עוד שאלה על שכרות,רק יותר מסובכת הפעם

/// נהיגה בשכרות,- אלכוהול ובדיקה בינשוף המשט

המשטרה, נכון, אתם רואים עשרות אלפי אנשים עושים עבירות חמורות מאוד בכביש, נוסעים באדום מלא, לא מצייתים לאף תמרור אפשרי, נכון המשטרה אף פעם לא בסביבה ! אף פעם! כשאני יוצא לפאב, עם עשרות חברים, כולם שותים עד שמקיאים, לא להתבייש להגיד שאתה לא שותה למרות! למרות! שאתם חוזרים הביתה לבד באוטו אל תתביישו להגיד שאתם מפחדים שיתפסו אותכם הרישיון זה מתנה, גם אני על תנאי 3 שנים, כל החיים שלי אני על תנאי, ואזהרות, ודוחות ופס לבן, ופס תחבורה ציבורי אז מה אני מודה לשוטר שעצר אותי ונתן לי את הדוח והאזהרה, תאמינו לי אני מודה לו תנו לי רק את ההזדמנות להגיד לבן זונה הזה תודה עכשיו אני נוהג רגוע יותר, לאט :) סבלות ... יש לי זמן, שינה לי את החיים נשבע לכם

עוד שאלה על שכרות,רק יותר מסובכת הפעם

אני וחבר יצאנו ממועדון,מה שקרה זה שאני נהגתי,ואז היה מחסום,מכונית לפנינו נערצה והשוטר דיבר איתה,אנחנו מאחורה, מתוך אינסטינקט,עם סיבה מסויימת(הייתי בלי רישיון) החלפתי עם חבר שלי מושבים,האוטו הוא שלו,הוא חשב שזו בדיקה שגרתית לבדיקת רשיונות וביטוחי חובה וטסט. ואז,עצרו אותו לבדיקת אלכוהול,והוא שתה,ונפל בישנוף ב390! הוא למעשה לא נהג באוטו,אני זה שנהגתי,הוא החליף אותי במחסום ורק נסע 4-5 מטרים בלבד לצד הדרך כדי להעמיד את המכונית. מה קורה במצב כזה?אני מוכן להודיע שאני זה שנהגתי,אבל לא יאמינו לנו,והוא גם לא ציין את זה בזמן שקיבל את הדוח וכל הבלגן.. מה עלינו לעשות?האם יש מצב שהוא יזוכה לחלוטין מפני שלא נהג,למרות שיש מול ההגה? אני כנראה יאכל אותה על הטעיית שוטר,אבל לא אכפת לי,הוא ביקש ממני להחליף,וזה האוטו שלו,זה אמור ליפול עליו מה עלינו לעשות?האם יש מצב שהדוח והמשפט שהוא קיבל יבוטלו לגמרי? תודה רבה,אשמח לתשובה מהירה,מחר יש לו שימוע,אני לא יודע אם לבוא איתו

למעלה