עוד שאלון! חחהה

עוד שאלון! חחהה

אז לבקשת MK respectהבאתי שאלון ארוך ארוך....מחקתי חלק מהשאלות שלא היו רלוונטיות, חזרו על עצמם או סתם עיצבנו..וגם כדי שלא היהי ארוך מידי.... אז אם בא לכם- תענו! אחלה חיים! אוהבת-אור אה ואגב הסקר לקוח מפורום סקרים ושאלונים 1.גיל? 2.אתה בטוח? 3.מה המצב? 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים: 5.ב-3: 6.ב-2: 7.ב-1: 8.ב-0: 19.בן כמה היית רוצה להיות? 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת? 21.אם לא, אתה רוצה לגמור? 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני? 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך? 24.איפה אתה גר? 25.איפה היית רוצה לגור? 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? 28.מה המוטו שלך? 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך? 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? 32.אתה נפגע מהר? 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? 36.תתאר את מקום החלומות שלך: 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'? 39.החיים קשים? 40.למה? 55.איזה צבע אתה הכי אוהב? 57.מה התאריך היום? 59.מה מספר המזל שלך? 61.יש לך אייסיקיו? 62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו? 63.למה דווקא את המצב הזה? 66.להקה אהובה? 67.זמר אהוב? 68.שיר אהוב? 69.מוזיקה אהובה? 71.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? 72.מה המילה האחרונה שאמרת? 73.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו? 75.מהו המקום האחרון שהלכת אליו? 76.מה הדבר האחרון שקנית? 77.מהם הסמיילים (לא של תפוז) שאתה הכי אוהב? 78.מהם שלושת המילים האהובות עליך? 79.כמה כינויים היו לך מאז שניכנסת לתפוז? 97.איזה שיער יש לך? 98.איזה פלאפון יש לך? 99.אז כמעט סיימנו. מה אתה מעדיף: פורומים, בלוגים, או קומונות? 100.ושאלת השאלות------איך קוראים לך?

עונה...

1.גיל? 15 2.אתה בטוח? כן. נראה לי. אולי לא?! 3.מה המצב? חצב. 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים: אני גאה להיות יהודי (אל תטעו, גאה להיות יהודי, לא ישראלי!) 5.ב-3: גאה להיות יהודי 6.ב-2: יהודי גאה 7.ב-1: יהודי 8.ב-0: --- 19.בן כמה היית רוצה להיות? 18 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת? תיכון (ישיבה תיכונית) 21.אם לא, אתה רוצה לגמור? לא. 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני? לא. 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?
24.איפה אתה גר? אור יהודה 25.איפה היית רוצה לגור? גוש קטיף. 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? התנחלות. 28.מה המוטו שלך? הכל לטובה! 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך? הכל. 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? שמאלנים פאנטים, אנשים קמצנים, אנשים שקרנים 32.אתה נפגע מהר? לא. 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? כרגע לא אבל חייבים לישב ת'ארץ . עוד כמה שנים בלאו הכי לא נגור פה. להתראות באוגנדה...
36.תתאר את מקום החלומות שלך: חוף הים בגוש קטיף, רגליים במים. בכוס אחת כוס לימונדה קרה וביד השנייה ספר טוב. 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? מתנחל. 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'? לא. 39.החיים קשים? כן, במיוחד עם הממשלה. 40.למה? אולי כי הם אפסים?! מושחטים?! 55.איזה צבע אתה הכי אוהב? ירוק. 57.מה התאריך היום? כ"ד אלול או משהו, לועזי? שאלו את סבתא שלכם... 59.מה מספר המזל שלך? --- 61.יש לך אייסיקיו? כן. 62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו? מנותק. 63.למה דווקא את המצב הזה? כי אני במסנג'ר! 66.להקה אהובה? --- 67.זמר אהוב? --- 68.שיר אהוב? --- 69.מוזיקה אהובה? --- 71.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מישהי מההסעה של הבית ספר. 72.מה המילה האחרונה שאמרת? סבבה... 73.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו? סגורה. 75.מהו המקום האחרון שהלכת אליו? מגרש. 76.מה הדבר האחרון שקנית? פיצה?! 77.מהם הסמיילים (לא של תפוז) שאתה הכי אוהב? --- 78.מהם שלושת המילים האהובות עליך? --- 79.כמה כינויים היו לך מאז שניכנסת לתפוז? --- 97.איזה שיער יש לך? שיער. 98.איזה פלאפון יש לך? יש לי. מה זה משנה איזה?! 99.אז כמעט סיימנו. מה אתה מעדיף: פורומים, בלוגים, או קומונות? קומונות. 100.ושאלת השאלות------איך קוראים לך? אביחי

