עוד שבוע ואני באילת

מאי26

New member
איזה "הצטרפות" מקרים!

גם אנחנו באילת כל שבוע הבא... נופש קבע בהרודס... איזה כיף... לכבוד היומולדת של ארז. אני בונה על שופינג רצחני במחירים נטולי מע"מ, מקווה שלא אתאכזב!

אתי@

New member
אמנם לא הייתי שנים באילת

(ואני לא מצטערת או משהו כזה) אבל אני מזהירה אותך מראש לא לבוא עם ציפיות גבוהות מידי. חברים שלנו, שהם אילתים במקור, אבל גרים עכשיו במרכז, לא קונים דוקא באילת. מהניסיון שלהם, המחירים בד"כ לא יותר זולים שם יחסית למרכז. מכיון שזו עיר תיירות, בעלי החנויות מנצלים זאת ומעלים מחירים.

שמופית

New member
איזה כיף לכם ../images/Emo45.gif ח-ו-פ-ש

וגם המלצה קטנה לגבי אילת - יש שם בר/מסעדה בשם כוכב הים האדום, וזה מקום שנמצא מתחת לפני הים ואפשר לשבת לאכול ולשתות ולראות מסביב את כל הדגים. ממש מומלץ בלילה
והמקום מעוצב מאוד יפה ! אם אתם הולכים לשם, אני ממליצה ללכת לבית הקפה (או הבר... לא זוכרת איך הם קוראים לזה), כי המסעדה נורא יקרה). אנחנו נכנסנו לבר ובגלל שעישנו שם ביקשנו לעבור למקום שלא מעשנים ומכיוון שהיה שם די ריק, נתנו לנו לשבת במסעדה. נראה לי שאמצע השבוע שקט שם... תהנו !

לדעתי זה במצפה התת-ימי

ואומרים שגם ריף הדולפינים זולאי בטירוף, כולל לילדים... רק שאני, כמו אתי, לא הייתי באילת איזה מאה שנה...

שמופית

New member
לא, זה לא במצפה התת ימי.... ../images/Emo110.gif

זה ליד מלון הים האדום. את מכירה את הקניון של אילת שנמצא ליד הים ? אז תעמדי עם הפנים אליו והגב לעיר ולהרים ותלכי ימינה. אחרי כמה מטרים נמצא מלון הים האדום וכשעוקפים אותו יש שטח ריק ואחריו עוד מלון ששכחתי את שמו. צריך להיכנס בשטח הריק וללכת עד קו המים ושם נמצא כוכב הים האדום
(מקווה שהבנת את התיאור שלי
)

למעלה