עוד שבוע חלף לו ....

me too

New member
איפה אתם נמצאים?

מקווה שהקיץ יגיע במהרה, שנה שעברה הוא התמהמה כאן - וזה היה מבאס....

רזאי

New member
אצלנו מזג האויר מושלם כל השנה.

שמעתי שיש אנשים שאומרים שהם לא היו רוצים לגור בסן דייגו, כי אין כאן עונות. לדעתי זה מחיר קטן לשלם בשביל מזג אויר ממוזג כל השנה.

noaronen1

New member
שבוע איטי....

אני עונה על הכל ביחד קיטורים והנאות:
1. הייתי מאוד איטית השבוע + מיגרנות ויש לי תחושה שאולי בגלל הטבעונות אני עם מחסור בברזל כי יש לי סחרחורות ואני מאוד עייפה (ולא אני לא בהריון ...) כל יום הלכתי לישון ב-10 בעלי אמר שמזה שנים הוא לא ראה אותי כל כך מוקדם במיטה...ביום שישי האמצעית התקשרה לבעלי כי היא ממש דאגה והכריחה אותי לדווח לו עד כמה אני על הפנים. זה היה די מרגש לראות שהיא כזו אחראית וזה מתקשר לרגע של גאווה כשהיא קיבלה את אות האחראית של הכתה שלה בטקס בית ספרי (לא חשוב שבית הספר בלבל אותנו ובכלל לא ידעתי שיש טקס ונאלצתי להזעיק את הבעל ברגע האחרון) גם אצלכם התקשורת עם בית הספר כזו מעצבנת?
למשל אף אחד לא אמר לנו איך הילדים מתלבשים לטקס הסיום של 5th grade...

יש תוכניות מיוחדות לסוף השבוע?
בסופ"ש רציתי לנוח - בשבת הילדים רצו רולר סקייטס האמצעית לימדה את הקטן יד ביד איך להחליק אחר כך נפגשנו עם חברים גרמנים בפאב ביחד עם הילדים לראות את המשחק של גרמניה מול גאנה. היתה אחלה אוירה. ואחר כך האמצעית ואני הלכנו לבלות קצת ביחד.
היום עשינו כל המשפחה הייקינג מסביב לאגם מקסים 10 דקות מהבית שלנו ואחר כך סידרתי את הבגדים בבית וקניתי עם הגדול בגדים לחתונה בישראל של הגיס ולמסיבת הסיום - כן... בית הספר לא אמר לנו כלום, אבל מסתבר שכן צריך בגדים יפים למסיבת הסיום של 5th grade אוףףף מעצבנים אותי בבית ספר הזה!
שיהיה סוף שבוע נעים

למעלה