chagiti

New member
עונה...

.גיל?14 ו10 חודשים 2.אתה בטוח?כן בטוחה ב-100 % 3.מה המצב?קצת בדיכאון אבל בסדר 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים: 5.ב-3:אין 6.ב-2:לי 7.ב-1:כוח 8.ב-0:לתאר את עצמי 19.בן כמה היית רוצה להיות?אני שמחה עם הגיל שלי 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת?אני בתיכון(חטיבה עליונה) 21.אם לא, אתה רוצה לגמור?לא 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני?ביכלל לא 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?
24.איפה אתה גר?במרכז 25.איפה היית רוצה לגור?בגוש קטיף 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול?בארץ 28.מה המוטו שלך?? 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך?את הביישנות 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? 32.אתה נפגע מהר?כן 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו?ברור 36.תתאר את מקום החלומות שלך:אין כזה עדיין 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים?עם חברה שלי 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'?לא 39.החיים קשים?כן 40.למה?ככה 55.איזה צבע אתה הכי אוהב?תורכיז 57.מה התאריך היום?28 ל-9 59.מה מספר המזל שלך?אין לי 61.יש לך אייסיקיו?לא 62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו? 63.למה דווקא את המצב הזה? 66.להקה אהובה?יש הרבה 67.זמר אהוב?יש הרבה 68.שיר אהוב?יש הרבה 69.מוזיקה אהובה?יש הרבה 71.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?עם אבא שלי 72.מה המילה האחרונה שאמרת?תחזור 73.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו?2 75.מהו המקום האחרון שהלכת אליו?רופא שיניים 76.מה הדבר האחרון שקנית?לא זוכרת 77.מהם הסמיילים (לא של תפוז) שאתה הכי אוהב? 78.מהם שלושת המילים האהובות עליך?אין 79.כמה כינויים היו לך מאז שניכנסת לתפוז? 97.איזה שיער יש לך?מטולטל 98.איזה פלאפון יש לך?מוטורולה C380 99.אז כמעט סיימנו. מה אתה מעדיף: פורומים, בלוגים, או קומונות?פורומים 100.ושאלת השאלות------איך קוראים לךחגית

עונה!

