עוד שמונה וחצי שעות!(
3X05)

WWE4ever

New member
היי אני חדשה ויש לי שאלה...

איך אתם רואים את הפרקים שמשודרים בחו"ל כל כך מהר?

Benjamin Turner

New member
איך זה יכול להיות? לקח לי שעות

ספורות להוריד את שתי הגרסאות ששלחתי לך.

efratbas

New member
הלוואי וידעתי לענות לך על זה...

המחשב שלי כל שתי דקות נתקע... וכל כך כל כך ציפיתי לראות את הפרק היום, ניחא יהיה טוב.....

efratbas

New member
../images/Emo58.gifאוקי הרגע סיימתי לראות-

אוף איזה זוג מסכן, הסוף הזה פשוט נורא ואיום.למה אחים ריבונו של עולם!!! אותי זה ממש זיעזע... לא כל כך הבנתי מה בדיוק היה לשניהם.... אירית אולי תאירי את עיני? יש לשניהם איזושהי מחלה גנטית... האוס דיבר יותר מדי מהר לא הצלחתי להבין....צ'ייס היה כל כך חמוד הפרק וקמרון קרעה אותי מצחוק... פורמן היה כל כך לא פורמן (מלבד הגבה, נשארה באותה פוזיציה). מוזר לראות את פורמן מדבר כמו קמרון... ובנוגע להאוס- הרבה הולכים לכעוס על מה שאני הולכת לומר בטח, אבל מישהו חייב להגיד את זה -הגיע לו!!! כל כך כל כך הגיע לו!!! זה היה חייב לקרות במוקדם או במאוחר... ודייויד מורס קוראים לשוטר? אהבתי את הדמות שלו... וואו זה הולך להיות מעניין, כבר אין לי סבלנות לחכות לפרק הבא....

Benjamin Turner

New member
../images/Emo58.gif

תכלס? יש דברים יותר גרועים בעולם. פורמן צודק, מה שאיום ונורא בגילוי עריות הוא לא עצם הקרבה הגנטית, כמו הקרבה המשפחתית, ואת זה הרי אין להם. אז זה די נורא, אבל אפשר להתגבר על כך לדעתי, ובלי יותר מדי רגשי אשם או גועל. המחלה הגנטית היתה hereditary angiodema. לגבי האוס, היה לי ברור שזו תהיה דעתך, שהרי את די מתעבת אותו באופן כללי
, אולם האוס השתמש (במקרה הגרוע) באלימות מילולית (ותכלס אפילו זה לא, הוא פשוט היה סרקסטי. מה זו אשמתו שטריטר לא אינטליגנטי מספיק כדי להגיב בסרקזם מצדו?), בעוד שהשוטר פשוט תקף אותו פיזית בלי בושה, אדם נכה, וללא כל פרובוקציה. אני מסכימה לחלוטין עם האוס, If anything, he deserved a bigger thermometer. דיוויד מורס הוא שמו של השחקן. לדמות קוראים מייקל טריטר.

efratbas

New member
../images/Emo58.gif

מה יכול להיות יותר גרוע מלגלות שאת נשואה לאח שלך? הנסיון של פורמן לנחם את הזוג המסכן לא ממש מעודד, אז מה אם הם לא גדלו יחד. העובדה שהם לא גדלו יחד, לא משנה את העובדה שהם אחים... זה לא משהו שאפשר להתגבר עליו מבחינתי. זה הזכיר לי את ההרגשה שהייתה לי אחרי אותו פרק שבו הדוגמנית הדוחה ההיא שכבה במודע עם אבא שלה (יחי ההבדל הטוב, כאן לא הייתה לזוג כוונה רעה, סתם חוסר מזל, אבל זה עדיין מזעזע), לא משהו שניתן יהיה להתגבר עליו אי פעם. ואני לא מתעבת את האוס כלל וכלל, פשוט מאוד מצא חן בעיני השוטר הזה- סוף סוף יש מישהו שמעיז להתייצב מול האוס ולא מוכן לקבל את היחס המזלזל שלו כלפי אנשים, אני רק לא מבינה איך זה לא קרה עוד קודם....ועוד נקודה -אני לא מסכימה איתך בנוגע לטריטר. זה שאדם בוחר לא להגיב בסרקסטיות להערות המעליבות של האוס, לא הופך אותו לפחות אינטילגנטי... אגב שמת לב לכך שהוא יודע לאבחן אנשים לא פחות טוב מהאוס?

pink panther 8

New member
מסכימה...../images/Emo58.gif

זה גרוע מאוד מאוד מאוד לגלות שאת שכבת אם אח שלך אני באמת הייתי מגיבה ככה ואפילו יותר גרוע, שום ניחום שבעולם לא היה מרגיע אותי זה פשוט דוחה מגעיל ולא יודעת מה זה פשוט לא נכון! בנוגע להאוס לגמרה לא מסכימה איתך אני מאוד מסכימה אם אירית באמת הגיע לו מדחום יותר גדול!!! חצוף כזה אני הייתי מורידה לו סתירה והוא לא היה יודע מאיפה זה בא לו! הוא גס רוח והוא חושב שהוא יודע הכל בייחוד איך שהוא איבחן את האוס אויש!!!(למרות שהוא היה צודק באבחון חחח) אני מקווה מאוד שהשוטר ילמד אתה לקח שלו בהמשך! go house go!

