עוד שבועיים וכלום

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

אני לא נראה לי אוכל לבוא בגלל המצב הבטחוני וגם בגלל שזה בתל אביב
!!! למישהו יש הצעות מה אני יכולה לעשות?

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

תבואי למישהו שהוא לא במרכז אבל קרוב יותר לתל אביב ותלכו ביחד.

Alexis14

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo148.gif../images/Emo113.gif

אולי אני אבוא... טוב לפחות אני כבר יודעת איך להגיע ואני מתמצאת באיזור
ואם יש מרתון סרטים אני יכולה להביא לא מגלות לאף אחד [כתוביות] לונדון המנצחת [כתוביות] הדרך לשם [אנגלית] הרפתקת מחנה החלל האמריקני [אנגלית]

לדעתי תביאי את הסרטים:)../images/Emo85.gif

חוץ מאלו שלו בדיבוב אנלגית, כי לאלו שלא ממש מתמאצים באנגלית יהיה להם קשה ושמעממם ועדיף שכולם יבינו, ובטח אחנונ לא ניראה רק סרטים כל הזמן בסוף ניתשעה חחחחחחח אבל תמיד טוף שיהיה לא?:)
ותה:)

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

טוב אז עכשיו שכל אחד יכתוב איזה סרטים [וידאו/די-וי-די] יש לו של התאומות ואני אעשה לי רשימות ובסוף אני אגיד לכל אחד מה להביא, קאפיש? יופי. אה- אבל רק מי שבא שיכתוב!

RinRan

New member

הצעה לתאריך- 27.4.03, יום א'.

motib4

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

אחלה, יומיים לפני היומולדת שלי..
בקשר לסרטים... אתם רוצים לראות ארבעה או יותר סרטים?!
BoRiNg... כמה כבר אפשר? אחד/שתיים, לא?

RinRan

New member

אוקיי אז לי יש את הסרטים: -גול כפול [מוקלט עם כתוביות עברית]. -מותק הילדות התחלפו [מוקלט עם כתוביות עברית]. -שפתינו חתומות [מוקלט עם כתוביות עברית]. לשי אני יודעת שיש את: -להגיע לשם [די-וי-די כתוביות אנגלית]. -חופשה בשמש [די-וי-די כתוביות אנגלית]. -מזל תאומות 1 [די-וי-די כתוביות אנגלית]. -מזל תאומות 2 [די-וי-די כתוביות אנגלית].

Alexis14

New member
לי יש...../images/Emo148.gif../images/Emo113.gif

כתוביות: לא מגלות לאף אחד לונדון המנצחת אנגלית: הדרך לשם [זה סרט ממש משעשע וחמוד] הרפתקאות - מחנה החלל האמריקני ואם רוצים לא רק סרטי אולסן אז יש לי... כתוביות- סרטי דיסני דלתות מסובבות ספייס ג'אם אנגלית- נער המים הפי גילמור ולוזוכרת מה עוד...

Bagit

New member
אין לי. ../images/Emo15.gif

הוידיואו נדפק כשהייתי קטנה(5-6) מה את מצפה
...

RinRan

New member

OK, עכשיו ראיתי את ההודעה של מוטי, והאמת- נכון
אז אחרי שכולם יכתבו את מה שיש להם, אני אכתוב את כל הרשימה ואתם תצביעו ל-2 הסרטים שאתם הכי רוצים לראות [לדעתי 2 זה מספיק...] ואני אכתוב בסוף את התוצאות
fair enough?

דסדוּס

New member
אוקיי.. ../images/Emo13.gif

סרטים ללא תרגום: - צרות ותעלולים כפול שתיים (מוקלט) - דרכון לפריז (מקורי) - גול כפול (מקורי) - שפתינו חתומות (מקורי) - לונדון המנצחת (מקורי) - חופשה בשמש (מקורי) - להגיע לשם (DVD) - כשברומא (DVD) סרטים עם תרגום: - לבית סבתא נלך (מוקלט) - מותק הילדות התחלפו (מוקלט) - אבא משתדך (מהארץ עם תרגום) קלטות וידאו בלי תרגום: - כל המסיבות כולל גם את: Vacation parties+Favorite parties+Greatest parties - The amazing adventures - The favorite adventures - The case of the mystery cruise - The case of the Christmas caper ויש לי גם שני דיסקים, ואת הדי.וי.דיים של so little time, ספרים שונים של הסדרות השונות מהארץ ומחו"ל+ביוגרפיה+ספרים של סטארין אין.... (סרטים), יש לי את שלושת המגזינים, קלסר מלא בכתבות ובתמונות. ובדיסקים יש לי מעל 35,000 תמונות + במחשב (מס' אלפים). וכמעט בטוח שאני אבוא .....

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifתכנסו!../images/Emo110.gif

אממ... אז ככה אני בעד שלוש הסרטים האלו: חופשה בשמש (מקורי) - להגיע לשם (DVD) - כשברומא (DVD) כי אני לא ראיתי אותם ככה ש.. בכול מקרה אני רוצה לבוא אבל אני עדין לא מאה אחוז בטוחה שמרשים... ויש לי שאלה.... אמממ..אני לא רוצה לבוא לבד!!! אני יכולה לבהיא חברה שלי שלא קשורה לפורום??? היא בפורומים בתפוז פשוט לא של התאומות היא במשחק החיים ובמורדים קוראים לה עמית מזרחי למי שמכיר... נראה לי מוטי מכיר...

RinRan

New member

רק מי שבפורום בא למפגש

motib4

New member
אל תדאגי...../images/Emo29.gif

אנחנו לא נושכים... לא כשצריך בכל אופן...

לי יש...

יש לי את הסרטים הבאים:
דרכון לפריז
אבא משתדך
פרקים מוקלטים של "פול האוס" ו"טובות השתיים"
שפתינו חתומות
לונדון המנצחת
ספיישל של ערוץ E! [זה ממש יפה..
]
אה, ואני בעד שיהיה חופשה בשמש, כי אני מתה לראות את זה

למעלה