עוד שאלה על מהות המטריקס.

Gilliana

New member
ובגלל הבאגים אי אפשר לבצע שינויים?

לא נראה לי... עובדה שכאשר רצו - שינו.

Gilliana

New member
אוקיי, אבל אם כך...

כיצד הסוכנים יודעים היכן הנכנסים? איך סמית' ידע למצוא את ניאו?

סמית מהחלק ה2 נהיה הנגטיב של ניאו

כך שיש להם משהו במשותף. בקשר לסוכנים, כנראה שהם מחפשים אחר חריגות במטריקס. או שפשוט לוקח להם קצת זמן למצוא, כי אחרי הכל הם מתחברים למטריקס מקווים חיצונים.

Gray PaIadin

New member
1. זה די תלוי כמה כוח ואיזה יש לו

אולי בעזרת ההשפעה החזקה שלו על כל המאטריקס, כולל התוכנות שבה הוא שולט בסוכנים מספיק כדי שלא יעשו משהו שהוא לא רוצה, או שהם עושים מה שהוא כן רוצה(בין אם הם יודעים או לא). אולי הוא שולט בהם ישירות, או מפקד עליהם. אולי יש לו פחות השפעה עליהם מבאפשרות הראשונה והם והמפקד/ים שלהם באמת מנסים להרוג את ניו, וממילא אין להם סיכוי אז לאדריכל זה לא מפריע. 2. אני חושב כשכעושה המפתחות דיבר על מה שהוא אמור לעשות, הוא התכוון(מנקודת מבטו) שהתפקיד הזה הוא לא בהכרח מה שהיוצר שלו רצה שייעשה, אלא מה שהקוד שלו ושל כל השאר בסופו של דבר עושה.

יפה ../images/Emo45.gif

אז זה אומר ש"המשחק מכור מראש", רק שהסוכנים לא יודעים וגם שאר בתוכנות. אך האם הוא שולט על מרווי? ועל ניאו? הרי הם תוכנות שערקו למעשה. ואין לו שליטה עליהם - או שמא כל עוד הם במטריקס, אז הם כפופים למרותו ללא ידיעתם, אף על פי שזה נראה תמוה.

Gray PaIadin

New member
ניו הוא לא תוכנה...

ויכול להיות שהמארובינג'יאן הוא באמת עריק שהמכונות סובלות אותו רק כי לא הצליחו להיפטר ממנו, או שהוא רק מעמיד פנים כדי למשוך אליו עריקים אמיתיים. אולי כדי שהמכונות ישתמשו בהן איכשהו(גם אם הן רק צופות בהן ולומדות), או אם אלה שמצטרפים אליו מסכימים לחוקים אז כדי להגביל אותם.

אתה טוען בעצם ש-

הכל מזויף - כל העלילה שניאו עובר היא מכורה מראש לפי התוכנית הכוללת של האדריכל ( או המקור, אם נהיה יותר ספציפים ) ? יש משפט מוזר שהארכיטקט אומר לנביאה בסוף החלק ה3: "שיחקת מישחק מסוכן כאן". ( בתירגום חופשי ). וגם הנביאה אומרת לשרף ( שצץ עם ההודית הקטנה ). שרף שאל אם היא ידעה שזה מה שיקרה והיא אמרה שהיא האמינה. - מה שמעלה את השאלה: אם זה משחק מכור, אז מה שייך אמונה? ניאו הוא תוכנה שהושתלה בגוף- כי אם לא אז איך יש לו כוחות מחוץ למטריקס???

Gray PaIadin

New member
לא הכל, אולי חלק

ואני לא רואה למה ניו צריך להיות תוכנה בשביל הקשר האלחוטי למקור...

Gray PaIadin

New member
לא לגמרי../images/Emo3.gif

ואיך תוכנה יכולה כשהיא בחוץ? למה שזה יהיה שונה?

תוכנות יכולות בעזרת החומרה לתקשר

אך אדם עם מכונה?
איך בדיוק?

למעלה