../images/Emo58.gif
תשובות: החוקים בין האקץ לארה"ב שונים, אז הכל בהסתייגות 1. הוא לא עצר אותו בגלל שהוא החזיק את זה בלי אריזה, אלא בגלל שהוא הסיק שלא יהיה לו מרשם תקף לתרופה. (האוס אומר לו- אני נכה ואני עובד בבית החולים? נראה לך שיש לי בעיה להשיג מרשם תקף בשביל זה? השוטר אומר לו: שחצן בנזונה שכמוך? אני בטוח שאפילו לא טרחת... ) אז לא נראה לי שיש איסור להחזיק תרופה שלא באריזתה המקורית אבל אסור להחזיק תרופות מחויבות מרשם- שאין לך מרשמים עליהן. המרשם לא חייב להיות עליו פיזית- אלא עליו להוכיח שיש לו מרשם. 2. האוס נעצר על: נהיגה תחת השפעה נרקוטית- (אישונים מורחבית, התנהגות תחת השפעה נרקוטית), אינני בקיאה בדיני המעצרים האמריקאים אבל בארץ הוא יכל לעצור אותו משום שנראה לשוטר שהוא נהג תחת השפעת סם. מי אמר לך שמותר לנהוג תחת השפעת ויקודין? הוא באמת לא מרחיב אישונים? הרי הוא סם מרגיע, צריך לבדוק את הנקודה הזו- בייחוד בחוקי המעצר האמריקאיים. אבל: השוטר הרי אמר שהוא רוצה לקרוע אותו מכות, הוא יכול לשקר מאוחר יותר ולומר שהאישונים שלו היו מורחבים ועל כן, הוא סבר שהוא השתמש בסמים+ העובדה שהוא ראה אותו בולע כדורים בזמן בדיקת חולה- שלימדה אותו על ההתמכרות של האוס. חוצמזה, השוטר לא יודע שזה ויקודין- עורכי הדין של האוס יצטרכו להוכיח במשפט או בבקשה להארכת מעצר שויקודין לא גורם להרחבת אישונים ולכן המעצר אינו חוקי. את יודעת מה? אני אייצג אותו ואביא אותך כעדה מומחית, הולך? 3. האם אפשר להבחין בין היי נרקוטי לאלכוהולי- א. לפי הריח (ריח של סמים שונה מריח של אלכוהול) ב.-בדיקה של הליכה בקו ישר או הצבעה מלמדת על השפעה של משהו, היא לא מבחינה. ג. את הרופאה- תציעי לי דרכים... חוצמזה- השוטר מחפש אותו- הוא ימצא דרכים לעצור אותו