עוד שאלה בבקשה

כמו בשיר גברת עדן-אין לי ראש למילים ארוכות../images/Emo70.gif

את כל הזמן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחותי ובסוף מתעניינת דווקא בקתטר של רסקול בחיי שאני לא מבין את הראש שלך את אשת איש את
נשואה כדת משה וישראל מה פתאום קתטר של בנאדם אחר מעניין אותך מה
רק הקתטר של בעלך צריך לעניין אותך גברת עדן
אל תתני להם לקלקל אותך גברת עדן
ואתה אדוני דוקטור דוליטל המטפטף מה אתה רוצה מהבחורה המסכנה מה
תיכנונים אתה עושה עלייה חב"לז
אצלנו לא מתכננים ככה אפילו מבצעים סודיים
מה אתה היית בצבא אתה
קומנדו ימי
כמה תיכנונים כמה ובסוף תצא ממנה יבש לא חבל לך אתה
לך תפצח גרעינם,שתה כוס
עזוב אותך משטויות
מה זה כל הרשימות של הפיצוחים
אתה תערבב אתה לא תערבב חלאס בנאדם תתאפס על עצמך וקח את עצמך בידיים למה אתה מתחרפן חב"לז רק מהתכנונים שלך
שבת שלום

יש ../images/Emo6.gif יש ../images/Emo99.gif יש ../images/Emo6.gif יש ../images/Emo99.gif יש ../images/Emo6.gif !

יש ! לא תאמינו לי איזה יום נהדר היה לי היום !
הכנתי הכל כמתוכנן בבוקר ובעשר וחצי שמעתי אותה מטאטאת את המדרגות היורדות לקומה שלי. חשבתי לצלם אותה דרך העינית של הדלת אבל החלטתי להיות יותר ישיר.מה אני ? סוטה ? פתחתי את הדלת וברכתי אותה לשלום.היא אפילו חייכה כשענתה לי. כששטפה את המדרגות פתחתי את הדלת שוב והצעתי לה כוס קוקה קולה קרה וסיגריה. היא קיבלה את שתיהן בתודה. הצעתי לה לנוח אצלי בדירה. התחלנו לשוחח והקרח הפשיר ביננו. הזמנתי אותה שתחזור אחרי שתסיים לנקות. חזרה. שמתי מוזיקה,הגשתי פיצוחים,כוסית יין. הפתעה ראשונה.... היא לא מאתיופיה.... ניגריה... לא שאלתי אם היא סטודנטית. אמרה שהיא בת 22. אחרי ששתינו את כל היין מהבקבוק התחלנו לצחקק. סיפרתי לה על הקתטר. ביקשה שאראה לה. לא הסכמתי. התעקשה. הראתי. לקחה עניינים לידים. לא מאמין שעשתה לי את כל מה שעשתה ! לא מאמין שזה קרה במציאות. הריח שלה עלי. לא מתקלח כדי לא למחות אותו. ריח מטריף. פראי. זה כל מה שנשאר. והזכרונות. התקנתי עכשיו בחזרה את הקתטר. שורף לי שוב. היא איננה. עזבה לפני שעה במונית
אני שוב לבד.
היה נהדר ! שווה כל שקל מחמש מאות השקלים ששילמתי לה. אפילו לא התמקחתי. רק דבר אחד מדאיג אותי קצת. לא היו לי קונדומים. אני מפחד מאיידס

תחליף חתימה ../images/Emo91.gif

תכתוב כלב כלב תירדוף למה זה מה זה יתאים לך בדיוק
תגיד למה יש לך שמה קתטר
כלב נשך אותך
מגיע לך רשע

למעלה