עוד שעה שיעור ספינינג ראשון...

Mr Ka

New member
אז בפעם הבאה... או שתשתה קפה או

שתבלע לפני וככה לא תיחנק

shiri 80

New member
אבל למה מצאת את עצמך עושה פריז?

אני מקווה שהעייפות לא מערפלת את עיני אבל אם הבנתי נכון אז הפריז היה באימון ספינינג . ואם בפריז סטנדרטי עסקינן אז זה גימיק מיותר

Mr Ka

New member
מצאתי את עצמי עושה זאת...

כי המדריכה אמרה... ונכון, לא עושים כל מה שהמדריכים אומרים, אבל ניסיתי בכל זאת. ועכשיו, אחרי אימון טוב, הולכים לאכול

Tami661

New member
אני מתה להבין מה זה "פריז סטנדרטי"

משום מה יש לי הרגשה שלא כל המדריכים באומרם "פריז" מתכוונים למה שמוגדר אצלך "סטנדרטי". ההסבר הבסיסי למה שאני קיבלתי לפריז הוא: פלג גוף עליון לא זז, ישבן מעל הכיסא וקרוב, פעולת הדיווש נעשית ממפרק הירך... מה שאומר בעצם ש... אני עושה את כל השיעור כל שיעור כל יום יש ימים... גם פעמיים ביום כבר שנים ב... גימיק?

shiri 80

New member
יש כל מיני קומבינציות

הדבר הכי מוזר שנתקלתי בו זה להרים ומס לעצור את הדיווש ולצאת לספרינט אל תגידו לא אמרתי . בעיקרון פריז אצלנו בדרכ קשור בהעלאת העומס ואז "רק מהרגליים" שבעצם אין חיה כזו... יש משהו לא טבעי בפלג גוף עליון לא זז -בכלל- ובעיקרון מי שהיה בהשתלמוית השונות יגיד לך שההנחיה היא לבטל את השטות הזו שנקראת פריז ,היא מיותרת לחלוטין

omer ok

New member
חחח...אתם קרועים לגמרי....

אני לא מורעל (לפחות עדיין לא...) מבחינתי כל המורעלים זה כל החבר'ה האלה שבאים עם המכנסיים הצמודות האלה (שלא ממש מחמיאים לאף אחד...), האלה שיש להם את האופניים שלהם, ואם מישהו רק יסתכל על האופניים שלהם הם יקרעו לו ת'ידיים, האלה שקונים את הנעלי ספינינג באלפי שקלים....בכל מקרה, אני עדיין רחוק מאוד... תגידו, לעשות עוד פעם שיעור של מתחילים, ורק אז להוסיף שיעור בינוני, או שכבר ביום שני ללכת לבינוני? (המטרה כרגע היא לעשות אימון מתחילים + אימון בינוני, השאלה אם להתחיל שבוע הבא, או לחכות שבוע...?)

Mr Ka

New member
אל תדחה למחר מה שאפשר...

לדחות למחרתיים. לדעתי, תתחיל לאט ולא בבום אחד גדול. צריך ללמוד ללחת לפני שרצים הרי, ושיעורי מתחילים יכולים לעזור לדעתי. אבל קטונתי
בהצלחה

omer ok

New member
הבנתי...

אבל הרגשתי שאני מסוגל ליותר. נראה איך אני ירגיש לקראת שיעור הבא. באתר spinil יש מתכון למשקה איזוטוני, מישהו ניסה? איך זה? המתכון: ליטר וחצי מים 3 כפות סוכר ענבים כפית מחוקה של מלח מיץ מלימון אחד

Tami661

New member
מתכון של צביקה הידוע בכינוי... KIMO

הוא אומר שזה טעים זה נשמע טעים זה לא מסובך אז לא נותר לך אלא לנסות
ממילא ידוע ש... "על טעם וריח..."
חוצמזה שאם צביקה אומר, אז זה בטוח טוב

shiri 80

New member
איזוטוני למה ? לשיעור ספין ?אחד?

מיותר .. משקה איזוטוני יש לשתות כשעוסקים בפעילות מעל ל45 דקות לא ניסיתי את מה שיש בspinil אישית משלמת 30 וקצת שקלים ומקבלת אבקת איזוסטאר קנויה-עם הזמן זה יותר טעים (אבל עדיין תמיד תמיד מצמיא ומטנף לי את השילדה של האופניים...)

omer ok

New member
כי...

אני בעבר שחיתי, והייתי שותה הרבה איזוסטאר. אני לא מת על זה, אבל בהחלט יותר טוב ממים. וכי היו לי ימים שבהם אני יעשה גם אימון בחדר כושר - וישר אחריו ספינינג, ואני רוצה להגיע לספינינג כמה שיותר מחוזק

shiri 80

New member
הייתי בודקת את זה

בעיקרון יש "הנחיות" כמה מומלץ ומה עדיף לשתות איזוסטאר ידוע כמשקה שנועד לפעילות ארוכה (באופן אישי גיליתי שהוא בשילוב עם תזונה נכונה יכול להפוך רכיבה מסיוט להנאה גדולה) אם אתה עושה ספין+ משקולות נדמה לי שעדיף שתשתה מים (לפני אחרי ותוך כדי) ובין אימון לאימון תאכל חטיף .. אם אפששפ בזכרוני בשעה נורמלית גם אוכל להסביר יותר למה . כרגע זה "בטאץ של הג'ירפה" ...

למעלה