עוד תמונות מהסרט ידידיי האפלים

Dark Jack

New member
עוד תמונות מהסרט ידידיי האפלים

תמונות חדשות,ורואים סוף,סוף את הדמונים
התמונות לא באיכות הכי טובה, אבל הם מציגים עוד מבט לגבי הסרט. תהנו

Dark Jack

New member
הכתובת לאתר עם התמונות

שכחתי לשים את הכתובת בנושא
אז הנה אני שם כאן הכתובת- http://www.filmick.co.uk/2007/03/first-look-golden-compass-footage.html תהנו

JustRain

New member
את בטוחה שלא התבלבלת עם הסרט

"ילדים נכנסים לגן החיות שבאלסקה ופורצים לכלובים ועושים בלגאן"? כי אם הייתי צריכה ליצור מזה סרט ולהצמיד לו שם, זה היה זה.

יא! ../images/Emo6.gif

*מתרגשת עד מאד* איזה טריילר-טיזר מקסים! זה נראה ממש טוב עד עכשיו. הציפיות שלי מהסרט הזה רק גדלות והולכות. בואו נקווה שהוא באמת יהיה טוב כמו שהוא נראה

JustRain

New member
קצת Show-off, לא?

אני מסרבת לחכות לסרט בציפייה (אם כי אני יודעת שאראה אותו, נו). אין דבר כזה סרט על פי ספר שלא הורס אותו.. אין! (טוב, האמת היא שהסרט של 'מישהו לרוץ איתו' היה לא רע בכלל.) אני פשוט מפוחדת בגלל הטרור שעשו להארי פוטר.

Jason2

New member
זה לא משנה

הרי הסרט לא ממש הורס את הספר, הספר ניצב על המדף כמו שהיה לפני הסרט או לאחריו. מה שכן במאי טוב יכול לתת פירוש מעניין לסרט ולהפוך אותו לסרט מעניין ואפילו טוב מאוד. אני אהבתי את שר הטבעות ושמחתי שנתנו לספרים גרסה שונה.

האבק

New member
לא לגמרי

נכון, הסרט לא יהרוס את הספר. לא ישנו את הטקסט בעקבות הסרט - אבל ההתייחסות אל הספר עלולה להשתנות. ספר שיעשו עליו סרט גרוע מאד (כמו אראגון) הוא לא ספר שאני ארוץ לקרוא אחרי שאראה את הסרט (אלא אם כן קראתי לפני). חוץ מזה, לאחר סרטים מצליחים בד"כ יש מסחור ענקי שמגיע לפעמים גם לתחום של הספרים למשל כמו ספרי נרניה עם הכריכה של הסרט 'נרניה'. אותו דבר קרה עם 'אראגון' אם אני לא טועה. אני מקווה מאד שזה לא יקרה עם 'המצפן הזהוב' ואעשה כל שאוכל כדי שזה לא יגיע למצב כזה. גם אני אהבתי מאד את שר הטבעות למרות השינויים וההשמטות של חלקים מעניינים בספרים. הסרטים פשוט יצאו מצויינים והם יצירת מופת בעד עצמם. ההשקעה העצומה בסרט הייתה מדהימה. רק היום מצאתי את עצמי מאזין לפסקול ומתפעל מחדש. אני מקווה שגם הפסקול של המצפן הזהוב יהיה כזה שארצה לקנות אותו ולשמוע אותו.

../images/Emo45.gif

אי לא אוהבת סרטים שמבוססים על ספרים בייחוד בגלל מה שאמרת (כל הכסף שעושים מזה אח"כ והשינוי של העטיפות ><) אגב אראגון היה ספר גרוע עוד לפני הסרט (פנטזיה נוסחתית בלעעע...)

Jason2

New member
הדוגמה

של אראגון לא טובה כי אמנם הסרט גרוע אבל הוא מבוסס על ספר לא ממש טוב (בלשון המעטה). שם השחקנים בעלי השם שיחקו ממש גרוע ונראה כאילו הם רוצים רק לסיים את יום הצילומים וללכת הביתה. לפי הטריילר של המצפן הזהוב, נראה לי שהם משקיעים בסרט הזה ומקדישים לו תשומת לב רבה.

האבק

New member
הם בהחלט משקיעים

זה הסרט הכי מושקע של "ניו ליין סינמה" מאז שר הטבעות. בסרט הראשון השקיעו כ- 150 מיליון דולר (כ-50 מיליון יותר משר הטבעות). יש מידת השקעה עצומה בדיוק בפרטים שונים של עיצוב העולמות האחרים. הם יצרו עולם שלם מחדש הכל מכלי התחבורה ועד למראה של לונדון ואוקספורד (כן, הם עיצבו מחדש את לונדון ואוקספורד בעולם של ליירה!). אפשר לקרוא עוד על זה בתיאורים של האתרים באנגלית על הסיור בסט. בינתיים יש לי הרבה ציפיות לסרט. השחקן של לי סקורסבי נראה לי מצויין ודקוטה בלו ריצ'ארדס (ליירה) נראית טוב!

