עוד שאלללההההה

13 u S t 3 D

New member
איזה טומטומיות!!!!

בטחחחחח שאפשר להתחתן עם כולם!@!!! צריכים להפוך למוסלמים ואז אתה מתחתן עם שלוש!!ואההה ואהה ואההה!! מוזלמים מרוווחייייים

DesertRose7

New member
תסלחי לי..

אבל עד שלפני כמה ימים נפטרתי מערבית לכל שאר חיי את רוצה שאני אהפוך לערביה בעצמי????????? למה לא נראה לי??? וחוץ מזה אני לא ממש בטוחה שהם יסכימו להיות ערבים.. יש לערבים סטיגמה לא משו..

blink me1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היא אחת מ...קוראים לה...היא משחקת ב... אממ..שם מכירים אותה..!! חחחחחח גם כן סלבריטי..אם היא לא מוכרת בישראל היא כלום!! נדה!!.. חחחחחחחחחח

blink me1

New member
בינתיים..כן...!! את עובדת טובה../images/Emo6.gif

את תצטרכי להתחיל לגבול כסף בקרוב..יש לי הרבה שאלות..!! ואני אוהבת תשובות מפורטות כאלו....

DesertRose7

New member
אין ביות..

אני שוקלת לגבות 1.90 לשעה.. זה נוח? או שאני יקרה מדי?? אבל תשאלי כמה שבא לך.. זה כיך לענות.. גם ככה שיא המשעמם לי ואני מתעלמת מהעובדה שיש לי מחר בגרות בלשון!

blink me1

New member
היי היי שושבינה!!

זה לא הולך ככה...עכשיו ניהיה בינינו קשר עמוק..קשר דם.. עכשיו אכפת לי ( נו לא במת אכפת לי..!! רק בשביל הפוזה.. ) רוצי להתכונן ללשון!!...אני אתן לך תמונה שלי ושל מאט מתמזמזים..!! מתומרת?! מתאים?!

DesertRose7

New member
בשבילי????????

אני מתרגשת!!! את ומאט בתמונה.. מתמזמזים? מאט??????? ועוד את? את יכולה גם לחתום לי עליה? זה לא בקשה גדולה מדי נכון?? וואי אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי.. אני הולכת לבכות!!!!! חכי שניה.. אני מתקשרת לכולם!! שולחת הודעות..

blink me1

New member
חחחחחחחחחחחח..! האם אני שומעת

נימה צינית בקולך?!??..... כבוד חברה!!... אני הולכת להתמזמז עם מאט ( ותיהיה בטוחה שיותר! ) ואת תקבלי את התמונה!!...טיפונת כבוד חמודה..
את מזה מצחיקה!! באמת!

DesertRose7

New member
תלכי תלכי..

יופי לך.. תשאירי אותי פה לבד גלמודה ובודדה ללא חברים וללא צארלי/דאגי/הארי/דני (אני לא בררנית) ככה דואגים לחברות (שחר)??? אני... נעלבתי!!! אני לא לדבר איתך.. למאט אני סולחת.. את סתם גוררת אותו לדברים שהוא לא רוצה לעשות!!! את לא חינוכית!!!

blink me1

New member
חחחחחחחחחחחחח

סליחה?!? אני גוררת אותו?. כאילו יש לי יכולת לגרור אותו למשו... לעומת זאת הוא..יכול לגרור אותי למה שהוא רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תחשבי על זה..זה הוא גורר אותי...//=

DesertRose7

New member
מה מה מה?

מאיפה זה בא? אם התכוונת אלי אז כן.. אני מדוה! אני בת 15 אבל רק לעוד 24 ימים (חחח..) ואז.. ב-8/7 אני אהיה סוף סוף בת 16!! הגיע הזמן לא?

blink me1

New member
חחחחחחחחחח חקרתי עלייך!!

וגילתי (ממקורותי החסויים....) שאת רק בת 15... אז שאלתי בטון מופתע!! " מה את רק בת 15?? " ... חחחחח מזל טוב שיהיה

DesertRose7

New member
חקרת אה?

אז תגידי שלא היה לך הרבה עצבים ופשוט נכנסת לכרטיס אישי שלי בתפוז.. חחחחחח... לפחות תהיה אמיתית עם עצמך.. לא בשבילי.. בשבילך!!

blink me1

New member
חחחחח../images/Emo3.gif נו טוב..

ואפילו לא קראתי מה רשמת!!.....רק היסתכלתי בת כמה את..!! חחחחחחח

blink me1

New member
חחחחחחחחחחחחח

את שוב מזלזלת..אז מה אם אני בת 7?? אז איטן לי זכויות?!? סטיגמותתתת!! סטיגמותתתתת

DesertRose7

New member
לא סטיגמות.. סטריוטיפים!

למה להשתמש במילה כמו סטיגמה כשאפשר לשחק אותה מבינה ולשהתמש במילה יותר ארוכה? סטריוטיפ!! (כותבים את זה ככה בכלל?!)

למעלה