עוד תמונת פיינל שלי. והפעם מעמאן...

ronenec

New member
עוד תמונת פיינל שלי. והפעם מעמאן...

השבוע טסנו עם 757-200 של ארקיע 4X-BAZ לעמאן. הנה תמונת הפיינל משם.

Aviation Addict

New member
תמונה טובה!

נראה שישבת על האף של המטוס בזמן הצילום

MrHankeY

New member
כרגיל תמונה מעולה ../images/Emo45.gif

ואם אפשר שאלה קטנה.. אני בתהליכי חיפוש של מצלמה דיגיטלית CANON A95 אוכל להגיע איתה לתוצאות דומות? תודה

Daddy DJ

New member
לא מכיר את המצלמה ולא מכיר אותך אבל

כדי להגיע לתוצאות דומות צריך לדעת לצלם הרי אם תתן למישהו שאין לו מושג בצילום ניקון D100 הוא יוכל לצלם איתה אותו דבר כמו שהוא יצלם עם Canon A70

uri ba

New member
אני לא כלכך מסכים עם הקביעה שלך..

אם תתן לבנאדם לא מבין בצילום D100 או כל DSLR אחר הוא יוציא תוצאות פחות טובות מאשר שהוא יוציא מהA70

MrHankeY

New member
צודק

זה למה אני נוטה לכיוון הקנון... הן קלות לתפעול ומגיעות לתוצאות לא רעות בכלל לפי מה שהבנתי החיסרון הגדול בקנון הוא שהזום האופטי שלה די נמוך... אבל מן הצד השני - מאוד ידידותית למשתמש

Daddy DJ

New member
ולמה אתה חושב ככה?

אני לא מכיר את ה D100 כ"כ טוב אבל ב D70 יש גם מצבי צילום בידיוק כמו במצלמות פוקט הרגילות... ככה שחוץ מיותר משקל ואולי עדשה "קצת" הרבה יותר טובה סך הכל אפשר גם לעבוד איתה אותו דבר... אומנם חבל לקנות כזאת מצלמה אם לא מתכוונים לנצל את כל האפשרויות שלה :)

uri ba

New member
אני לא חושב אני בטוח

מבחינה מעשית אמנם יש פריסטים ואוטופוקוס ועל הנייר זה אמור להיות אתו הדבר. אבל בתכלס זו גישה שונה לחלוטין לצילום.. בוא נגדיר את זה אחרת - אם אתה לא יודע מה עושה הצמצם איך עובדים עם התריס ואתה מתכוון להשתמש רק בפריסטים תכסוך לעצמך קצת כסף.. יש המון אנשים שמוכרים היום 300D וD70 אחרי חודשיים שלושה בגלל שהיא פשוט מסובכת להם. הם רצו מצלמה שלוחצים והיא מצלמת וקיבלו מצלמה גדולה, כבדה, מסורבלת עם המון כפתורים ללמוד..

efi2000

New member
A95 אחלה מצלמה, יש לו מסך שמתקפל

נדמה לי שזה 4 או 5 מגה פיקסל, יש לו מסך שנפתח מאחור המצלמה, לייש דגם A85, אני מאוד מרוצה ממנה ויש לו צילום מאקרו מדוייק, אין לו מתחרים.

MrHankeY

New member
חח אפי

אתה מקדים את המאוחר:) קודם נחליט על המצלמה תודה בכל מקרה

Asaf747

New member
טיסה מלאה בפיליפנים... ../images/Emo8.gif

יום שלישי בבוקר, 200 פועלים מילאו את הטרמינל

RonGreen

New member
שאלה

קודם כל - כל הכבוד על התמונות הנהדרות שאתה מעלה ל airliners.net :) עכשיו לשאלה: אני לא יודע אם שאלו פה לפני זה, אבל איך אתה מצליח לצלם את כל התמונות האלה, אתה טייס? דייל? איש ביטחון? -Ron-

למעלה