1.גיל?11 וחצי 2.אתה בטוח?ברור!!!! 3.מה המצב?סבבה 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים:ילדה נחמדה וחמודה מאוד 5.ב-3:ילדה חמודה ומהממת! 6.ב-2:ילדה כלה 7.ב-1:מהממת! 8.ב-0:! 19.בן כמה היית רוצה להיות?בגילי 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת?לא התחלתי אפילו חטיבת ביניים... 21.אם לא, אתה רוצה לגמור?לא בראש שלי עכשיו 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני?אה הא
23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?
ו
24.איפה אתה גר?מרכז 25.איפה היית רוצה לגור?בגולן 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול?בגולן 28.מה המוטו שלך?תן חיוך זה לא עולה כסף אבל שווה זהב! 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך?להיות פחות ביישנית 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)?אדישות, אגואיסטיות, רשעות כלפי חלשים 32.אתה נפגע מהר?לא ממש 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר! 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו?כן 36.תתאר את מקום החלומות שלך:הגולן 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים?חברה שלי, יהודית 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'?לא 39.החיים קשים?כן..חחח 40.למה?כי כי אני לא אני...חחח סתם הם לא קשים בכלל 55.איזה צבע אתה הכי אוהב?כתום, סגול, אדום וטורקיז 57.מה התאריך היום?כ"ד אלול 59.מה מספר המזל שלך?1 61.יש לך אייסיקיו?כן 62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו?בלתי נראה 63.למה דווקא את המצב הזה?כדי שנג'סים לא יפריעו לי לענות על השאלון
66.להקה אהובה?לא יודעת 67.זמר אהוב?כנ"ל 68.שיר אהוב?אהבה קטנה, אמצע הלילה בכפר 69.מוזיקה אהובה?ראפ, פופ, היפ הופ, ישראלי 71.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אח שלי 72.מה המילה האחרונה שאמרת?ביי 73.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו?כבויה 75.מהו המקום האחרון שהלכת אליו?סופר 76.מה הדבר האחרון שקנית?הרבה..חזרתי מקניות עכשיו... 77.מהם הסמיילים (לא של תפוז) שאתה הכי אוהב?במסנג'ר זה מוציא לשון מחייך וקורץ 78.מהם שלושת המילים האהובות עליך?יש הרבה... 79.כמה כינויים היו לך מאז שניכנסת לתפוז?סופרסטארית, שישו'ש ואולי עוד 97.איזה שיער יש לך?מתולתל 98.איזה פלאפון יש לך?אורנג' 99.אז כמעט סיימנו. מה אתה מעדיף: פורומים, בלוגים, או קומונות?הכל 100.ושאלת השאלות------איך קוראים לך?שירה!

אני =) כי ממש מרדים לי..

.גיל? 14 וחצי 2.אתה בטוח? מיליארד אחוז 3.מה המצב? אממ.. בסיידר יהיה טוב 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים: אני צריכה יותר מ-4 5.ב-3: ננסה בכל זאת 6.ב-2: אוהבת טבע 7.ב-1: וחברות!! 8.ב-0: 0 19.בן כמה היית רוצה להיות? 17 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת? קודם כל אני בהיא סקול =) עוד לא גמרתי.... 21.אם לא, אתה רוצה לגמור? מאודדדד 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני? אממ, כע... 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?
ודגל... 24.איפה אתה גר? פורטלנד. קפצו לבקר 25.איפה היית רוצה לגור? ישראל........ 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? ישראל!! 28.מה המוטו שלך? "אל תספר לקב"ה כמה גדולות הצרות, ספר לצרות כמה גדול הקב"ה!!!" 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך? את הכעס שלי.. הלוואי 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? הלנץ' בבצפר, שיעור ספורט בבצפר, אלונה הרוסיה.. 32.אתה נפגע מהר? לא.... בכלל לא 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר... 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? מאוד מאוד מאוד! אין לנו ארץ אחרת 36.תתאר את מקום החלומות שלך: מושב דתי ליד הכנרת, עם צעירים והמוון בלונדינים עם עיניים כחולות.. 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? עם ביל גייטס 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'? לא תודה.. 39.החיים קשים? לפעמים 40.למה? בגלל כל ההתאקלמות פה 55.איזה צבע אתה הכי אוהב? כתום וצהוב 57.מה התאריך היום? מאיפה לי לדעת?? 59.מה מספר המזל שלך? אממ.. לא חשבתי על זה.. שיהיה 15 61.יש לך אייסיקיו? לא 62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו? איןן!! 63.למה דווקא את המצב הזה? פעם אחורנה- אין! 66.להקה אהובה? הדג נחש, בסקריט בוי 67.זמר אהוב? אקון, יזהר אשדות 68.שיר אהוב? אממ.. לכי ילדה, נער ונערה =) אינקומפליט ועוד מללאא.. זה משתנה המון 69.מוזיקה אהובה? ראפ, פופ 71.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי 72.מה המילה האחרונה שאמרת? אמממ.. מחשב 73.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו? עלדי וי די, אחותי רואה :p 75.מהו המקום האחרון שהלכת אליו? לחנות JCPENNY 76.מה הדבר האחרון שקנית? לא בשביל הפורום :p =) 77.מהם הסמיילים (לא של תפוז) שאתה הכי אוהב? אממ.. :D =) 78.מהם שלושת המילים האהובות עליך? אשכרה, לך לעזאזל, יעריתי 79.כמה כינויים היו לך מאז שניכנסת לתפוז? 1 97.איזה שיער יש לך? אני אוהבתותו נורא.. חום (הלוואי גינגי) גלי.. 98.איזה פלאפון יש לך? אמממממממממ 99.אז כמעט סיימנו. מה אתה מעדיף: פורומים, בלוגים, או קומונות? פורומים 100.ושאלת השאלות------איך קוראים לך? יעריתי =) היה כיף!