Jason2

New member
בקשר לעטיפות של הספרים

בלי להתייחס לנרניה, שם העטיפה באמת לא היתה מעוצבת טוב אבל הסרט שווק לילדים קטנים. יכול להיות שתהיה עטיפה חדשה לספרים ואני לא אתנגד אם העטיפה תהיה מעוצבת בצורה יפה ולא מקושקשת (יכול להיות שגם לא, לדוגמה הארי פוטר ושר הטבעות לא קיבלו עטיפה חדשה). אני מצטער אבל אני לא יכול להגיד מילה רעה על סרטים ועל קולנוע מכיוון שאני חובב קולנוע ואני חושב שהמדיה הזאת מצויינת ויכולה לעשות דבר נפלאים ומצויינים ושוב לפי הטריילר אפשר לראות את ההשקעה ואת המסירות של הצוות שם אז אני רוצה לחשוב שהסרט יהיה טוב.

האבק

New member
אני איתך בעניין הקולנוע

גם אני חובב קולנוע וסרטים אבל אני חושב שצריכה להיות הפרדה בין הסרט לספר. שהסרט ישאר בקולנוע ושהספר ישאר כמו שהיה. לא צריך כריכה מעוצבת חדשה ולא צריך כל מני מסחורים של הספר.

Jason2

New member
כן, אבל מה לעשות

ששיקולים מסחריים קובעים בעניין הזה. מה שאפשר לעשות זה להחליט שזה לא ממש מפריע ולא ממש מעצבן.

האבק

New member
אבל זו הבעיה... ../images/Emo13.gif

זה לא נגמר בזה. אם זו הייתה רק הכריכה שמשתנה אז עוד ניחא... (למרות שאני מאד אוהב את הכריכות הישראליות) אבל בעקבות זאת באים האנשים שפתאום גילו ש"כתבו ספר על הסרט המצפן הזהוב!" ואנשים יתחילו לקבל דעות קדומות ("'חומריו האפלים' זו טרילוגיה שטחית לילדים") וכו'. זה התרחיש הכי נורא, ולא בטוח שזה יקרה - אבל זו בהחלט אפשרות

Jason2

New member
ככה זה לגבי

כל דבר מצליח. אם הסרט יצליח יגיעו תמיד נשמות "טובות" ויתחילו לקטול כל דבר שקשור אליו. אני כבר מזמן הפסקתי להתייחס למה שאנשים אומרים ואני מתרכז יותר בלגלות מה אני אוהב בעצמי.

האבק

New member
אני אוהב את הגישה שלך ../images/Emo13.gif

ואני חושב שהיא הגישה הנכונה, אבל לי תמיד יפריע לשמוע אנשים מזלזלים בסדרה כמו 'חומריו האפלים'. אבל בתכלס, אם מישהו כן יגיע לאתר ולפורום זה אומר שהוא כן לקח את הטרילוגייה ברצינות ומקומו כאן. מי שלא רוצה - לא צריך

dahoe

New member
למה אתה חושב ככה?

להפך! אנשים יתרגשו ויתלהבו מהסרטים, יחפשו בתפוז, ימצאו את פורומינו הקט, אשר לא עשה רעה לאיש, ויתחילו לשרשר הודעות על הסרט ולחשוב שהם ידענים גדולים ובסופו של דבר נראה כאן כמה וכמה הודעות של "מה? יש גם ספר למצפן הזהוב?" אני חושב שהדבר הטוב ביותר לעשות הוא לפתוח פורום מיוחד לסרטים. פורום כזה שיסגר שלושה חושדים אחרי צאת הסרט ויפתח שנית בצאת הסרט הבא.

JustRain

New member
בדיוק.

זה משגע אותי עם הארי פוטר. מה שכן, במקרה של הארי פוטר כולם יודעים שהספר היה קודם (ואם יש מישהו שלא, אני יורה בעצמי. אההה!!). אני לא אשכח ששמעתי מישהו שואל "תגידו, איך קוראים באמת להרמיוני?" "אמא ווטסון". #&%^&#%^&%^#%)&*)$^&^@^!#$%~@#

למה? מה רע?

לא היית אוצה לקנות מהדורה מיוחדת של הספרים, שעולה פי 2 רק כי יש תמונת צבע של השחקנית של ליירה עליה? או של ניקול קידמן? או...שלך?! ואוו, זה רעיון טוב! אודי בכריכה, מי לא ייקנה?! דבר, דבר עם האלה בכתר... [; [אני אחזור ברביעי, אל תכתבו פה שטויות עד אז (; ביי ביי!]

למעלה