה את נהגת בדיוק כפי שאימי נהגה..ובמבט לאחור כעסתי על החיטוט אך היא מנעה ממני לעשות הרבה שטויות עם המגהץ. לא יודעת מה לומר לך על כך שהיתה צריכה לשלם עבור הקניות ועבור המסעדה..אולי הוא הציעה לשלם והיא התביישה ולכן היתה נדיבה והזמינה את אביה? יש לשבת איתה ולשוחח על המצב..לשוחח על העינין המהותי..אבא הזמין ..אבא צריך לשלם...ואולי לשמוע את הגירסה שלה..מדוע ההוצאות היו על חשבונה. רוצה לומר לך שאני בטוחה שלא ירחיק היום וכך גם האקס שלי ינהג, הוא וניצול חברים טובים....זה מכעיס אבל אין ברירה לשבת ולשוחח עם הילדה הבוגרת..או פשוט לתת לה להיות אחראית על כספה!

noamic

New member
anything you can do i can do better

והאקס שלי לקח את הילדים לאילת, והגיש לבית משפט את הקבלות כאילו זה חלק מדמי המזונות שהוא משלם ... שאני אממן את חופשתם איתו.... להתעצבן ? - חבל עליך שני מה שאפשר לשנות

אני בהלם אני בשוק אני המומה../images/Emo2.gif

ומה בית המשפט פסק? נעומיק, תגידי אין גבול לחוצפה?

noamic

New member
לא, אין גבול...

בית המשפט כמובן שלא התייחס לזה, אבל עצם הדרישה,והצגת הקבלות... ועכשיו קניתי לילדה בגד ים שיהיה אצלו קבוע, סיכמתי שהוא ישלם עבורו. שילם ? למה מה קרה ?... נתתי לרולן עצה שחבל להתעצבן, אבל אני - אוח איך התעצבנתי.... סמיילי...

yaeli4

New member
לקרוא ולא להאמיןןןןןןןן../images/Emo12.gif

אלוהים לא מרחם על ילדי הגן. הוא חיה האיש הזה. בחיי. חיה. איך אפשר לקחת לילדה 300 ש"ח ולא להחזיר ואחרי זה לקחת עוד 200 ש"ח. לפי דעתי האמא שם כן צריכה להגיד לילדה שזה כסף שלה ושתגיד לאבא שהיא רוצה לקנות בזה מתנה לעצמה. חוץ מזה, יש גבול. אני חושבת שאני הייתי מתערבת. עם כל הכבוד, זה החוק להגנת הילד. היא נעשקת, הקטנה הזו. האמא, מתוקף ההורות שלה והאפוטרופסות שלה, צריכה להגן עליה. מעניין מה יצחק קדמן היה אומר על זה...

*יערית

New member
יעלי...

אם תתעמקי בשרשור תביני שבמיקרה הנ"ל אין ממש עם מי לדבר
אנחנו נשארות פעורות פה נוכח מעשיהם, ולהם עדיין לא מזיז וכמעט ואין מצפון!

rolan

New member
יווווווווו ../images/Emo12.gif

קודם כל! חייבת לתקן טעות שנפלה בהודעתי המקורית וקראתי רק עכשיו, הוא משתתף בתשלום מאוד קטן שמעביר לי כל חודש עבור הסייחה. סכום שמכסה אולי 1/3 מההוצאה האמיתית... אבל.... עכשיו לכל מה שנכתב כאן בשרשור - אני בהלם יש יותר גרוע מאצלי.... אוףףףף הם כאלה מגעילים? אז איך, תסבירו לי, איך אהבנו אותם פעם, התחתנו, הקמנו בית משותף וילדנו יחד ילדים - איך?.... זה אולי קצת יומרני אבל אני יודעת שהיום אני במקום אחר, יודעת מה אני רוצה מעצמי ומהסובבים אותי, יודעת יותר להיות אסרטיבית ונחושה... כנראה שאז הייתי תמימה ---- ועוד - תודה חברות יקרות אני נבוכה כל פעם מחדש כשאני כותבת כאן משהו שמציק לי וכולם קמים, משתתפים ועוזרים... תודה

*יערית

New member
רולן....הזהב לא תמיד נוצץ../images/Emo13.gif

ויש מיקרים גרועים אף יותר, אך זה לא אמור לנחם אותך,אכן לדעתי יש לעשות משהו בעיניין הזה של האב..ואני לא יודעת ממה איך, כפי שאני מכירה את עצמי הייתי נכנסת באבי אבי אביו! אבל את...הרבה יותר רגועה ממני
אז תמצאי את דרך ה-
איך אהבנו פעם? אצלי מעולם לא היתה אהבה כך שאני לא שייכת לפעם הזה.. היה כבוד..היו נסיבות שהכניסו אותנו לנישואים לא מבכה עליהם...רק שמחה שהיתה בי החכמה לצאת מהמערכת הזו אחרי 3.5 שנים {שנראו לי כמו נצח}. אין מה לבכות....ואין צורך לסבול אחרי.... ואת היום....בהחלט במקום אחר

rolan

New member
אוי, אני אוהבת אותך

ולא בגלל מה שכתבת עלי!... אלא בגלל מה שכתבת על עצמך פתיחות וכנות אלה תכונות שאני אוהבת במיוחד!!!
ולגבי אבי אביו?.... לא נראה לי שאעשה זאת, הוא כ"כ דוחה אותי שלא נראה לי שאשוחח איתו על העניין, אני מתערבת רק כאשר אני מרגישה שהבנות עשויות להיפגע - ד"א עשיתי זאת פעם, פניתי לעו"ס שטיפלה בעניין.... בענייני כסף, אני משתדלת שלא.... לעניין הספציפי הזה?... אני צריכה לחשוב עוד קצת, נראה לי שאבחר באפשרות של לשוחח עם שבלולית כשתגיע בשבוע הבא, עד אז אתקרר קצת

Tusha53

New member
רולן יקירה,

קוראת וקוראת וזה עושה לי לא טוב... לשמחתי הרבה לא מכירה את הנושא הזה מקרוב שכן ילדיי היו בוגרים כשנפרדנו. לך חברתי היקרה אומר רק קחי לך את הזמן למחשבה אין לי ספק שכשתהיי בשקט שלך תדעי בדיוק כיצד לפעול. כל החלטה שתחליטי תהייה הטובה ביותר. נשיקות גם משניצל Tusha

אולי אין עם מי לדבר

אבל יש מה לעשות. מזכירים לילדה את מה שקרה עם 300 השקלים, לא נותנים לילדה לקחת את הכסף לאביה, מדברים עם מקור המתנה (מי שנתן אותה).

למעלה