עוד שבוע

אמיר.

New member
איזו שטות !!!!

תקציב הבטחון כולו עומד על 30 מיליארד. האמנם רבע מזה הולך להגנת גוש קטיף ? או לכל יש"ע ?? למען האמת הסכום המושקע בהגנה הספציפית של גוש קטיף אינו עומד על פרומיל של הסגום הזה. יעברו מאות שנים והסכום המצטבר לא יגיע לעלות של הגירוש.

TheOrion

New member
../images/Emo6.gif

השטויו שאתה פולט בקצב. זה בכוונה או בטעות? תקציב ההתנחלויות אינו מגיע אך ורק ממשרד הביטחון. אלא מעוד משרדים, רבים ושונים בממשלה. ביחד הקצבות להתנחלויות מגיעות למספר מיליארדי שקלים בשנה.

TheOrion

New member
התקשורת הנאצית?

כידוע לך, היא פסקה יחד עם מות האמפריה הנאצית לפני יותר מ-60 שנים.

z dead

New member
כשהוא מדבר על התקשורת הנאצית

הוא מדבר על: ערוץ שבע,מקור ראשון,הצופה,יתד נאמן,רוטר.נט לא? ועכשיו ברצינות... כל כך מפחיד לחשוב שהאנשים האלה מהווים אחוז לא מבוטל בעם..

מישי6481

New member
אתה טועה!

גם אם נניח שהוציאו את אותו סכום על ביטחון, זה שיצאו מעזה לא יעזור אלא להיפך! כי עכשיו יצטרכו גם להוציא את הכסף על ההתנתקות, וגם על כל המיגון של אשקלון שהתחיל, ועל המיגון של כל הערים הקרובות לצפון השומרון- כמו עפולה, חדרה, נתניה, וכד'. בקיצור זה פשוט בזבוז כסף איום, בנוסף לסכנה אמיתית שתיווצר... ( ואת כל זה לא אני אמרתי אלא גדולים ורבים ממני כמו אבי דיכטר ראש השב"כ, והרמטכ"ל הקודם...) תחשוב על זה, ואז תדבר שוב...

TheOrion

New member
די לדמגוגיה...

כן, בסדר... היציאה מעזה תשפיע על הגבול בשרון... נו, ברור! איך בדיוק היציאה מעזה תגדיל את הסנכה על נתניה וחדרה? איך!?

אמיר.

New member
הרבה יותר

אם נחשב את העלות העקיפה (הפסד מיסים, הפסד ביצוא, גידול בתשלומי תמיכה וכדו') נקבל עלות גבוהה פי 2. (ואל תשאל כמה עלו לנו ההרפתקאות של השמאל מ 1992 : האבטחה, הגדר, התשלומים לקרבנות ולנפגעים - אמרו לי פעם שזה מתקרב ל 100 מיליארד)

TheOrion

New member
אוי באמת...

ההרפתקות של השמאל? אתה מתכוון לפגישות של ביבי עם עראפת? אתה מתכוון לשרון עכשיו? כי אני רואה פה ימנים. ה"הרפתקות" של השמאל שאתה מדבר עליהן, הן הסכם אוסלו. הנסיון לסיים את הסכסוך. נסיון שכמעט והצליח אם לא ימני קיצוני שהרס את זה. ימני קיצוני שעלה למדינה יותר מ-50 מיליארד ש"ח באופן ישיר ועקיף. ימני קיצוני שהרס את הסיכוי לשלום לפחות ל-10 שנים. ימני קיצוני שדן את המדינה למלחמה. ימני קיצוני שהביא את ההתנתקות הזו עלינו. כן חברי הטוב, הימין הקיצוני עלה למדינה כסף.

אמיר.

New member
באמת באמת...

