עוד שאלה בבקשה

עוד שאלה בבקשה

יש חיה שמבי מזל בבית ? בן שלי רוצה מבי נחש . אני רוצה קונה לו כלב אמסתף משו משו מיחבר שלי. בן שלי רק נחש לא רוצה אמסתף . מה יותר טוב אני קונה לו ? באמת תודה רבה.

סויה 1

New member
אדוני הנכבד...מר "מגרוזיה באהבה"...

אתה שואל אותנו מה כדאי
אמסטף או נחש
שאלה קשה קשה....בכלב אמסטף ילד שלך בא בבי"ס,חברים שלו אומרים לו:"זאזה איזה "גבר" אתה הוא מראה לכולם...למי יש הכי גדול...אבל כלב אמסטף מביא מזל רע חבל"ז...וגם יעשה לך פאדיחות. נחש הכי טוב. נחש מביא מזל חבל"ז מוציא עין רעה וגם אומרים ,הארס שלו מרפא מחלות,ומחזק את כוח הגברא. יש איש אחד בירושלים ,הוא יש לו גן חיות בבית.מגדל הכל עכבישים,עקרבים,עכברים וגם נחשים. לך אצלו ,יביא לך נחש...משו משו.. הבן שלך יהיה מבסוט לאללה, וכל החברים שלו גם כן יגידו "איזה גבר אתה". אם אדוני יצטרך עוד עצות...בבקשה לשרותך תמיד.

באמת גיברת את בנאדם זהב .

תודה רבה על עצה שלך .אני בשבע סוגר מכולת וללכת מדבר בן שלי. את ממש עוזרת לי.באמת תודה רבה ומתי את בא באשדוד את בא מכולת שלי אני נותן לך הנחה גדולה. זה הבנאדם מה את מכירה בירושלים נותן ככה נחשים בלי כסף ? אני חושב את צוחקת אותי גיברת למה אין אנשים היום לתת דברים בלי כסף. תודה רבה על תשובה שלך.

סויה 1

New member
אדוני "מגרוזיה באהבה"

אדוני,ממה אני שמעתי...הבנאדם מירושלים ממש בן אדם קדוש... הוא נותן כל מיני חיות במתנה בלי כסף.לך אצלו אולי ייתן לך נחש במתנה. אם תביא את אישתך,אולי ייתן לך שניים וגם יוסיף עכברים. תודה על ההזמנה .אם יהיה לי זמן אני יבוא אצלך בחנות לקנות אוכל גרוזיני.

רסקול

New member
אל תביא כלב אמסטף הביתה

זה כלב שנושך ילדים קטנים וגדולים, תוקף ת'פנים של בני האדם ואח"כ צריך לעשות ניתוחים פלסטיים באלפי שקלים. כבר עדיף נחש.

אדון רסקול

בן שלי ישראל בחור גדול בלי עין רעה.הוא חזק לא מפחד שום חיה. כלב עושה איך מלמדים אותו. אנחנו לא מלמד קופץ פנים של אנשים .לא קופץ נושך ילדים קטנים. אני מלמד כלב יפה במקל גדול .בגרוזיה כלב לא נושך מיתנהג מאוד יפה. רק בישראל בניאדם לא יודעים מלמדים כלב שלהם נותן כבוד אנשים אחרים. תודה רבה עצות שלכם. אני צריך כמה ימים מדבר אישה שלי ומדבר בן שלי ישראל ואני מספר פו מה סגרנו. באמת תודה רבה.

רסקול

New member
כלב במקל, אין אדון עם מקל

שם זין על אדון ישראל. אתה לא מאמין, חכה ותראה. חוצמיזה למה אמסטף, מה רע בציוואווה קטנה?

רסקול את שפויה או שפוי?

מה הקישקוש הזה?זה סתם סטיגמה תלוי בבעלים ולא בכלב אלק תוקפני לי יש כלבת פיטבול בת 8 מפונקת שלא יודעת מזה לתקוף בכלל מה את מקשקשת?דיי להוציא על גזעיים כאלו שם רע עשי או עשה טובה ...אין כלבים רעים יש אנשים רעים!!!!!! מובן??????????????

גיברת עדן לא צועקת אדון רסקול .

אדון רסקול לא מבין אנחנו ללמד כלב מיתנהג יפה מקל גדול . כלבה שלך יש שמונה שנים יפה מאוד.זה טוב כחה כלבה שלך יודעת לא קופצת פנים של אנשים לא קופצת ילדים קטנים חס וחלילה . כלבה של גיברת עדן מפונקת ? מה גיברת לתת אוכל בישביל כלבה כל יום ? חבר שלי מירבי אומר כלב אמסתף שלו מתי יש צאנס לאכול גם חתול מה אין לו בית . כלבה של גיברת עדן גם לאכול חתולים ? גיברת צודקת מאוד כותבת אין כלבים רעים. אבל סליחה אני שואל שאלה אחד בבקשה ? כלבה של גיברת עדן באמת באמת פיטבול ? למה גיברת עדן כותבת כלבה שלה לא יודעת מתקיפה . אולי גיברת עדן יש פודל רק חושבת כלבה שלה פיטבול ? אני מדבר פלפון אישה שלי אימא של בן שלי ישראל אולי קונים פיטבול . מה גיברת חושבת ? מה כלב יותר טוב בישביל בן שלי ישראל ? פיטבול או אמסתף משו משו ? גיברת עדן מה חושבת נחשים ? בן שלי ישראל רוצה קונה יבי בבית נחש . מה גיברת עדן חושבת ? באמת סליחה הרבה שאלות.

רסקול

New member
נסיכה את שפויה או שפוי?

אני מודה לאלוהים כל יום על הצינור ששם בין רגליי, הרבה הנאה אני שואב ממנו, אני מקווה שגם את שואבת הנאה דומה לשלי מנרתיקך, או - אני גבר ולא אשה, אז RELAX, קפיש?

סויה 1

New member
אדון צצאשווילי שלום וברכה לך...../images/Emo24.gif

ברכות על הצטרפותך לצוות הכותבים הקבועים שלנו. כבוד גדול הוא לנו בהצלחה.

גיברת עדן מהדרום שלום .

לא יפה לא עונה שאלות אנשים שואלים. תסתקלי דוגמה אחד בבקשה.גיברת סויה עונה שאלה שלך יפה מאוד כמו היא רופא קופת חולים . עכשיו גיברת עדן לא צריכה ללכת ברופא בישביל דיהגנוזה . את אולי פעם יבי כלב שלך בגיברת סויה וגיברת סויה מסדרת כלב שלך בסדר גמור כמו פיטבול חדש . בבקשה עונה שאלות שלי. באמת תודה רבה .

השאלות לא ארוכות את רוצה שאלה ארוכה ?../images/Emo10.gif

מה את חושבת שאני צריך לעשות מחר בקשר למנקה האתיופית אצלנו בבנין הדירות שאני גר בו ? היא אולי לא תבוא,אבל אם היא תבוא איך אראה לה שאני מצטער ? קניתי מאה וחמישים גרם פיסטוק חלבי ומאתיים גרם גרעינים שחורים קלויים-ככה היא תראה שאני לא גזעני חס וחלילה. את חושבת שאני צריך לקנות גם מאתיים גרם גרעינים לבנים ולערבב אותם עם הגרעינים השחורים בתור רמז מיני ?

למעלה