עונהההה

1.גיל?13 2.אתה בטוח?בפעם האחרונה שבדקתי...... 3.מה המצב?אחלה ומה איתך?? 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים:1)אני 2)אדם 3)בלתי 4)מתואר 5.ב-3:1.)אדם 2)בלתי 3)מתואר 6.ב-2:1)בלתי 2)מתואר 7.ב-1:1)בלתי 8.ב-0:.... 19.בן כמה היית רוצה להיות?6!! 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת?לה התחלתי....חחח אני בחטיבה
21.אם לא, אתה רוצה לגמור?אני רוצה להתחיל
22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני?עכשיו כבר פחות כי קצת יבש כאן....ובפורומים אחרים לא
אבל אל תדאגו!! אין מצב שאני עוזבת!! חח 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך? קשה.......אני לא רוצ להעליב אף סמיילי!! אבל אם חייבים
,
ו-
24.איפה אתה גר?צפון 25.איפה היית רוצה לגור?תל אביב!! 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול?בקיבוץ....אולי 28.מה המוטו שלך?מי שאוצה להצליח בחיים צריך לסמס 8 ל-4040! תראו שזה משתלם...חחחח 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך?את השער...... 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)?לאיודעת 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו?כן נחמד.... 36.תתאר את מקום החלומות שלך:לא יודעת.... 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים?תנו לי לחשוב על זה..... 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'?כן!! 39.החיים קשים?לא כל כך 40.למה?ככה זה 55.איזה צבע אתה הכי אוהב?סגול ותכלת 57.מה התאריך היום?29.9.05 59.מה מספר המזל שלך?8 61.יש לך אייסיקיו?כן 62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו?לא נמצא 63.למה דווקא את המצב הזה?כי אני לא הייתי נצמצאת 66.להקה אהובה?דגנחש 67.זמר אהוב?שי גבסו.....בעלי 68.שיר אהוב?יש הרבה.....אבל "נובמבר" תקוע לי כשיו בראש..... 69.מוזיקה אהובה?אולי....פופ 71.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?חברה שלי 72.מה המילה האחרונה שאמרת?ביי 73.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו?ערוץ הסרטים 75.מהו המקום האחרון שהלכת אליו?החדר הזה 76.מה הדבר האחרון שקנית?נר 77.מהם הסמיילים (לא של תפוז) שאתה הכי אוהב?מה?? 78.מהם שלושת המילים האהובות עליך?לא יודעת.... 79.כמה כינויים היו לך מאז שניכנסת לתפוז? 97.איזה שיער יש לך?היום?? מכוער 98.איזה פלאפון יש לך?הממ....איך אני אסביר?? לא יודעת בדיוק.....קטן כזה שחור....עם מצלמה 99.אז כמעט סיימנו. מה אתה מעדיף: פורומים, בלוגים, או קומונות?שלושתם!! 100.ושאלת השאלות------איך קוראים לך?אלה

עונה!

