הליכוד צריך להתכנס בעוד כמה ימים לבחור יושב ראש חדש. מאין לך שרון יבחר שוב? אם נתניהו יבחר יש בכחו לעצור את ההתנתקות. לליכוד האיחוד הלאומי והדתיים יש רוב בכנסת.
נלקחו החלטות, הספינה כבר שטה....אין אפשרות לחזור... ואני מבטיח לכולכם שתהיה הנתקות, והיא תהיה מהירה ומקצועית... ולו בגלל הסיבה שאני אקח בה חלק כאיש מילואים, מ"פ של חיילים.
אם נתניהו יחוקק חוק עם רוב בכנסת שסותר את חוק ההתנתקות הוא יוכל לבטל אותה וזה בהחלט אפשרי. וקצת קשה להאמין שאתה לוקח חלק בפינוי בהתחשב בכך שאתה עדיין מול המחשב ולא על מדים.. ואתה לא הראשון שמדבר ככה. אני לא מבין למה שמאלנים חושבים שאם הם בצבא אז רק בזכותם ההתנתקות תתבצע.. מוזר
וההפך: ואם לביבי תיהיה היכולת להפסיק את התהליך הוא יפסיק? הוא חכם כי אין לו את האחריות. זה כל כך קל לדבר מבחוץ. ברגע שההגה בידים שלך אתה כבר מתנהג אחרת. מישהו חושב שביבי יריב עם האמריקאים ידידי נפשו?
אבל היום ראיתי שבההתנתקות משקעים כ8 מליארד שקל שבמקביל המדינה שלנו קורסת העוני גובר אלימות ברחובות כל אחד לוקח תחוק לידים שלו הגיע הזמן שהשרים יתחילו לעבוד על דברים הרבה יותר חשובים מהתנתקות הזאת