היי זה התמונה שליי אני צילמתי (: ©לי!
ב ברוש הבובעע New member 18/1/06 #23 איזה חתימות יאפות...את הכנת אותם?! תעשי תעשי לי אחד על אושרייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
איזה חתימות יאפות...את הכנת אותם?! תעשי תעשי לי אחד על אושרייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
ש שרינוששש New member 18/1/06 #25 ברוששש לאא אני הכנתיי אותםם זאתתתתת טוליי המוכשרתת טוליי וחברה שלהה!
ב ברוש הבובעע New member 18/1/06 #26 טוליייייי יש לי עבודה בדבילך..../images/Emo3.gif תכיני לי אחד על אושריייייייייייייייייייי
ט טוולי New member 18/1/06 #29 עכשיו תמונות שלל ביחושש המושלם=) 10 מוקדםםםםםםםםםםםםםם לשירנושששששששששש
ב בשמלה כחולה New member 18/1/06 #32 יווו איזה חתיכיםםםםםם טוליייייייייייייייייייי לא אמרת שיש לך מלאאאא תמונות של שרון???????????????????????????????????.. וד"א שמתן לב שמה שאושרי לובש זה ממש כמו שעפר שכטר לבש בשיר פתיחה של טב"ע[לכל אלה שיש להן "הוט"]
יווו איזה חתיכיםםםםםם טוליייייייייייייייייייי לא אמרת שיש לך מלאאאא תמונות של שרון???????????????????????????????????.. וד"א שמתן לב שמה שאושרי לובש זה ממש כמו שעפר שכטר לבש בשיר פתיחה של טב"ע[לכל אלה שיש להן "הוט"]