1.גיל?כמעט 15 2.אתה בטוח?100000% 3.מה המצב?ישתבח שמו!!! 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים:לוידת 5.ב-3: 6.ב-2: 7.ב-1: 8.ב-0: 19.בן כמה היית רוצה להיות?אוליי גדולה בחצי שנה...תמיד צוחקים עלי כי אני הכי קטנה בכיתה.... 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת?עדיין,כיתה י 21.אם לא, אתה רוצה לגמור?לוידת...תבגרויות כן! 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני?לא.... 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?
24.איפה אתה גר?סוף העולם
25.איפה היית רוצה לגור?בירושליים 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול?אין לי מושג... 28.מה המוטו שלךחיוך הוא קו עקום שמיישר הכל אז- תמיד בשמחה!!! 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך?להעלב פחות 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)?אנשים דביקים, חיות מתות...(בעיקר ציפורים)טוב, זה לא מעצבן זה מפחיד... ואנשים שרעים ככה סצתם וגם עם סיבה 32.אתה נפגע מהר?כן 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו?איסי 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו?כן 36.תתאר את מקום החלומות שלך:לוידת 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים?אף אחד 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'?לא....לעבור את כל זה מההתחלה????השתגעתי? 39.החיים קשים?תלוי איך מסתכלים על זה.. אם מבינים שהכל לטובה ולוקחים הכל בסבבה אז לא... 40.למה?ככה(אני מתה על המילה הזאת!) 55.איזה צבע אתה הכי אוהב?כתום 57.מה התאריך היום?חחה אין לי מושג...פדיחות 59.מה מספר המזל שלך?10 61.יש לך אייסיקיו?כן 62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו?סגור 63.למה דווקא את המצב הזה?כי אין אפחד...כולם בבצפר 66.להקה אהובה?לוידת 67.זמר אהוב?עברי לידר ומירי מסיקה 68.שיר אהוב?בוא של עיברי 69.מוזיקה אהובה?ישראלית 71.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?ההורים שלי 72.מה המילה האחרונה שאמרת?ביי..ולא! אני לא ישכח להביא את יהעוז מהגן! חחהה 73.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו?24 75.מהו המקום האחרון שהלכת אליו?לכאן? ה הדבר האחרון שקנית?בגדים 77.מהם הסמיילים (לא של תפוז) שאתה הכי אוהב?לוידת 78.מהם שלושת המילים האהובות עליך?באשכרה, תכלס , ב"ה ובעז"ה! 79.כמה כינויים היו לך מאז שניכנסת לתפוז?אחד...הייתי שלוליק ונשארתי שלוליק...ואגב אל תשאלו אותי מה המשמעות של השם כי אין לי מושג.... 97.איזה שיער יש לך?חלק למעלה ומתולתל למטה...אני מתה על השער שלי...תמיד צוחקים עלי בגלל זה.... 98.איזה פלאפון יש לך?טנק רוסי...חחה והמבין יבין 99.אז כמעט סיימנו. מה אתה מעדיף: פורומים, בלוגים, או קומונות?פורומים 100.ושאלת השאלות------איך קוראים לך?אור

MK respect

New member
אני=]

