עוד רגע...

רולן לנהוג בכפפות משי

א. הילדה מודעת למעשייה והחשבון שלה ותעשה כרצונה הרי היא לא התלוננה ב.הייתי שואלת את הילדה מה דעתה? והאם זה מקובל עליה? חשוב לשמוע את דבריה יכול להיות שישנם פרטים שאינך מודעת ג. לאחר השיחה ואישור הפרטים, הייתי מתקשרת ל-X ואומרת ברכות הבנתי שכל הבילוי שלך עם הילדה היה על חשבונה חשבתי שדאגת לה ופינקת אותה ומה שהבנתי זה נעשה הפוך תודה על האיכפתיות שלום...וזהו אין פה מה והרבה לעשות חוץ מלעורר תשומת לב נוספת ולא מקוממת הילדה גדולה והכסף שלה ותעשה כראות עינה כואב מקומם אבל לא להוציא ארס גם ה-X שלי היה חוסך מילדיי רק בכדי להקשות עלי והצלחתי בדרך הרכות להביא אותו למצב שחשוב לו היום להשמיע לי מה קנה ומה עשה למענם ההחלטות שלך למרות שהעניין לא שייך לך אלא לילדה אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

אני ממליצה לך לדבר עם האקס

ולנסות ולהוציא מידע מביתך על אותו הארוע מי שילם אך לא בצורה ישירה. כמובן שבאופן כללי את יכולה להסביר לה על כספה שנמצא בחשבון הבק שלה או לספר כביכול על אישה אחרת בצבא ששילמה על אביה (או אימה, או על ילד במקום ילדה) ושזה לא היה בסדר ולבסוף את יכולה לסיים בשאלה "נכון שאת לא תפלי בפח(או כל דבר שאת מוצאת לנכון להגיד לה שיעביר את המסר) כזה מתוקה?" בלי שהיא תדע שאת יודעת היא תסתכל על המקרה שלה עם אביה ותוכל לשפוט אותו מחדש בצורה אובייקטיבית עקב נקודת מבט חדשה שנוספה לה.

סול11

New member
לא להתפוצרק

רולן יקירתי. צודקת את בדברייך. אבל להתפוצץ ולהתפרק?. אנא קחי נשימה עמוקה והרגעי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נרגעת?. חשבי בצלילות,פיצוץ ופרוק יועילו רק לX. קראי לשבלולה לשיחה שמעי ממנה פרטים אולי היתה סיבה לדבר??. הסבירי לה משמעויות והשלכות של הדבר.ומאוד ייתכן שהארוע יהייה חד פעמי ו/או אחרון.[האם היא מכירה את האיש עם השק על הגב?]
וזר
ענק שלך סול

העין ה 3

New member
בואו נכריז תחרות ../images/Emo8.gif

ה-X שלי פעם קנה לנסיך (כשהיה בן 4) משחה לפצעים שעלתה 16 ש"ח וקיזז את זה מדמי המזונות... את הכסף שהוא קיבל לבר מצוה אני התעקשתי שנפתח כולנו ביחד (עשינו את זה באולם לאחר שהאורחים הלכו) וכך שכנעתי אותו שהכל ישאר אצלי (לא יודעת איך הצלחתי...). כמובן שהפקדתי את כל הכסף לחשבון נפרד, והנסיך קנה לו בכסף כל מיני דברים שרצה (את מה שנשאר חסכנו). אבל חלק מהאורחים שלא הגיעו (מהצד שלו) העבירו כסף אחרי הארוע, וכל פעם הוא סיפר לנסיך: זה שלח 400 ש"ח וזה שלח 300 ש"ח וכך הצטברו כמעט 2000 ש"ח שעד היום הילד לא זכה לראות אותם... וזה עוד לא הכל...

אפשר לעשות דבר כזה?

לקזז עם דמי המזונות? האם אותו הדבר תקף לגבי בגדים? ומה עם אוכל? או שמדובר רק בדברים חומרניים כמו בגדים, תרופות, וצעצועים? מה עם בילויים? זה חוקי כל הדבר הזה? מה ההגדרה שלפיה יש דבר שאותו ניתן לקזז אך דבר אחר לא? (זה מאוד חשוב לי ולבן זוגי) תודה לכל עונה

רגע גם לי יש סיפור על האקס

כשבני הגדול חגג בר מצווה עשינו לו שני ארועים,אני חגגתי לו בגן מקסים,והאקס הזמין את משפחתו למסעדה. הוא קיבל צקים מתנות לבן,ושילם עם הכסף למסעדה....בסיום לקח את המלאך שלנו לשיחת מוטיבציה ושיתף אותו בסוד העניינים,שלח אותו הביתה בידיים ריקות,אפילו את העודף לא נתן לו. בעעעעעעעעעעעעע

rolan

New member
אז מה יש לדבר?....

איתם? הם כנראה חסרי רגישות ברגע שמעבירים אחריות לאמא זה לא כולל את כולם אני מכירה לפחות אחד שלא... זה שישן לידי בלילה, כן אכפת לו, לא מתקמצן ולא גוזל.... רק שתדעו שיש גם אחרים

למעלה