עוד שלושה ימים להחלפת הסקר

נימריל

New member
VTM../images/Emo41.gif

שלומות 1) אני ורעי מארגון האחווה עזבנו את הקומזיץ ב 23:00, (כשרישמית הוא הסתיים) אם זה לא היה ברור,קבלו את התנצלותי, אני מבהירה, הקומזיץ 20:00-23:00, כל המעוניין להשאר לאחר השעה הנקובה היה מוזמן, המארגנים עוזבים ב23:00. 2) העזיבה לא היתה לטובת שום משחק vtm, מהיכן חרושת השמועות הכוזבות שאתה מפיץ? יא פוחז זב חוטם! 3) הצעות לסקרים: האם שחקני משחקים חיים יוצרים לעצמם עולם דימיוני על בסיס קבוע? האם הם נוהגים להניח הנחות ללא בסיס על הארועים סביבם? האם הפירסום בפורומים הוא דרך להשיג תשומת לב? מתה עליך עומר :) נימריל

עומר כץ

New member
והרי ברור שאני אענה

זב חוטם אני ? את אמרת שאני זבל ? :) ואם נתעלם מרעיון הסקר וניתן לך תשובות לעניין אז 1. כן ראי כדוגמא את אושר (איך אני אוהב אישיות ציבוריות) שקובע לעצמו ימי הולדת משונים וכולנו משתפים עימו פעולה 2. וודאי אני קונפירטור בלתי נלאה אני יציר כפיים של הVTM מלפני 5 שנים למה את מצפה 3. כן הגעתי למסקנה שזה מה שחסר לי בחיים גם אני רוצה להיות דמות ציבורית נתונה לביקורת גם אני אני ? אני זבל ? את אמרת שאני זבל ? בריא עלייך עומר

נימריל

New member
../images/Emo41.gifקונספירטור

עומר הקונספירטור הרי אתה כבר דמות ציבורית ידועה ואף שנויה במחלוקת אבל העיקר, דפי הפורומים לא ישעממו לעולם אם אתה באזור :) נימריל

עומר כץ

New member
לא לא לא לעולם לא

אני דמות ציבורית ידועה הכצעקתה אני אולי אישיות מוכרת אבל אין לבחון את העובדה שאני חוליגן כדמות ציבורית עוד בסוף תבוא הדרישה שאתמתן ואעבוד לפי קודים מסויימים "תפי" ואז מי יצית את הפורום ויעורר מחלוקות אני זבל ? אני?

הבהרה קטנטנה(ק"ת)

אני לא אמרתי שהמארגנים עזבו לטובת VTM, אלא הפנתי את תשומת הלב למאמץ המשוקע במשחק, ולאפשרות לתעל אותו לכיוונים קהילתיים

נימריל

New member
מממ...../images/Emo41.gif

שלומות היתכן ששוב ושוב אני מבינה לא נכון את הנכתב?! יתכן! אני הבנתי שאם אתה כותב: "לראשונה, עומר יקירי, אני מצטרף לקריאתך. את דעתי בעניין כבר הבעתי אישית לכל חברי האחווה שמשחקים ב-VTM" וזה בא בעקבות הודעת עומר (למה המארגנים עזבו את הקומזיץ לטובת vtm) אני לתומי חשבתי שאתה-מצטרף-למה-שעומר כתב נראה לי טיבעי אבל אתה אומר כי: "אני לא אמרתי שהמארגנים עזבו לטובת VTM, אלא הפנתי את תשומת הלב למאמץ המשוקע במשחק" אז אני אומרת כי: תשומת הלב (שלי לפחות) לא הופנתה לאן שהתכוונת נימריל נ.ב. אני שוב עלולה להבין לא נכון אז הבהר לי בבקשה את עמדתך בנוגע לאנשים שמשקיעים מזמנם לפרוייקטים אחרים מלבד האחווה

נימריל

New member
באושר ../images/Emo41.gif

שלומות לא ביקשתי שום יחס מיוחד את דבריך לשליץ קראתי פשוט לא הבנתי מבקשת ביאור נוסף :) נימריל

עומר כץ

New member
איילת

חביבתי אשת ציבור יקרה שלי לאחרונה הופתעתי לגלות שאת מפתחת סימפטומים של מחלה קשה הפושה במחוזותינו אנו או בקיצור התחלת לרשום לא בברור על מנת להימנע מתפירת תיק (מי זבל ?) וקונספירציה יש לרשום בקצרה בברור ולא להאריך בדיבור :)

זה מה שקורה כאשר...

זה מה שקורה כאשר ויכוחים ענייניים יורדים לפסים אמוציונאלים. ההתלהמות מאפילה על יכולת ההקשבה ועל שיקול הדעת. 1) אני מעודד חיים פרטיים. (ככתוב בנוהל עבודה במחלקת לוגיסטיקה: למניעת שחיקה, הפעיל לא ישקיע יותר מעשר שעות שבועיות...). 2) אני מעריך את אנשי ה-VTM. (לצד תחלופה של שחקנים ודמויות יש גרעין קשה... הלואי שכל משחק יגסוס ככה) בא במידה אני חושב שהוא יכול להגיע הרבה יותר רחוק, ולאבד פחות שחקנים בתחלופה הקיימת. הההפפפפפ, אוי, זה מעייף...

נימריל

New member
ובנימה אחרת ../images/Emo41.gif

שלומות אין פה ויכוחים אישיים אציין כי נהניתי מהדיון ומסכימה עם דבריך בהודעה זו :) באושר אין קיץ נימריל

thank you

I wish to thank all the actors in this play RADAGHAST NIMRIL and OMER for bringing a smile to my lips and a tear to my eye and making my afternoon so much funnier With the saying: What do you have in your pockets? Give me all your money / valuables Eldad

למעלה