עוד שאלה על מיני דיסק

shahf

New member
תתחדשי../images/Emo49.gif

אני יודע שבמערכת סטריאו של סוני מדגם MHC-RG60 יש יציאה אופטית(מאוחרה מכוסה בפקק) אני לא יודע באיזה עוד מערכות יש אני מתאר לעצמי שגם בשאר המערכות ששם הדגם שלהם הוא MHC-RGxx (X=מספר הדגם)
עם המינידיסק שחף

albanetc

New member
../images/Emo49.gif ותתחדשי

המחיר הוא בהחלט סביר. בסוף קנית את זה עם חיבור או בלי? אביזרים נלווים: תיק חלופי מנאופרן (הפאוץ´ המקורי חמוד, אבל לא מגן במקרה של נפילה חו"ח) שאפשר לרכוש בדיסק קלאב ב-20 ש"ח; תיק נשיאה לדיסקים (אל תקני תיק מפלסטיק, כי הוא שביר מאד, רק מבד) - אותו מקום, 25 ש"ח; מעמד למינידיסקים - אותו מקום, החל ב-30 ש"ח; וכמובן דיסקים עצמם - 5 של 74 ד´ ב-40 ש"ח ו-5 של 80 ד´ בסביבות 45 ש"ח. דיסקים של SONY - להוסיף 0 עד 5 ש"ח למחירים הנ"ל, למרות שאין שום הבדל באיכות. מומלץ גם לברר אצל החברים האם יש למישהו מערכת עם יציאה אופטית לצריבה איכותית של CD - בד"כ יש בכל מערכת SONY זה כמה שנים, וגם ברוב מכשירי DVD. את הסיב האופטי תקבלי באריזה. יש לי עוד כל מיני מכשירים ופטנטים ל-TITLING, שאוכל לפרט בהמשך אם יהיה צורך.

אביטל +

New member
בלי PC Bundle

החבילה עם PC Bundle הייתה במכירה פומבית באתר אחר, הגעתי למסקנה שזה יקר מדי בשבילי וגם ככה לא היו מספיק אנשים כדי שהמכירה תצא לפועל באתר P1000 יש מינימום הצעות לכל מכירה, על הפנים לדעתי. היה צריך לפחות 5 הצעות והייתה רק אחת. הדגם שקניתי הוא MZ-R700 איפה זה דיסק קלאב ? ומה זה TITLING ? כשיגיע המיני דיסק אני אלך איתו לקנות אביזרים שצריך. עד אז אני אחכה. דיסקים ותיק נשיאה הם כמובן must אל תדאג, אני אחזור עם שאלות.

albanetc

New member
דיסק קלאב

דיברתי איתם כרגע ומסתבר שיש להם חנויות רק באילת
אבל לא נורא, יש אביזרים גם בטאוור רקורדס ובעצם בכל חנות מוזיקה גדולה. TITLING - זה LABELLING, קרי כתיבת שמות לשירים שמוקלטים במינידיסק. פעם אחת את עושה את זה, ואז כל פעם שמינידיסק מגיע לשיר הזה הוא מציג את שמו (אחלה דבר, במיוחד ברכב - לשגע את הטרמפיסטים
). אפשר לעשות את זה גם עם מכשיר המינידיסק, אבל זה קצת מסורבל ולוקח קצת זמן.

anonymous_1

New member
גם אני קניתי MZ-R700

והנה הרשמים שלי: המכשיר עצמו מעולה, אבל השלט נורא מעצבן, האוזניות מרגיזות מאוד - אני שם אוזניות אחרות, והורדתי את השלט כי הוא ממש מרגיז אותי.

למעלה