אור--->>תודהה!!!חחח...:) תמשיכי להביא עוד המונמון וכווולכם!!חחח... טוב אז אני עונה... 1.גיל?14 וחצי 2.אתה בטוח?אממ... 3.מה המצב?אמממ...לא הלכתי לבצפר אז אני שמחה אבל אני חולה אז זה לא כיף.. 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים:חשדומטית,אוהבת ת'חיים וספורט 5.ב-3:חשדומטית,אוהבת'חיים וספורט 6.ב-2:חשדומטיתאוהבת'חיים וספורט 7.ב-1:חשדומטיתאוהבת'חייםוספורט 8.ב-0: 19.בן כמה היית רוצה להיות?לאידעת... 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת?עוד לא בתיכון.. 21.אם לא, אתה רוצה לגמור?כן!! 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני?כן!! 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?
24.איפה אתה גר?חיפה 25.איפה היית רוצה לגור?בהתנחלות 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול?בהתנחלות 28.מה המוטו שלך?תחיה כל יום כאילו הוא היום האחרון שלך,כי באחד הימים-הוא באמת יהיה כזה!! 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך?הרבה!! 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)?טון (בקול) של המורה דפנה שור!!!!היא מדברת יותר מידי לאט וסבלני שאני כמעט העפתי לה אגרוף!!המשפחה שלי לפעמיים מעצבנת אותי!!אבל לפעמיים!!ואנשים מעצבנים מעצבנים אותי...יש לי פיוז קקצר!!זה בעיה...אז הכל מעצבן אותי!! 32.אתה נפגע מהר?תלוי במה...בעיקרון ני לא כ"כ אבל יש דברים בפוגעים בי ולתמיד!! 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו?כן!! 36.תתאר את מקום החלומות שלך:מ'זתומרת?? 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים?לאידעת.. 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'?לא כ"כ.. 39.החיים קשים?כן 40.למה?כי נשבר לי ה*** מהם!! 55.איזה צבע אתה הכי אוהב?כתום ושחור (לא קושר להתנתקות!) 57.מה התאריך היום?אין לי מושג!! 59.מה מספר המזל שלך?36 61.יש לך אייסיקיו?כן 62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו?לא נמצא..הוא תמיד על לא נמצא אבל אני ליד המחשב!!1 63.למה דווקא את המצב הזה?כי יש לי מירינדה ובמירינדה אפשר לכתוב פווווול באוואי אז אני כותבת פוווול באוואי ואז אני רוצה שכווולם יקראו את זה... 66.להקה אהובה?שוטי הנבואה,היהודים,שייגעצ,סינרגיה 67.זמר אהוב?מוקי,דניאל סלומון 68.שיר אהוב?הרבהה 69.מוזיקה אהובה?כל השירים של הלהקות והזמרים שנ"ל ויש עוד פווולים אני פשוט לא כ"כ זוכרת עכשיו... 71.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?נעם אחשלי... 72.מה המילה האחרונה שאמרת?לאידעת...כאילו את המילה לאידעת.. 73.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו?על הוידיאו... 75.מהו המקום האחרון שהלכת אליו?המחשב..כאילו עד עכשיו ישנתי ואז קמתי צחצחתי שיניים ולמחשב... 76.מה הדבר האחרון שקנית?חולצה לבנה וסווצ'רט לבן לשבתות וחגים... 77.מהם הסמיילים (לא של תפוז) שאתה הכי אוהב? לאידעת.. 78.מהם שלושת המילים האהובות עליך?דוגרי,מטומטמת,כוס רבאק 79.כמה כינויים היו לך מאז שניכנסת לתפוז?1 97.איזה שיער יש לך?חום מכוער 98.איזה פלאפון יש לך?נוקיה 99.אז כמעט סיימנו. מה אתה מעדיף: פורומים, בלוגים, או קומונות?פורומים נראלי.. 100.ושאלת השאלות------איך קוראים לך?מירי!!!

גם את חולה?

תביאי כיף!
(חחהמ זאת היד היחידה שמצאתי)אני כבר שבוע בבית.......

MK respect

New member
חחח...

וואי זה כזה מעצבן!!! כאילו קמתי בבוקר מצוננת וקופאת מקורר!! ואני בנאדם שגם בחורף הולך עם שורש וחולצה קצרה...(תשאלי אפילו את יעריתי...חחח..)כאילו לא חורף חורף אבל עם מעיל את תראי אותי רק בשבת...סתם ככה זה או חולצה קצרה או סוצ'רט על... ובאמצע הקיץ אני יושבת בבית עם סוצ'רט!!!אמאאא...!!!! וקררר לי!!! מה קרה לך??

