עוד שאלה...

טiבת לב

New member
עוד שאלה...

אם חיי המין שלכם היו משובשים... הייתם נכנעים לחזק קשר עם מישהו שמכירים אותו מהעבודה ומחזקים איתו את מה שחסר...

טiבת לב

New member
אני יכולה להוסיף...

שזה ניסיון מאוד קשה שלי... ואני לא יודעת איך זה יסתיים...

mister xy

New member
את מחפשת מישהו/י שיטהר לך את השרץ ?

אז אני מתנדב. שימי קונדום,
זה פותר גם בעיות הלכתיות וד"ל

אממ..

זה מאוד תלוי בטיב הקשר שלך עם בנזוגך.. אם הכול נפלא חוץ מהמין, לא הייתי ממליצה לך לבגוד.. אם הקשר הוא טכני בלבד, הייתי פחות רואה זאת כבגידה..

אם הבעיה היא מין

אז אפשר לפתור אתזה בדרך אחרת נראה לי . לבגוד בשביל מין? אממ לא נשמע לי טוב .. קצת זול

לא בוגדים לפני שעוזבים

קודם עוזבים, וללא תלות בהתקדמות הדיונים ברבנות ניתן לקיים קשר עם כל אחד.

סוג ב

New member
מה את רוצה?

שנגיד לך אם אנחנו עושים
מהצד? נשמע שאת חרמנית הבוקר..

אני הקTן

New member
לדעתי, לא בוגדים!!!

לא בגלל הנבגד, בגלל הבוגד, איך אדם מסוגל לחיות עם מוסר כזה??? קשה, צריך להבהיר את הדברים, ולהגיע להסכמה.

גנדרן

New member
פעם היה איש

שהיה שר ביטחון מהולל של ישראל, בגלל שהראש שלו היה בבגידות.... במקום בביטחון, פרצה מילחמה.... בקיצור אי אפשר לאכול את העוגה ושתישאר שלימה..... אולי תלכו לייעוץ?

בינגi

New member
אגב גם בזה

היהדות מבטאת את ההפליה בין הגבר לאשה. כי האישה ברגע שהיא בוגדת מיד היא נאסרת לבעלה לעמות הגבר שיכול להמשיך ולחיות את החיים הכפולים בשלווה.

גנדרן

New member
ממש לא נכון

ממש לא נכון חביבי, אין שום היתר לגבר יותר מהאשה, בזמן הזה..... נכון שאין סנקציה נגדו של ממזרות, וזו מהסיבה הפשוטה כי ההלכה במקורה נכתבה בתקופה הפוליגמית של היהדות.... כשכל העולם מסביב היה גם כן פוליגמי. גבר נשוי שמנהל רומן עם אשה אחרת, לא יכול לשאתה עד שיתגרש... ואפילו אם הם פרודים למשל, כך שהגבר לא בוגד באשתו בכלום. כי הוא בכלל לא מעניין אותה, גם אז הוא לא יכול לפתוח חיים חדשים, עד שהיא לא תתן לו למעשה את השחרור .... כך שבפועל זה אותו דבר...

rachel437

New member
אסורה על בעלה ובועלה

יחי ההבדל הקטן, גבר יכול לבגוד, אישה שבוגדת חייבת להתגרש ואסורה על בעלה ובועלה, בסיפור עם דוד ובת שבע שואלת הגמרא, איך בת שבע יכלה להתחתן עם דוד, הרי ההלכה היא שהיא אסורה על בועלה, מתרצת הגמרא שדוד אנס אותה ולכן לא חל עליה איסור זה. "מזמור לדוד באונסו את בת שבע"

הסיבה הפשוטה

אשה אסורה לאחרים כי היא מתעברת מהם ומביאה לבעלה ילדים שאינם שלו אבל בעל שמזדווג עם אחרת לא עושה שום עוול לאשתו יש לו מספיק גם בשבילה ושתפרגן בבקשה אנא אל תיגעלו ממני זו לא דעתי חלילה

mister xy

New member
זו רק פרשנות אחת

והפרשנות השניה היא במילה אחת - שובניזם

למעלה