עוד שלושה ימים להחלפת הסקר

עוד שלושה ימים להחלפת הסקר

בנתיים הצביעו 24 אנשים. לדעתי - זה ממש ממש מעט. דרבנו את חבריכם להביע דעתם ולהשתתף בסקר (מהלינק ´סקרים´ בשורה האפורה למעלה)

Umrug

New member
Gmmm

Eh, one little problem there - about last option - _everything_ I do in the game is a way to show my respect and to satisfy all the other players, even if I kill them, be it a fight or a talk. So it is not quite relevant. o

השאלה היא מה יותר?

כמובן, אני מבין ומזדהה איתך. השאלה הי - מה יותר? האם רתה רגיל להחליף את הסגנון שלך ע"מ לכבד את עמיתך, או שתעשה זאת רק במקרים בודדים. מה יותר?

תוצאות הסקר

סה"כ קולות : 31 = 100% 1)מאסיבית אגרסיבית - 10 קולות = 32% 2)דרך הלחימה שלי היא אמצעי לכבד את שהחקן שמולי - 8 קולות = 25% 2)סיוף נאה ומקצועי - 8 קולות = 25% 3)לחימה תיאטרלית למקצוענים בלבד - 3 קולות = 9% 4)מעדיף משחקים ללא קרבות ונשקים לשם תפאורה בלבד - 2 קולות = 6% אז ככה. 1)יש לנו רוב שאוהב להרביץ (מה לעשות, צריך להכיר בתוצאות...) 2)יש לנו גוש משני שלא משנה לו איך נלחמים 3)יש לנו גוש משני באותו הגודל שמעדיף סיוף נאה ומקצועי ששונא את הגוש הראשון. 4)ויש לנו מיעוטים. אילו שני גושים שונים (אמנם גם בגודל, אך בעיקר-) במהותם. גושים אלה רוצים שני סוגים שונים של משחקים. ויש לנו גוש מאזן, שמשתתף בשני סוגי המשחקים. לדעתי, כל נסיון לפשר בין הגושים ליצירת Main-Streem המקובל על כולם למעשה יפגה במשחק של כולם, משום שזה לא יהיה לגמרי ´להרביץ´ וזה לא יהיה לגמרי ´לסייף´. יש לקיים הן משחקים כאלה, והן משחקים כאלה. כל אפשרות אחרת בעיני היא עוון קהילתי בלתי נסלח. יש לכריז על סוג משחק המקוים, וכל המשתתף לוקח על עצמו את כללי המשחק, ומסכים עם האוירה שהוא מייצג. במשחקי ´מאסיבית-אגרסיבית´ לא מתנקנקים, ובמשחקי ´סיוף´ לא מרביצים בכוח. כמובן, שזו בסך-הכל דעתי. אשמח לקבל התייחסויות.

עומר כץ

New member
רעיון לסקר חדש

האם היה זה מן הראוי שאותם אנשים שמהווים את גרעין האחווה ומייצגים אותה יעזבו את הקומזיץ באמצע האם היה זה מן הראוי שהם ינטשו אותו לטובת הVTM האם יהיה זה מן הראוי שהם ינטשו LARP לטובת הVTM האם זו אחת הסיבות לעובדה שמתקשים להרים LARP בארץ (כי האחראים להקמתו זונחים אותו לטובת משחקים אחרים בהם הם משתתפים ואין אני בא אליהם בתלונות חס וחלילה אבל אולי זה הרבה יותר מיכולתם)

מה אומר ומה אדבר, כבוד הרב...

ה-VTM הזה מגלה סמפטומים זהים לאלה של הרב שח. הוא גוסס כבר כמעט שנה. אבל מי יודע? לראשונה, עומר יקירי, אני מצטרף לקריאתך. את דעתי בעניין כבר הבעתי אישית לכל חברי האחווה שמשחקים ב-VTM, אך אני אחד, והאחווה היא ארגון של אנשים. בא במידה, יש לאנשי האלה זכות לחיים (זה שאני ויתרתי על שלי זה משהו אחר. כנראה שקהילת השחקנים היא היא אהבתי האמיתית והיחידה). סדר העדיפות של כל פעיל הוא אישי ושלו בלבד. בינתיים, עובדים עם מה שייש, לא עם מה שאין.

5נדב

New member
זה עדיין לא עוזר לי

זה שם של משחק תפקידים(?), הבנתי, אבל מאיזה סוג (חי, שולחני, עזי?)?

5נדב

New member
נו באמת

שרי, ממך אני מצפה ליותר. עזי, מלשון עז - Goatish...

ומכאן האמרה:

SPEAK ENGLISH!
אני רוצה משחק עזי! מי איתי?

the off player

New member
אין שום דבר כזה!

אין ומעולם לא היו או יהיו ערפדים בעולם! תחי באפי וזהו.

נימריל

New member
אושר יקר ../images/Emo41.gif

שלומות התנצלות מראש על הנימה הלא עדינה שמיד אפגין כאן: 1) מזלזל מצידך להגיב כך על משחק הvtm, מאכזב לקרוא תגובה כזאת על משחק ( תפקידים חי!) שרץ בהצלחה כבר למעלה משנה וחצי, ומושקעים בו דם,יזע ודמעות, (דם כבר אמרתי?!) 2) צפוי לקרוא איך אתה מצטרף לקריאה כוזבת ללא בדיקת העובדות קודם לכן 3) פולני מצידך לקרוא קריאות "אני קרבן" "לאף אחד לא אכפת", כשידוע לך טוב מאוד כמה משקיע כל אחד מאיתנו כדי שהאירגון יצליח, וכמה ויתורים אישיים בחיי כולנו תבע הפרוייקט 4) הרי אתה יודע, כבר התרגלנו לפירסומים הפרובוקטיביים שלך בברכת אושר אין קיץ! חברתך הטובה

ובכן אהובה...

