עוד שבוע ואני באילת

עוד שבוע ואני באילת

אוף כמה שאני מחכה לזה לא להאמין החופש הזה השחרור הזה <לישון במיטה זוגית ולא כמו דוסים במיטות נפרדות> להיות עם המשפחה <מצחיק שאני אומרת משפחה> שלי ורק איתם בלי נספחים בלי ההורים על הראש <שיהיו בריאים הם מנסים לשתוק ולא מצליח להם> ובטח בלי חמתי<שהיא שותקת אבל תוקעת בצורה אחרת> בלי אחותי בלי אחי בלי גיסתי וכל הנשמות האחרות רק אני ניר מיקה במלון לגונה עם הכל כלול כמו מלכה ליד הבריכה עם ציצי שלוף <יש לי רשיון אני מניקה..> הבאסה היחידה היא שהבגד ים שלי חצי עולה עלי... התחתון סבבה סבבה <כן אני עם ביקיני יש בעיה???> אבל החזיה ?... מכסה ת´פטמות! כל השאר נוזל ... מקסימום טופלס....חי חי חי ... עוד שבוע עוד שבוע ..... המחיייה

אחלה <מצחיק>

כל פעם שאני אומרת אחלה אני נזכרת בפרסומת עם היפנים ... נמרוד סאן....

כן../images/Emo70.gif

ממש רואים את העבודה של הפרסומאי שם זה ממש מוכר !!! באיזה מלון תהיו?

ג´ס אני חושבת שמלון ספורט אין לי

שמץ של מושג אני אשאל את הבעלול ואגיד לך

אתי@

New member
איזה יופי לכם, קחו לכם חופש

ותתנתקו מהנשמות הטובות............ ואיזה כיף שיש תרוץ לבגד ים חדש
תהנו

ג´ס אם את בת"א

אז קפיצה לאיזור התעשיה הקטן ביד אליהו, ליד האיצטדיון, יכול להיות מעוד מועיל. יש שם את 3 חנויות מפעל של בגדי ים (אוברזון, פלפל ועוד אחת) והכל במרחק של 10 מטר אחת מהשניה.

רחלילי

New member
חנות לבגדי ים לפי מידות חזה

אותה חנות שפעם דיברנו עליה בהקשר של חזיות, מוכרים גם בגדי ים (לא זולים אבל נהדרים) לפי מידות של חזיה. זה פותר בעיה לכל מי שבגלל החזה שלה לא מצליחה להכנס לבגד ים של אוברזון, וכל אלא שעושים לבעלות חזה קטן (הלוואי עלי). החנות נקראת מירל והיא נמצאת ברמת אביב ליד "קולורס" במרכז המסחרי של המרילין מונרו. וצריך לקבוע תור לפני שבאים. אני מתוודאת שחנחכתי באילת לפני שבוע בגד ים שקניתי אצלהם שעל הקולב ממש היה נראה "לא זה" ועל הגוף הוא כזה מחמיא, וזה הבגד ים הראשון בחיים הבוגרים שלי שאני חשה איתו נוח ומסוגלת לקום להשתולל לשחות להיות חופשיה מבלי לחשוש כל פעם שמהו "לא יושב טוב" וכאלה. מי שחוותה קושי שכזה, מבינה. ומי שלא - בורכה!

kisses

New member
יווו גסי איזה כיף לכם ../images/Emo98.gif

ואני מסכימה עם אתי באמת זה תירוץ טוב לקניית בגד ים חדש.

למעלה