עוד שבוע

יאללה שיבוא כבר- הניתוק הזה.

בוא נחזיר את המתנחבלים למדינה, נגמור עם הניתוק הבלתי נסבל הזה.

אתה לא מקדים קצת?

הליכוד צריך להתכנס בעוד כמה ימים לבחור יושב ראש חדש. מאין לך שרון יבחר שוב? אם נתניהו יבחר יש בכחו לעצור את ההתנתקות. לליכוד האיחוד הלאומי והדתיים יש רוב בכנסת.

נראה לך שגם אם נתניהו יבחר הוא

יוכל לעצור תא ההנתקות? אחרי אישור הכנסת, בית המשפט הצבא והמשטרה גם סאטדם לא יעצור את ההנתקות ומנהלת ס"לע - הכסף שהושקע שם אפשר לקנות רוה"מ חדש

רוב או לא....

נלקחו החלטות, הספינה כבר שטה....אין אפשרות לחזור... ואני מבטיח לכולכם שתהיה הנתקות, והיא תהיה מהירה ומקצועית... ולו בגלל הסיבה שאני אקח בה חלק כאיש מילואים, מ"פ של חיילים.

InfinityX

New member
למעשה אפשר..

אם נתניהו יחוקק חוק עם רוב בכנסת שסותר את חוק ההתנתקות הוא יוכל לבטל אותה וזה בהחלט אפשרי. וקצת קשה להאמין שאתה לוקח חלק בפינוי בהתחשב בכך שאתה עדיין מול המחשב ולא על מדים.. ואתה לא הראשון שמדבר ככה. אני לא מבין למה שמאלנים חושבים שאם הם בצבא אז רק בזכותם ההתנתקות תתבצע.. מוזר

אל חשש בעוד כמה ימים אני אהיה על

מדים, ודרך אגב לידיעתך לא כל כוחות הביטחון על מדים...

adishu

New member
דכרים שרואים מכאן לא רואים משם

וההפך: ואם לביבי תיהיה היכולת להפסיק את התהליך הוא יפסיק? הוא חכם כי אין לו את האחריות. זה כל כך קל לדבר מבחוץ. ברגע שההגה בידים שלך אתה כבר מתנהג אחרת. מישהו חושב שביבי יריב עם האמריקאים ידידי נפשו?

InfinityX

New member
אמרתי שהוא יעשה את זה?

אני לא סומך על פוליטיקאים. רק על הקב"ה.

bilbi17

New member
איום ונורא!

איזה מין תגובה זאת? אני מזדעזעת כל פעם מחדש! תפסיקו עם השנאה הזאת. הם לא קרובים ללהיות מחבלים! אני מציע לך לקרוא את ההודעה שרשמתי פה מקודם.

תודה על התזכורת..

תמיד נעים לקבל מצב רוח טוב על הבוקר.. אממ הצהריים. ואני אשאל אותך שוב, לא אכפת לך?? אתה לא מרגיש את הצער של אנשים?? את הכאב.. אולי תנסה בכל זאת.

mgd3

New member
אני בעד ההתנתקות

אבל היום ראיתי שבההתנתקות משקעים כ8 מליארד שקל שבמקביל המדינה שלנו קורסת העוני גובר אלימות ברחובות כל אחד לוקח תחוק לידים שלו הגיע הזמן שהשרים יתחילו לעבוד על דברים הרבה יותר חשובים מהתנתקות הזאת

אותו כסף היה מושקעי על ביטחון

בתוך ההתנחלויות גם בלי ההנתקות, בכל שנה 8 מיליארד לא עדיף לסיים ולחסוך?

למעלה