לי...

חחה אני אחת כזאתי שכל רוח מעיפה אותה למיטה...בדיוק ההיפך ממך... אין מצב שיש חודש שאני לא יהיה בו חולה (לצערי) ...גם לא מזמן (נראה לי לפני חודש)הייתי בבית חולים לכמה ימים עם דלקת ראות...חחה...מה לעשות? אז עכשיו אני מצוננת, עם שיעול...מעצבן!!! תרגישי טוב!!!!
אוהבת-אור

MK respect

New member
תווודה!! =]

תווודה...נראלי קצת הבראתי...כאילו הלכתץי לבצפר כי היה שעתיים מתמטיקה ושעה אנגלית אז ההורים שלי לא רצו שאני יפסיד אבל סתם ככה לא הייתי הולכת...אבל אני לא ממש חולה...עכשיו סתם אני מצוננתתת...! בעסה... מקווה שזה יעבור עד ר"ה..!! יאללה ביי.. ושתהיה לכם שנה טובה, שנה של אושר בריאות והגשמת חלומות, סליחה אם פגעתי!! אוהבת!! -מירי-

ה ו ד י ש

New member
עונה!

1.גיל? 17 וחצי 2.אתה בטוח? בפעם האחרונה שבדקתי זה היה הגיל... 3.מה המצב? ב"ה 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים: 5.ב-3: 6.ב-2: 7.ב-1: 8.ב-0: 19.בן כמה היית רוצה להיות? 17 וחצי 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת? עדיין בתיכון. 21.אם לא, אתה רוצה לגמור? כרגע? לא ממש... 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני? לא נראה לי... 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?
24.איפה אתה גר? קריות 25.איפה היית רוצה לגור? אולי נהריה... 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? בארץ. 28.מה המוטו שלך? תמיד לחשוב טוב לפני שמחליטים 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך? הייתי רוצה להיות יותר עם ביטחון עצמי. 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? מורים לא מתחשבים,ששופטים אותי יותר מדי וכשמזלזלים בי. 32.אתה נפגע מהר? לא. 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? לא תמיד. 36.תתאר את מקום החלומות שלך: בית גדול מלא בשמחה ליד הים. 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? הייתי מעדיפה לא להתחלף עם אף 1. 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'? יש מצבים שכן 39.החיים קשים? לפעמים 40.למה? כי אלו הם החיים-לא קלים. 55.איזה צבע אתה הכי אוהב? כחול, אדום, שחור. 57.מה התאריך היום?29.9 59.מה מספר המזל שלך? אין לי כזה 61.יש לך אייסיקיו?כן 62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו? לא מחובר 63.למה דווקא את המצב הזה? כי לא מתחשק לי להתכתב עכשיו 66.להקה אהובה? ווסטלייף 67.זמר אהוב? בריאן מקפאדן 68.שיר אהוב? כרגע-BAD DAY 69.מוזיקה אהובה? בעיקר מוזיקת פופ ורוק (לא רוק כבד!) 71.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי 72.מה המילה האחרונה שאמרת? טוב 73.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו? 2 75.מהו המקום האחרון שהלכת אליו? בית ספר 76.מה הדבר האחרון שקנית? פחית קולה 77.מהם הסמיילים (לא של תפוז) שאתה הכי אוהב? אני קצת מתעצלת לשים אותם פה 78.מהם שלושת המילים האהובות עליך? אהבה, שמחה, תקווה 79.כמה כינויים היו לך מאז שניכנסת לתפוז? 1 97.איזה שיער יש לך? ג'יפה! חח סתם...פשוט שחור מתולתל. 98.איזה פלאפון יש לך? סלקום 99.אז כמעט סיימנו. מה אתה מעדיף: פורומים, בלוגים, או קומונות? פורומים 100.ושאלת השאלות------איך קוראים לך? הודיה

למעלה