עוד שאלה

Tamar from IDDR

New member
תודה דורין על התשובות ../images/Emo13.gif

סטפמאניה היא תוכנת הריקוד המתקדמת ביותר הדיסק של IDDR מגיע עם גרסה 3.9.24 הגרסה הכי חדשה של המשחק. אפשר להתקין את הגרסה העברית אבל לא חייבים (זה ניתן לבחירה). המשטח הדק לא בולם זעזעועים כי אין לו ספוג מילוי, ולכן מיועד למתחילים (שם אין הרבה קפיצות). ברמה הקצת יותר מתקדמת כדאי לקחת משטח עם ספוג (מתאים למתחילם וללמתקדמים)

Dulce Maria13

New member
יששששששששש

יש לי את המשטח ריקודים והוא עובד לי לפעמים הוא נתקע ויש פעמים שהוא עשה לי "בעייה" ויוצא לי מהמשחק ופותח חלון חוץ מזה הכל טוב בו.....

Dorin555

New member
תתחדשי../images/Emo13.gif

קנית מIDDR

Dulce Maria13

New member
קניתי מחנות "הפניג"

ורשום לי על המשטח Stay Cool! ועל הקופסה רשום בגדול DANCE || PETFOPMANCE ועל הקפסה של ההתקנה(עם הדיסק) רשום לי למטה DANCE PARTY מצטערת שרשמתי הרבה דברים על מה שרשום כי אני פשוט לא מוצאת איפה כתוב את יצרן..

danadandana

New member
כמה הוא עלה לך?

זה בדיוק הסוג שאני רוצה לקנות!!! הצלחת להתקים את התוכנה בעברית?

Dulce Maria13

New member
עונה...

הוא עלה לי 180ש"ח ואי אפשר להתקין בעברית, יש רק חלון ראשוני של ההתקנה בעברית וזהו הכל באנגלית אבל זה ממש קל להתקין ולא חובה לדעת טוב אנגלית

danadandana

New member
התקנה בעברית

השגתי את ההוראות- תראי שתצליחי! 1.בעת ביצוע ההתקנה יש לשמור (CTRL+C) את מיקום התיקייה בה הותקנה תוכנת STEPMANIA ולהתקין את התוכנה. 2. בעת התקנת הגירסה העברית יש למחוק את השורה עם הנתיב החדש (המקום בו אמורה התוכנה להישמר) ולהדביק (CTRL+V) את השורה שנשמרה בסעיף 1. כעת ניתן להתקין את ממשק העברית. 2. לאחר הפעלת התוכנה (ניתן דרך קיצור הדרך בשולחן העבודה) יש לגשת לתפריט OPTIONS לבחור בתפריט APPEARANCE OPTIONS. כעת יש לפנות לתפריט THEMES יש לשנות בעזרת החיצים את שורת הפקודה ל- GFREEDANCE ובשלב זה התוכנה פועלת בשפה העברית

Dulce Maria13

New member
אני מעדיפה להשאיר

באנגלית יותר נוח לי לתרגל קצת את השפה ובעברית זה נראה כל כך דפוק.. וגם אני פוחדת שמחשב שלי יתפגר ולא ירצה להתקין לי אני מכירה אותו

למעלה