עוד שאלות להורים לתינוקות...

שרונה13

New member
תשובותיי - קצת ארוך:

המיקומון היה מיותר לחלוטין... הבת שלי לא הסכימה בשום פנים לישון על הגב או על הצד יותר מרבע שעה וביום שנכנעתי היא ישנה ברצף על הבטן ארבע שעות. אז גם הגיע תור הבייבי סנס - הבעל ההיסטרי שלי לא היה מוכן להשכיב אותה על הבטן בלי זה. בעלי אמר שזה פטנט מדהים (כמובן שחשוב שתעשי קורס החייאה כי אחרת אין לזה שום תועלת - לא עלינו.) אצלנו שמנו את הבייביסנס עפ"י ההוראות והפעם הראשונה והאחרונה שזה ציפצף זה היה כשהאפרוחית נעמדה :). אז גם הוצאנו אותו החוצה כי היא כבר הייתה בת כמעט שמונה חודשים וחשבתי שזה כבר מיותר. לגבי האינטרקום קיבלתי כזה במתנה בזמנו והיות וגרנו בדירה - אומנם גדולה לא ראיתי בזה צורך. כשאת עירה את שומעת כל ציוץ. ואני ישנה כל כך קל לצערי שגם כשאני ישנה אני שומעת כל ציוץ. אני חושבת שזה יכול מאוד להועיל כאשר יש בית גדול. לסיכום לדעתי חכי עם הדברים האלו - תמיד תוכלי לקנות אותם יותר מאוחר, לנסות אותם ומקסימום להחזיר (הפלוס הגדול של אמריקה). אגב לגבי טרמפולינה אני קניתי ולא השתמשתי בסוף - אז לדעתי חכי גם עם זה... הבת שלי לא הסכימה לשבת בזה והיה לי אחד הכי משוכלל שיש עם מלא מצבי גב וכו' (של אינגליזינה). בסוף קניתי לה נדנדה שמתאימה מגיל אפס (ללא מנוע !!!!) והיא השתגעה על זה היות והיא למדה מהר מאוד להפעיל את הרגליים ולנדנד את עצמה, אני לא חושבת שתמצאי כזו כאן בארה"ב היא תוצרת פנג הישראלית. עוד משהו אני בזמנו במקום עריסה שמתי לול, בהתחלה קניתי עריסה והיות והפיצפונת עברה לחדר שלה בגיל שבועיים החזרתי אותה והחלפתי בלול שהיה לי מאוד נוח כי הוא היה על גלגלים והעברתי אותו תמיד מהסלון לחדר שינה שלנו עם כל הצעצועים וכך הגברת יכלה תמיד להיות על ידי. ואוףףף חבל שאת לא גרה יותר קרוב הייתי משאילה לך את כל השטויות האלו, תבדקי אם אין לך ממי לשאול דברים כמו לול או טרמפולינה לפחות שהתחלה עד שתדעי אם את בכלל צריכה. ויאללה זה הזמן להציף בשאלות.

yaelli10

New member
כמה תשובות -

אין לי נסיון עם מיקומון, אבל משום מה לא ממש נראה לי. אני השתמשתי במגבת מגולגלת בהתחלה. היום אני די חוששת מהתהפכות כי אלה מאוד פעילה. אין טעם לבייביסנס אם התינוק ישן איתך. מעבר לזה, שתדעי שאת תמיד תישארי דרוכה, אם את מתגוררת באיזור שקט, והלילה הוא מאוד שקט, אז אין שום סיבה שלא תשמעי את התינוק בוכה אפילו "בכי חלש" (מנסיון הם מתחילים ב"חלש" ואז זה מתגבר....) גם מחדר אחר. לדעתי האישית - מיותר ! עוד עצה - לא להשתולל עם הקניות. לאחר הלידה את כבר תראי מה נחוץ לך ומה לא...

pel

New member
בעד הבייבי סנס

הבייבי סנס שלנו מעולם לא התחיל לצפצף ללא סיבה. צריך כמובן לזכור לכבות אותו כשמוציאים את התינוק מהמיטה. הבייבי סנס מגיע עם שני משטחים (נדמה לי שאחד לעגלה ואחד למיטה), אנחנו שמנו את שני המשטחים במיטה כדי לכסות את כל השטח, אחרת המכשיר יתחיל לצפצף כשהתינוק יזוז מהמשטח.

Inuit

New member
בייבי סנס

כמובן כמו בכל מוצר גם בבייבי סנס יכולים להיות כאלה שהם לא טובים ומצפצפים כל הזמן או בכלל לא,לכן כשקונים צריך\אפשר לבדוק אותו אנחנו בדקנו אותו עלינו ואחר כך על הילדים הגדולים כי הם זזים הרבה וזה לא ציפצף פעם אחת ללא סיבה.לבייביסנס יש 2 משטחים כך שכשה הילד גדול וזז הרבה כל משטח המיטה מכוסה .ברוב הפעמים מספיק לגעת בתינוק או להזיז אותו על מנת שיחזור לינשום,ובאופן כללי לדעת איך מנשימים תינוק או כל אדם תמיד טוב.

MicMik

New member
גם אני בעד

אנחנו קבלנו את אנג'ל קר, שכולל גם מוניטור, כך שזה חוסך התלבטויות והוצאה נוספת. לא משנה אם את ישנה שינה קלה, אין סיכוי שתשמעי הפסקה של נשימה, המכשיר אף פעם לא עבד סתם, והילדה לא התרגשה אם הוא התחיל לצפצף. הוא התחיל לצפצף סתם רק כשהיא התחילה לזוז All Over the place, ואם היא לא היתה מעליו, הוא לא חש תנועה והתחיל לצפצף. זה הזמן לסלק אותו, ובגיל זה, סכנת המוות בעריסה ממילא כבא לא קיימת. צריך גם לזכור לכבות כשמוציאים את התינוק מהמיטה, זאת הסיבה השניה לצפצופים סתמיים. תודה לאל, לא היו צפצופי אמת. היא גם אהבה את המיקומון, לא זוכר מה היתרונות שלו, כתוב על זה ב- Baby bargains שהיה המדריך שלנו לקניות, צריך לזכור שמגבת במיטה היא סכנת חנק אפשרית, אסור שיהיו שם חפצים מיותרים. מה שבטוח, זה מקנה תחושה של cradling , בטחון כלשהו, אחרי שהם שוהים חדשים רבים במקום קטן ומוגן, היציאה לעולם הגדול וחסר הגבולות מלחיצה אותם, ונראה לי שהמיקומון עוזר פה. קנינו את המיקומון של גרקו, לא יקר ונח לשימוש.

../images/Emo51.gif לכולם

נראה לי שאוותר על הבייבי סנס, ואקנה את המוניטור. המיקומון לא מצא חן בעיניי מההתחלה, אז אני אוותר גם על זה. תודה על העצות!

למעלה