Benjamin Turner

New member
../images/Emo58.gif

שוב, מה זה "אח"? עם אחוז ההורות הבלתי ידועה, תרומות הזרע, לידות מחוץ לנישואין וכו', הסיכויים ששני אחים למחצה ייפגשו ויתאהבו הולכים וגדלים (טוב, הם שואפים לאפס משמאל גם כך, אבל זה הרבה פחות בלתי אפשרי מבעבר), במיוחד כשמדובר בשכנים. אלה רק גנים, ולדעתי אנחנו קצת יותר ממקבץ רנדומלי של DNA. אם היא לא היתה חולה, הם לעולם לא היו מגלים זאת וזה לא היה מזיז להם. חסה וכרפס, שלא ישתמע שאני מעודדת גילוי עריות או משהו (Ewwww
), אבל אני חושבת שבמקרה הזה, אין כל רע ממשי בהמשך הקשר ביניהם. לא נראה לי שיש מה להשוות לאלכס. היא היתה מטורפת לחלוטין. לשכב עם אבא שלך כדי לזכות בטובות הנאה? זה באמת מחליא. בגלל זה גם לא קיבלתי את טענותיו של רן (נדמה לי שזה היה הוא) לגבי אכזריותו של האוס אליה-הוא ניסה לתת לה בעיטה בחזרה למציאות, כמו שאני רואה זאת. עם כל הכבוד, אדם שבוחר להגיב באלימות במקום לתת למוח לעשות את העבודה הוא בריון מנוול, וטריטר הוא בריון מהסוג הנורא ביותר, זה שעובד מתוך המערכת וקשה מאוד להילחם בו בשל כך. אגב, אני לא יודעת כמה טוב הוא יודע לקרוא אנשים-אני לא חושבת שאנשים מאפשרים להאוס להיות כמו שהוא בגלל הנכות שלו (אליבא ד'סטייסי, הוא היה כזה גם לפני האוטם).

o r t a l i t

New member
וואו !! ../images/Emo58.gif

סופסוףףף אתמול בלילה ראיתי את הפרק. והפרק פשוט טוווב !! אהבתי את צ'ייס ממשP: והשוטר ממש הצליח להרגיז אותי >< המקרה דווקא היה פחות מעניין, אם כי הפיתרון היה שובר-לב-שכזה. חוץ מזה, די רותקתי.. הייתי ממש עייפה ועדיין לא נרדמתי עד סיום הפרק.. :)

shanistern

New member
מצויין!! פשוט מצויין! ../images/Emo58.gif

אהבתי את הפרק זה רק אני ? או שקמרון ופורמן החליפו תפקידים? היא צינית והוא רגיש ומתחשב... העונה הזו משתבחת מפרק לפרק... כל הדמויות מצוינות אה, שמישהו יגיד להאוס שאני עו"ד פליליסטית ואני מוכנה לייצג אותו... מחכה ומצפה לפרק הבא...

Benjamin Turner

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

זה בדיוק מה שכתבתי באחת מהודעותי לעיל (http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1431&msgid=88438284 : "עכשיו רק נותר לשאול מה למען השם עובר על קמרון ופורמן (נראה כאילו הם החליפו זהויות)"). אבל אם כבר יש לנו פליליסטית בפורום, שאלותיים לי אליך: 1. האם זה בלתי חוקי לשאת תרופה נרקוטית שלא בתוך אריזתה? 2. כמה חוקי היה המעצר של האוס? על סמך הוא בכלל נעצר? הרי מותר לנהוג "תחת השפעה" של ויקודין, ויקודין כלל לא גורם להרחבת אישונים (להפך, הוא גורם להיצרות שלהם) והאם אין דרך לבחון high נרקוטי בדומה לhigh אלכוהולי (לבקש מהאוס ללכת רגל-בצד-רגל על קו ישר, לקרב אצבע לקצה האף וכד')?