אה, נימריל האהובה, מה טוב לראות כאן את פנייך. מסתבר שיש לאן לחקור. את מוזמנת להחזיק בדעתך, אך אני אמשיך לעשות כהרגלי, ולנסות לראות כל דבר מעיניהם של מה שיותר אנשים, ולגבש את דעתי בהתאם. בנוסף על הכרתי את הפרספקטיבה שלך אני מן-הסתם נחשף גם לנקודות מבט אחרות, שלצערי, שונות משלך. מעבר לכך, אם היית נשארת מעט יותר בקומזיץ, אולי היית זוכה בעצמך לשמוע עוד כמה דיעות שירחיבו את הפרספקטיבה שלך לגבי המשחק הזה. אני משוכנע שיש בך את הפתיחות בכדי לאפשר לדיעות האלה להתבטא לידך ובזמן אמיתי. כך שבנוגע לקריאה הכוזבת, או לבדיקת העובדות, אני ממליץ לך בעדנה לעבור למחקר יותר מהמן, ולנטוש את עמדת הצדקנות הנמהרת. איילת, מתוקה, אהובה, עיניים, גבות, ריסים, שיערות ברגליים, אמרתי מת? לא. אמרתי גוסס, ויותר מזה - אמרתי גוסס כבר הרבה זמן. (ולכל הממהרים להיפגע - נא להרגע:) גוסס זמן רב כזה - זו הוכחה של שרידות!! (למה לקפוץ לשלילה תמיד? ישר להתגונן! למה? כמה בטחון עצמי זה משדר לדעתך?) ב-VTM, לצד תחלופה ערה של שחקנים ודמויות, הולך מגובש גרעין קשה של שחקנים נחושים שיודעים מה הם רוצים, ויודעים גם איך להשיג את זה בזכות עצמם. ובעניין הזה, אני מסכים לחלוטין עם ירון - שכל המשחקים יגססו ככה, ושבכל משחק יהיה גרעין שכזה! זה אכן בית-הספר המתקדם ביותר למשחק דמות מעמיק, אך חבל שמעט מאד זוכים לממש במסגרת הזו את מרחב הביטוי שלהם, ולמצות את יכולת המשחק שלהם. עדיין יש לאן להגיע בדבר הזה (וב´הדבר-הבא´
). ניתן לבזר גורמים עלילתיים וליצור מבנה של היררכיה תפעולית שיאפשר למספר שחקנים גדול יותר להגיע לידי ביטוי עצמי, ולמספר גרעינים לתפקד יחד ולהפרות זה את זה. ולדעתי, אם היו משקיעים ב-VTM ברמה הארגונית רבע ממה שאנחנו משקיעים ב´האחווה´ (שכעת משקיעים את אותו הרבע אי-אלו אינדבידואלים, ועושים זאת על בסיס אישי וברמה הפרטית) ניתן להגיע ה ר ב ה יותר רחוק ממה שתיארתי. נו, ימים יגידו.
ולסיום: תפילה. אלי, אלי, שלא יגמר לעולם. החול והים רשרוש של המיים ברק השמיים תפילת האדם
אבי, אבי, שלא יגמר לעד הרול-פלי התם חיוך השפתיים פכירת הידיים זמימת הערפד

the off player

New member
תודה...

אם היו משקיעים ב-VTM ברמה הארגונית רבע ממה שאנחנו משקיעים ב´האחווה´ (שכעת משקיעים את אותו הרבע אי-אלו אינדבידואלים, ועושים זאת על בסיס אישי וברמה הפרטית) ועכשיו נשכת בשלושת רבעי אחווה...

|הדגש|מה קרה???|סדגש|

שליץ! חוסר הביטחון שלך הורג אותי! כל שאמרתי, שאפשר לקחת את אותה ההשקעה, ולהביא קדימה את ה-VTM למקום שאליו הוא לא הגיע גם בתקופותיו הטובות. מה, אין לאנשים חיים? מה, אסור להם לנהל מישור פרטי? מה, הם חייבים לקחת את המישור הפרטי למהעמיד אותו לזכות הכלל? אבל בה במידה, קיימת הבחירה, וזה בסך הכל נכון להצביע עליה. אוי, לא, שליץ. לא. זו בסך הכל בחירה. ואם עולים בך רגשות אשמה, תתמודד. - ואתה אפילו לא בVTM!! רמת הסכסכנות והלכלוך בהערה האחרונה שלך מפתיעה אותי!! מה חרחור הריבים המתועב הזה? למה שלא תאמץ נקודת מבט יותר בונה, ותשאל מה ניתן להפיק מזה? אני שומע אנשים נהנים, ואני שומע אנשים מתלוננים, ואני חושב על דרך להראות למתלוננים כדי שיהנו. מה רע? אפשר לחשוב! אדם בסך-הכל הביע את דעתו! גזירה משמיים?? מה קרה???

נימריל

New member
המדריך לפזיז ../images/Emo41.gif

שלומות לפני שפירסמתי את הודעתי, אכן בדקתי את העובדות האם עשית כמוני?! או שמא מיהרת לנסח מחאה ולהוסיף קורטוב עסיסי הכולל את דעתך על הvtm? וסליחה אם פירשתי לא נכון, אני באמת לא מבינה איך קישרתי את המילה גוסס באסוציאציה שלילית, טעות שלי. :) נימריל

Mongarele

New member
!Afterlife

If this is what a game that has been dying for a year looks like, we should hope that all games start dying. The VTM/SSAI is the best LARP in Israel today by far. It simply has no competion. It is the no.1 school for deep roleplay around and has aided the LARP scene more than any other game. In short death is only the begining

למעלה