הסכם אוסלו נכשל מפני שהכשלון היה מובנה בתוכו (רק אנחנו מוותרים). רצח רה"מ עזר לשמאל וקידם אם אוסלו. אלמלא נרצח רה"מ, הוא היה מובס על ידי ביבי ואז לא היה בימין את הפחד לשנות. הרוצח אולי חשב שהוא ימני, אבל למעשה הוא עזר לשמאל למתוח את אוסלו לעוד כמה שנים, לעוד קורבנות ולעוד עליויות. מבחינה זו - אתה צודק, הוא עלה לנו הרבה כסף (וחיי אדם). והסיכוי לשלום ? כל עוד המדיניות של ישראל נשלטת על ידי התפיסה של ויתורים ללא תמורה - לא יהיה שלום. לערבים אין שום מוטיבציה לשלום כל עוד הם מקבלים ומקבלים. השמאל - הוא המכשול לשלום.

TheOrion

New member
... ... ...

ההסכם לא היה נכשל כל כך מהר. יצחק רבין הוא אישיות שהצליחה להביא להישגים גדולים בתחום הזה. דיעה רווחת היא, ולא רק בשמאל, שיצחק רבין היה מסוגל עד היום להביא שלום. לא אני אמרתי, אלא ימנים רבים אמרו, הן בפורום הזה, הן בפורומים אחרים והן בשיחות אישיות שלי עימם *שמם שמור במערכת*. רצח רוה"מ לא קידם את השמאל, שכן מאז שהוא נרצח, ועד היום הו ממשלות ימין, עם אולי שנה אחת באמצע של שמאל, וגם זה בקושי. הרוצח היה ועודנו ימני קיצוני. הוא לא עזר לשמאל בכלום, הוא החזיר את הימין למפה הפוליטית. ביבי לא היה מנצח את יצחק רבין בבחירות, כי למרות כל ההפגנות, ההסתה והתרת הדם של רבין, היה לו רוב והיה לו מנדט בעם. הרוצח הימני קיצוני עלה למדינת ישראל עשרות מיליארדי שקלים, ואלפי חיי אדם. מדוע אם כן מאשימים דווקא את השמאל כשהימין הביא אותנו לזה? הסיכוי לשלום=> כל עוד לא נוותר. כל עוד נכה ונכה ונכה, נוריד את המוטיבציה של הצד השני לשלום לאפס מוחלט. אם רק נילחם בעזרת הצבא, ולא נפעיל ערוץ דיבורים, לא נגיע לכלום. וזאת גם הימין אומר.

אמיר.

New member
הוא נכשל כבר בחייו של רבין..

למה אתה חושב שהוא עמד להיות מובס על ידי ביבי ? (נכון שאי אפשר לסמוך על הסקרים, אבל גם ההגיון אומר שאם אחרי כל ההסתה נגד הימין אחרי הרצח ואחרי כל המאמצים שעשו בהצלחה להכפיש את הימין, בגל זאת ביבי ניצח, הרי שסביר שאלאמלא הרצח הוא היה לוקח בהליכה). הרוצח החזיר את הימין אחורה בשנים רבות. למעשה עד היום עושים בו שימוש בשמאל כנגד הימין (למשל אתה) בניסיון לאיים על המרכז שכביכול הימין הוא מסוכן. המניפולציה המגוחכת שאתה עושה, להפיל על הימין את כשלון אוסלו, לא תורמת כלום לאמת. אוסלו היה כשלון. אפשר היה לעצור את האסון והרוצח מנע את זה על ידי סירוס הימין. היו ממשלות ימין, אבל כולן פחדו לפעול... היו שחשבו ששרון יפעל... אוי איזו אכזבה. שרון היה סתם גיס חמישי של הסמאל. אחרי שאדם מת, כולם מוכנים לשפר בשבחו. לגיטימי. אבל זה לא מדויק כלל.

TheOrion

New member
קשה לשמוע עובדות, אה?

יצחק רבין היה בעל רוב בעם. יצחק רבין היה בן אדם שהיה מוכן לשנות את הגישה שלו על מנת לקבל שלום בתמורה. הרבה בדומה למה ששרון עושה עכשיו, רק בלי כל הטינופת ששרון משאיר מאחוריו. אתה יודע למה ביבי זכה בבחירות? בגלל מי שהתמודד מולו, שמעון פרס. ביבי זכה בבחירות כי עמד מולו אדם חלש אופי, אדם שלא יודע לזכות במערכות בחירות. היתרון שהיה לפרס על ביבי, היה מספיק לכל מועמד אחר לנצח. מניפולציה?
מי רצח את רבין והביא לפיצוץ המו"מ? אני!? לא, רצח אותו ימני קיצוני בשם יגאל עמיר(טפו). לכן, אם יש מישהו להאשים בכשלון המו"מ זה את אותו רוצח.

