עוד שאלון! חחהה

ה ו ד י ש

New member
אני יודעת שזאת שאלה מהשאלון...

אז עניתי עליה. השאלה הייתה "אתה בטוח?" אז עניתי:"בפעם האחרונה שבדקתי זה היה הגיל" אז לא הבנתי מה הבעיה?

ה ו ד י ש

New member
אה אופס...../images/Emo3.gif

הבנתי את מה שכתבת לא נכון... בכל אופן אני בת והשאלון כתוב בלשון זכר.

noooga

New member
עונה....../images/Emo60.gif

1.גיל? 15 2.אתה בטוח? לא... תוסיפו עוד 24 ימים.. 3.מה המצב? הכל טוב.. 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים: נערה עייפה בלי כוח.. 5.ב-3: נערה עייפה בלי 6.ב-2: נערה עייפה 7.ב-1: נערה 8.ב-0: 19.בן כמה היית רוצה להיות? 16.. 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת? עדיין.. 21.אם לא, אתה רוצה לגמור? כן!!
22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני? פחות או יותר 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?
,
,
24.איפה אתה גר? בעמק חפר 25.איפה היית רוצה לגור? אין כמו עמק חפר.. לא רוצה מקום מקום אחר.. 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? במושב.. כמו עכשיו. 28.מה המוטו שלך? אין לי ממש.. 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך? כל מיני.. 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? ששואלים אותי שאלות שאין לי וח לענות עליהם, שמזלזלים בי, שחוצפנים. 32.אתה נפגע מהר? כן, יחסית. 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם אחלה.. 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? אממ.. 36.תתאר את מקום החלומות שלך: די נו... 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? עם נתי 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'? לא!! חס וחלילה.. 39.החיים קשים? כן.. 40.למה? כי אני אמורה לעבור עוד 28 דק' והרגע חזרתי מבצפר, עדיין לא אכלתי ואין לי כוח! 55.איזה צבע אתה הכי אוהב? כתום 57.מה התאריך היום? 29.9.05 59.מה מספר המזל שלך? אין לי 61.יש לך אייסיקיו? כן 62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו? לא מחובר 63.למה דווקא את המצב הזה? כי עדיין לא התחברתי 66.להקה אהובה? בית הבובות, אבטיפוס, ד"ר קספר. 67.זמר אהוב? שרון הולצמן.. 68.שיר אהוב? עכשיו- השיר שלי. 69.מוזיקה אהובה? רוק ישראלי 71.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא שלי 72.מה המילה האחרונה שאמרת? "לא" 73.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו? מכובה 75.מהו המקום האחרון שהלכת אליו? בצפר.. 76.מה הדבר האחרון שקנית? אמממממ.. שכחתי 77.מהם הסמיילים (לא של תפוז) שאתה הכי אוהב? נו באמת.. 78.מהם שלושת המילים האהובות עליך? לא יודעת 79.כמה כינויים היו לך מאז שניכנסת לתפוז? אממ עוד 1 97.איזה שיער יש לך? חלק.. חום.. 98.איזה פלאפון יש לך? ישן.. מהמאה ה-17 לפני הספירה.. 99.אז כמעט סיימנו. מה אתה מעדיף: פורומים, בלוגים, או קומונות? מתלבטת בין פורומים לקומונות... קומונות. 100.ושאלת השאלות------איך קוראים לך? נגה.

Moi../images/Emo3.gif

1.גיל
13' ועשרה ימים...
2.אתה בטוח
יאפ
3.מה המצב
הכל ט-ו-פ 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים: אין לי כוח 5.ב-3: כנ"ל 6.ב-2: כנ"ל 7.ב-1: כנ"ל 8.ב-0: כנ"ל 19.בן כמה היית רוצה להיות
4-5 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת
השנה אסיים יסודי...
21.אם לא, אתה רוצה לגמור
כנ"ל 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני
בזמן האחרון לא כ"כ
23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך
זה-
ו-
ו-
24.איפה אתה גר
איפשהו במרכז...
25.איפה היית רוצה לגור
איפה שאני גרה עכשיו או בחו"ל 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול
איפה שאני עכשיו או בארה"ב 28.מה המוטו שלך
החיים י-פ-י-ם! ת-ח-י-ו! 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך
כ-ל-ו-ם 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)
32.אתה נפגע מהר
תלוי ממי ועל מה 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו
אני אוהבת יותר אייסי
35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו
לא כ"כ..המדינה מושחתת לדעתי..פשוט זוועה מה שקורה פה
36.תתאר את מקום החלומות שלך: ארה"ב,הוואי,איים טרופיים
37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים
עם אמה ווטסון/הילארי דאף/ג'ניפר לופז וכ'ו...
38.היית רוצה לחזור לכיתה א'
מייבי 39.החיים קשים
Nope 40.למה
ככה
55.איזה צבע אתה הכי אוהב
לבן,טורקיז,כתום,כחול,תכלת 57.מה התאריך היום
30/9/2005 59.מה מספר המזל שלך
כל מה שיש בו-4'..אבל לא מאמינה בזה האמת... 61.יש לך אייסיקיו
הו...יס...
62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו
מנותק 63.למה דווקא את המצב הזה
כי כ-כ-ה 66.להקה אהובה