עוד תמונות מהסרט ידידיי האפלים

Ginn

New member
O=

לא היית בבית מה26 עד ל28 ? אולי היית בירושלים ? ביאס"א ? O= *אני מטורפת בעיניין XD*

Jason2

New member
אה וה-show off

מגיע מחברת ניו ליין אחרי הכל הם חייבים להוציא סרט שיהיה קרוב להצלחה של שר הטבעות. אני מעריך שהפרסום לסרט יהיה יותר אגרסיבי לקראת יציאתו.

האבק

New member
../images/Emo45.gif

ניו-ליין אמרו בעצמם שהם הולכים להשקיע מאד בפרסום של הסרטים. באירופה כבר מתפרסמים בעיתונים כל מיני כתבות, ואפילו חוברות על "העשייה של הסרט" עם תמונות. אני יודע שיצאו בינתיים בשפות האנגלית והצרפתית. אני לא חושב שזה יהיה בעברית - למרות שפעם יצר איתי קשר מישהו "מניו ליין סינמה" והתעניין בפרסום של 'חומריו האפלים' בארץ על מנת להתאים את הפרסום של הסרט בארץ או משהו כזה...

אקס93

New member
אהבתי את הטריילר

אה כן חזרתי לרגל יצאת הסרט (וכי יש לי זמן
) מתי הוא יוצא בארה"ב?

IamNoa

New member
זה בסדר,

אני בכלל דמיינתי אותו שחור... (מי מוזרה עכשיו? :p )

ס א י

New member
../images/Emo115.gifאוה, זה מוצא חן בעיניי! ^^

זה נראה כ"כ, אבל כ"כ טוב~ כאילו, אני גם שייכת לאלו ששונאים סרטים על ספרים אבל באמת שרואים פה השקעה. ואהאה, כ"כ בא לי שזה ייצא כבר ונוכל לראות.

dahoe

New member
כפי שכתבתי בתגובות, כותב אני גם כאן

נשאר רק לקוות שהמוצר המוגמר של המיחשוב והתסריט עצמו יוכיחו את עצמם. התסריט הוא הבעיה העיקרית בסרטים מבוססים על ספרים. בדרך כלל יש קטעים קצרצרים שחולפים בין האחד לשני מהר על מנת להספיק הכל. אם התסריט ועבודת החיתוך יוכיחו את עצמם, הסרט יהיה מצויין. אם לא, הוא יהיה רק "טוב".

The Immortal Me

New member
טוב, אז...../images/Emo215.gif

הטריילר נראה ממש טוב, ובכלל, ההפקה נראת מושקעת. חוץ מכמה בעיות (ארמ, קולטר לא עם שיער שחור? וליירה לא בלונדינית?!). ודמיינתי את יוריק הרבה יותר אנושי... ארג, לא משנה. חח, הם גרמו לזה להיראות כאילו ניו ליין סינמה כתבו את שרה"ט... טוב, נקווה שיצא טוב, ולא יהפוך לה"פ הבא. רוני
.

The Immortal Me

New member
אה, ו../images/Emo215.gif

אני ממש ממש ממש לא מרוצה מהליהוק של ג'יימס בונד לעזריאל. פשוט ממש לא דמיינתי אותו ככה. רוני
.

Jason2

New member
יהיו הרבה דברים שדמיינת

שלא יהיו בסרט או שיוצגו בצורה שונה. יהיו גם הרבה דברים שיעברו שינוי או יושמטו או יעברו מקום. ספר מדבר בשפה שונה מסרט ואי אפשר להסריט ספר כפי שהוא כתוב. ספר חייב לעבור איזשהו תרגום כדי להתאים לשפה הקולנועית. מחשבות ותיאורי טבע שאפשר לכתוב ולהאריך בספר יצטרכו להפוך לדברים ויזואליים או לא להיות בסרט בגלל מגבלת זמן. פשוט כדאי להיות מוכנים שהסרט יהיה שונה ולהיות מוכנים לקבל עיבוד שונה לספר (בתנאי שהוא יהיה מרתק, מעניין ונאמן לרוח הספר) ואז לא נתאכזב. מה שכן, קרייג דיויד שחקן מצויין ולדעתי הוא יוכל לעשות את התפקיד בצורה טובה.

האבק

New member
דניאל קרייג, לא קרייג דיויד

גם אני מתבלבל עם קרייג דיויד לפעמים... מי זה בכלל?
השם מוכר...

Jason2

New member
אוי ואבוי

זה לא הזמר ההוא מאיזו להקת בנים? כן, דניאל קרייג.

SNTD

New member
שלא תעזו!!!!

קרייג דיוויד אולי לא רוקיסט מושבע או ראפר מגרבץ, אבל הוא בהחלט יודע לשיר מצויין. הבנאדם הופיע עם סטינג בסיבוב הופעות והם עשו ביחד את השיר המוכר Rise and Fall על הלחן של Shape of my Heart של סטינג. בנוסף בשנת 2002 הוא קיבל את סולו הכבוד בשיר Hey Jude ביחד עם פול מקרתני בהופעת מחווה לג'ון לנון ולביטלס, הוא היה האחרון ששר עם פול מקרתני לפני שהוא מת. אז לא לזלזל בקרייג דיוויד!!! {כרגע צפיתם בפינת 'רועי מרגיש חכם היום', המשך צפייה מהנה}

כמעט חכם, ידידי ../images/Emo98.gif

פול מקרטני עדיין חי ובועט (למרות תיאוריית הקונספירציה הנפוצה) בטח התכוונת לג'ורג' הריסון.

Jason2

New member
למה לא?

מותר לי לזלזל במי שאני רוצה בתנאי שאני לא פוגע בו ישירות. לא נראה לי שהוא קורא בתפוז. אז כל הכבוד שיש לו סוכן טוב שמארגן לו חלטורות טובות, אבל מבחינתי הוא לא מישהו שיש לי ממש הערכה אליו. .

למעלה