אמיר.

New member
מה לך ולעובדות ?

לעולם לא נדע בודאות מה היו תוצאות הבחירות. הסקרים הראו על תבוסה של רבין (הרי כל העצרת שבה נרצח רה"מ, היתה עצרת פוליטית במסווה). ההגיון אומר שאם אחרי הרצח ביבי בקושי ניצח, בלי הרצח על אחת כמה וכמה. הרי במערכת הבחירות רצו על הענין של 'רצח רבין' והאשמת הימין בענין. ואתה ממשיך בכיוון של האשמת הימין בכשלון אוסלו... בעצם אתה צודק. הרוצח הנבזה הביא לכך שתהליך אוסלו המסוכן נמשך עוד ועוד ולימין לא היה האומץ לעצור את הטירוף הזה. עד שהימין התאושש והביא רוב ברור נגד השמאל הקיצוני של מצנע, שריד ובילין, התברר ששרון הוא שתול של השמאל הקיצוני.

TheOrion

New member
אתה מקשיב לעצמך?

כדאי לך, אתה תגלה כמה דברים לא נכונים אתה אומר. העצרת שרבין נרצח בה היתה עצרת למען השלום. להראות לישראל שיש אנשים שפויים במדינה שלנו שרוצים שלום ומוכנים לצאת ולהפגין למען השלום. במערכת הבחירות אמרו את האמת. הימין הקיצוני הסיט כנגד רבין, התיר דמו מספר פעמים, ערך את אותו פולסא דבלהבלה עליו ועודד לרציחתו. אינ לא ממשיך בהאשמות, אני מתאר את האמת. זה מה שקרה. קשה להתמודד עם האמת? הימין הקיצוני גרם לכישלון המהלך. הימין הקיצוני תמך ברצח רבין, עודד לרצח רבין, והתנער מרצח שכזה רק לאחר שהוא קרה. אתה מדבר בסיסמות נבובות. שרון שתול של השמאל!? נו באמת! שרון הוא הימני המובהק, שברגע שהגיע לכס הממשלה, הבין את האמת. הוא דיבר עם קצינים אמריקנים שהסבירו לו מדוע צריכים לבצע מהלכים כאלו ואחרים, והוא הבין שאין מנוס. דבר אחד אין לקחת מאריאל שרון=> פטריוטיות. רוה"מ הוא פטריור ברמ"ח איבריו, ובכל נשמתו. לעומת זאת => אריאל שרון הוא שקרן ונוכל, וזה הוכח במשפט. הימין בחר בשרון, והימין אוכל את דייסתו. בתיאבון לכם. דוגמה נוספת => ביבי לפני הבחירות "אני לא אלחץ את ידו של עראפת" ביבי אחרי הבחירות לוחץ את ידו של עראפת. וזהו גיבור הימין כיום, שקרן. לא למדתם?

אמיר.