shanistern

New member
../images/Emo58.gif

תשובות: החוקים בין האקץ לארה"ב שונים, אז הכל בהסתייגות 1. הוא לא עצר אותו בגלל שהוא החזיק את זה בלי אריזה, אלא בגלל שהוא הסיק שלא יהיה לו מרשם תקף לתרופה. (האוס אומר לו- אני נכה ואני עובד בבית החולים? נראה לך שיש לי בעיה להשיג מרשם תקף בשביל זה? השוטר אומר לו: שחצן בנזונה שכמוך? אני בטוח שאפילו לא טרחת... ) אז לא נראה לי שיש איסור להחזיק תרופה שלא באריזתה המקורית אבל אסור להחזיק תרופות מחויבות מרשם- שאין לך מרשמים עליהן. המרשם לא חייב להיות עליו פיזית- אלא עליו להוכיח שיש לו מרשם. 2. האוס נעצר על: נהיגה תחת השפעה נרקוטית- (אישונים מורחבית, התנהגות תחת השפעה נרקוטית), אינני בקיאה בדיני המעצרים האמריקאים אבל בארץ הוא יכל לעצור אותו משום שנראה לשוטר שהוא נהג תחת השפעת סם. מי אמר לך שמותר לנהוג תחת השפעת ויקודין? הוא באמת לא מרחיב אישונים? הרי הוא סם מרגיע, צריך לבדוק את הנקודה הזו- בייחוד בחוקי המעצר האמריקאיים. אבל: השוטר הרי אמר שהוא רוצה לקרוע אותו מכות, הוא יכול לשקר מאוחר יותר ולומר שהאישונים שלו היו מורחבים ועל כן, הוא סבר שהוא השתמש בסמים+ העובדה שהוא ראה אותו בולע כדורים בזמן בדיקת חולה- שלימדה אותו על ההתמכרות של האוס. חוצמזה, השוטר לא יודע שזה ויקודין- עורכי הדין של האוס יצטרכו להוכיח במשפט או בבקשה להארכת מעצר שויקודין לא גורם להרחבת אישונים ולכן המעצר אינו חוקי. את יודעת מה? אני אייצג אותו ואביא אותך כעדה מומחית, הולך? 3. האם אפשר להבחין בין היי נרקוטי לאלכוהולי- א. לפי הריח (ריח של סמים שונה מריח של אלכוהול) ב.-בדיקה של הליכה בקו ישר או הצבעה מלמדת על השפעה של משהו, היא לא מבחינה. ג. את הרופאה- תציעי לי דרכים... חוצמזה- השוטר מחפש אותו- הוא ימצא דרכים לעצור אותו

shanistern

New member
תוספת לתשובה 2 ../images/Emo58.gif

בנוסף, הוא נעצר על החזקת תרופות נרקוטיות- סמים ללא מרשם לא מצאתי בפקודת הסמים בארץ שויקודין הוא סם מסוכן. אבל אולי הוא רשום בשם אחר. לעניין החיפוש: ס' 28 לפקודת הסמים המסוכנים: מבלי לפגוע בסמכות הכללית הניתנת לשוטר לערוך חיפוש, רשאי שוטר לערוך חיפוש בלא צו חיפוש: (1) בכל רכב – אם החיפוש דרוש לצורך קיום הוראות פקודה זו; (2) על גופו של אדם כאמור בסעיף 22 לפקודת סדר הדין הפלילי (מעצר וחיפוש) [נוסח חדש], התשכ"ט-1969 אף אם לא עצר אותו, אם יש לו יסוד סביר להניח שאותו אדם נושא עמו שלא כדין סם מסוכן; לעניין המעצר: ס' 23(א)5(ג) לחוק המעצרים: (א) שוטר מוסמך לעצור אדם אם יש לו יסוד סביר לחשד שאותו אדם עבר עבירה בת מעצר והתקיים אחד מאלה: (5) האדם חשוד שעבר אחד מאלה: (ג) עבירה לפי פקודת הסמים המסוכנים [נוסח חדש], תשל"ג–1973, למעט עבירה הנוגעת לשימוש בסם או להחזקת סם לשימוש עצמי; (( כמובן שצריך לבדוק מהי הכמות המוגדרת לצריכה עצמית בארה"ב- כי אם זה פחות מהכמות אז אין עילת מעצר למעט החשד שהוא נהג תחת השפעת סם))

Benjamin Turner

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

1. כן, אני יודעת, פשוט מישהו בפורום אחר העלה את הרעיון שאולי זה הוסיף, שאולי זה משהו שישמש גיבוי מאוחר יותר לטריטר למעצר הלכאורה-חוקי-אבל-בתכלס-לא כל-כך הזה. 2. כתוב בעלון של התרופה שמותר לנהוג (ליתר דיוק, ישנה הנחיה לנהוג בזהירות). ולא, הוא לא מרחיב אישונים, הוא מצר אותם. לא שטריטר אמור לדעת זאת, אבל זה מוכיח שהוא סתם מעליל עלילות שוא על האוס. מענין אם הכותבים זוכרים זאת, כי זה נשמע כמו משהו שהאוס היה אמור להגיב כלפיו. האוס לא מכור! הוא בולע כדורים מתי שלא יהיה כי כואב לו. סבביישן, הולך
3. לא לכך התכוונתי, לא להבחין בין היי נרקוטי להיי אלכוהולי, אלא לזהות היי נרקוטי (בדומה לאופן שבו מזהים שכרות אלכוהולית). אחרת אפשר לעצור כל אחד בטענה שנדמה שהוא בהיי, לא? מה המניעה לכך?

למעלה