עוד שעה שיעור ספינינג ראשון...

omer ok

New member
עוד שעה שיעור ספינינג ראשון...

זוכרים אותי? (בן 15, התלבט אם ללכת לספינינג?...) בקיצור היום אני הולך - מקווה שיהיה טוב, אז רק רציתי להגיד לכם תודה ששכנעתם אותי, ולשאול קצת טיפים למתחילים...

P u s s i c a t

New member
טיפים...

לשמור על ראש פתוח להנות. לחייך. להקשיב למדריך אבל לפני הכל לגוף שלך. לא לנסות להיות גיבור גדול ואם כואב לא למשוך את הקצה. ספינינג לא אמור לכאוב (מלבד כאב שרירים של מאמץ שהוא כאב מבורך ואפילו מחכים לו
) להקשיב להוראות. לכוון טוב טוב את הכסא. ואת הכידון גם לא לוותר על שלב המתיחות. גם אם קשה לך (ויתכן שיהיה קשהבהתחלה) להמשיך לדווש בישיבה עד סוף השיעור. לא לצאת באמצע (למניעה של תחושת כישלון ולמניעה של תפיסת שרירים) שיעור - מתחילתו ועד סופו. לא להתבייש לספר שאתה מתחיל המדריך חייב לדעת והכי חשוב - איך שאתה מסיים - אפילו לפני המקלחת - להכנס לפה עם חיוך ענק ולהודות שגם אתה התמכרת
תהנה

omer ok

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

חזרתי...היה בן ****! באמת היה כיף! במהלך השיעור היו קטעים קשים, לא נוראיים. אני עכשיו רק צריך לחשוב אני מסדר את זה עם האימוני כוח ויהיה נהדר. רק שאלה קטנה: כמה קלוריות בממוצע שורפים בשיעור? ועל איזה שרירים הספינינג עובד? תודה רבה רבה רבה! עומר

Tami661

New member
../images/Emo140.gifיששש... איזה כיף! עוד מורעל../images/Emo8.gif

1. בקשר לאימוני כח... אין התנגשות, אתה בהחלט יכול גם וגם באותו יום (אלא אם מבחינת לו"ז יש לך בעיה
) 2. כמה קלוריות בממוצע בשיעור? אני מניחה שאתה כבר מבין ששריפת הקלוריות תלויה בכמה גורמים שיכולים להכפיל ואף לשלש את המספר ממתאמן אחד לרעהו, אז זה לא שממש הממוצע יגיד לך משהו. אבל בקטנה, שיהיה לך איזשהו מושג: מין: זכר, גיל: 15, משקל: המממ... ממוצע, כושר/סיבולת: בסדר אבל לא משהו
, עצימות אימון: מתחיל תחת פיקוח
- בוא נאמר ששרפת: 400-450 קלוריות
כל המספרים האחרים... או שהם תוצאות מדידה על
או שהיחצ"ן של ספינינג עשה את העבודה שלו יותר מדי טוב

Tami661

New member
אה... והשרירים הם: שרירי הרגליים!

שזה: ארבע ראשי המסטרינג (שרירי מיתר הברך) תאומים (שוק) אלה העיקריים (אם אנחנו לא כוללים את שריר הלב ושרירי הלחיים... מהחיוך של האושר
)

Mr Ka

New member
שכחת לדעתי שריר מאוד חשוב...

שריר הישבן....
אני זוכר שבפעם הראשונה שעשיתי ספינינג (לא איתכם... ממש מזמן זה היה) לא יכולתי ללכת יומיים בגלל כאבים באיזור הישבן

עליסה מ

New member
זה קורה

במיוחד כשעושים פריז כזה, ומזיזים רק את הרגליים , ובמיוחד אם זה על עומס גבוה...בעע זה כואב המון המון
אבל אם זה עושה תחת יפה..למי אכפת!?

Mr Ka

New member
אפרופו פריז

השבוע היה לי העונג בפעם הראשונה לעשות פריז.... אבל לא סתם... חשבתי שאני מת במקום מזה. ואכן, אם זה לא הורג.... זה רק מחשל לא

Mr Ka

New member
מעניין מאוד... בגלל זה מי שעשה את

התרגיל הזה... הייתה מדריכה ולא מדריך
וחוץ מזה, אני תובע אותך על הפרת זכויות יוצרים... מה זה בחתימה שלך: "AKA" לא מקובל עלי שתשתמש בחלק מהשם שלי ללא אישורי המפורש בכתב

Mr Ka

New member
דההההההההההה

כאילו שלא ידעתי את זה.... ח... חל... חלי... חליל המחלל והמדווש

עליסה מ

New member
זה כואב

זה קורע, וזה הכי כייף בעולם אחרי זה : ) אני היחידה שנהנית מזה שהשרירים של התחת תפוסים?

עליסה מ

New member
../images/Emo6.gif בוא רק נגיד ש...

כשאתה בן זה באמת לא נחמד שהשרירים של התחת תפוסים

Mr Ka

New member
לא הבנת את כוונת המשורר...

אבל אני לא יודע אם גם בנות אוהבת שהשרירים בתחת שלהן תפוסים (תלוי באיזה מצב.... )

אאההההםםםם... סליחה?../images/Emo12.gif ../images/Emo89.gif

ennicka יקירתי...רק אחד רשאי וזכאי למשש את הגלוטאוס מקסימוס והגלוטאוס מדיוס שלי.. ואני מאוד אוהב את הגלוטאוסים המעוצבים להפליא של בן זוגי היקר..

למעלה