New member
נראה לי שטרם נגמלת מהצורך להסית

1. העצרת היתה עצרת פוליטית במסווה של 'לא לאלימות'. הצורך בה נבע מהצניחה של רבין בסקרים. 2. לא הימין הקיצוני הושמץ. הימין כולו הושמץ. מהליכוד דרך המפדל ועד צומת. הימין הקיצוני בכלל לא נכנס לכנסת. 3. את הפולסא דנורא נגד רבין ערך מי שהיה מודיע של השב"כ. נכון שהיו איתו עוד קומץ תמהונים, אבל ניצול המחזה המגוחך הזה לניגוח הימין, הוא סוג של הסתה. בדיוק מה שנעשה אז נגד הימין. סיכום ביניים. הימין הקיצוני איננו פונקציה. לא אז וגם לא היום. 4. 'שרון מושתל של השמאל' זה פראזה. עובדה שהוא נבחר על מצע מסוים תוך מאבק שמצע העבודה ובפועל הוא פועל יותר שמאלה ממצנע. להזכירך. לא שרון נבחר, הליכוד נבחר. שרון מעל באמון של בוחריו. וזה האליל של השמאל. 5. השאלה מדוע שינה שרון את דעתו היא מהיותר מענינות כיום. העיתונאים שלח ודרוקר טוענים שזה בגלל החקירות. גם יוסי שריד וצבי הנדל טענו כך. הטיעון שלך אין לו שום מקור ושם בסיס. לא שמענו את הטיעון הזה מאיש והוא סותר את כל הידוע לנו. האמריקאים לא שינו ממש את עמדתם בין לילה. 6. לא שמתי לב שביבי הוא גיבור הימין. נכון שליד שרון הוא נראה הרבה יותר טוב, אבל זו לא חכמה. כל אחד נראה היום יותר טוב משרון.

TheOrion

New member
אתה הוא זה שמסיט.

1. העצרת היתה עצרת תמיכה לשלום ונגד האלימות. 2. הימין הקיצוני מהווה חלק מהליכוד. בליכוד קיים ימין קיצוני, באם תרצה בזאת או לא. 3. אה, ברור, שוב השב"כ אשם. סיכום ביניים. הימין הקיצוני הוא פונקציה. ע"ע הפיגוע היהודי האחרון. 4. הליכוד נבחר הרבה בזכות שרון. שרון לא האליל שלי ולא יהיה האליל שלי. שרון מבצע את ההתנתקות, ובזאת אני תומך בו. פה תמה ונשלמה ההסכמה שלי איתו. 5. יש הטוענים כך, ויש הטוענים כך. נסכים שאין הסכמה בנקודה "מדוע שרון שינה מדיניותו", וזהו. אין אפשרות להוכיח אף צד. 6. ביבי הוא אכן הגיבור. פשוט קרא את ההודעות שפורסמו עליו לאחרונה. קרא את התגובות למהלך שלו. הימין מהלל אותו, מצדיע לו ומתפלל לרגליו. זאת למרות שביבי שיקר כבר יותר מפעם אחת במצעים שלו.

אמיר.

New member
זעקת הקוזק הנגזל.

1. העצרת היהת פוליטית נטו. לא הוזמן שום דובר שלא היה ממפלגת שמאל. העילה היתה הצניחה בסקרים והכיסוי היה 'נגד אלימות'. בצורה בההיא התנהלה היא הייתה המשך ההסתה נגד הימין. 2. אני לא מכיר את הליכוד. יתכן שאנשי ימין קיצוני התפקדו. השפעתם היא אפסית. עובדה שלא שומעים אותם וולא רואים אותם שם (אני לא ידוע מה קרוה בכל תת סניף כמובן). 3. השב"כ אשם באי מניעת רצח רבין. הימין הקיצוני הוא פונקציה קטנה יותר מהשמאל הקיצוני. לאחרונים יש ח"כים ומהכנסת הם נותנים את הרוח הגבית לטרור ורוחצים בניקיון כפיהם. 4. יש להניח ששרון ('דין נצרים כדין תלאביב') הביא יחד עם אחרים לנצחון הליכוד. כמה בדיוק ? אין לדעת. אם הוא ירוץ בנפרד נדע כמה הוא שווה (בפעם האחרונה שרץ לבד קיבל 2 מנדטים). 5. נכון. אבל חמור שהוא עצמו לא מדבר על כך. חמור מאד שהוא לא קם ולו פעם אחת להסביר לאומה מה הביא אותו לשנות את דעתו, למה השינוי לא מצדיק בחירות ולמה התוכנית הזו בכלל (ולא אני אצטרך לחפש את המניע בפורומים). 6. באין ציפור שיר, גם עורב יחשב לזמיר. השיטה האישית היא צרה צרורה. במקום לבחור בעד, אנשים בוחרים נגד. בחרו את ביבי כי לא רצו את פרס, בחרו את ברק כי לא רצו את ביבי, בחרו את שרון כי לא רצו את ברק. עצוב.

למעלה