עוד שבוע מתחילים...

יאללה הפתיעו אותי הפעם החוג לכלכלה

עם הנבזות שלהם. התחננתי כמעט על ארבע שיתנו לי לעשות כלכלה מורחב, אבל קיבלתי תשובה שהמסלול נסגר ולא לומדים בו יותר סטודנטים, ולכן הדבר בלתי אפשרי ואם אני רוצה לעבור אני חייב לבחור בין מנע"ס לדו חוגי. חבל שלא שמעתי את זה ממך קודם... אגב עדכון, קיבלתי סוף סוף החזרי נסיעה מלפני כמה חודשיים. היה שווה לבקש :)

אני היחידה במסלול...

והמחזור שלי היה המחזור האחרון שהיה בו המסלול של כלכלה מורחב. מצד שני התחלנו ללמוד באותו מחזור, אז לא יודעת למה לא נתנו לך. קיבלתי אתמול החזרי נסיעות מתחילת ספטמבר. כמו שאומרים, עדיף מאוחר מאשר אף פעם.

berta84

New member
אז מה בחרת בסוף?

מכל השנים שלי בחוג לכלכלה הכרתי כמעט רק עתודאים מכלכלה מורחב והם נראה לי נרשמו לזה כי הצבא לא מסכים לחשבונאות או מינהל עסקים אני בחרתי מינהל עסקים אבל עכשיו אני די מתחרטת כי הקורסים בניהול ובשיווק די מעצבנים עדיף היה לדעתי לקחת דו חוגי עם סטטיסטיקה- זה היה יותר תורם לדעתי ללימודים בכלכלה למרות שזה קשה. מצחיקה אותי החתימה שלך, אני זוכרת עוד מפורום כלכלה וכלכלנים. איך הגעת אליה?

berta84

New member
אני לא מכירה את גבריאלה גייר

היא קשורה איכשהו לעמית גייר?(שגם אותו אני לא מכירה) ואת בחרת את הסמינריון? ואם כן למה? סתם שאלות שנשאלות מסקרנות, את תטריחי את עצמך לענות אם לא בא לך לדבר על זה שותף/ה כבר מצאת?

בטח שאני אענה...

גם אני לא מכירה את גבריאלה גייר. היא לא קשורה לעמית גייר, כן הלכתי ושאלתי אותו. אני בחרתי את הסמינריון, קיבלתי 100% ממה שביקשתי במכרז. למה? כי זה נשמע נחמד. קבלת החלטות נשמע הרבה יותר טוב מאשר תיאוריה מיקרו כלכלית, אקונומטריקה וכו'. שותף מצאתי, חברה טובה שלי גם קיבלה את הסמינריון הנ"ל.

אני ענת

New member
אני מתחילה ביום שני הקרוב

את לימודי התואר השני שלי הקדימו לנו בשבוע קורס אחד וסוף סוף אני מתחילה. מתרגשת מאוד...

amitk80

New member
בהצלחה

שיהיה בהצלחה. סוף סוף אפשר להתחיל ללמוד כמו שצריך.

למעלה