זה למה אני נוטה לכיוון הקנון... הן קלות לתפעול ומגיעות לתוצאות לא רעות בכלל לפי מה שהבנתי החיסרון הגדול בקנון הוא שהזום האופטי שלה די נמוך... אבל מן הצד השני - מאוד ידידותית למשתמש
אני לא מכיר את ה D100 כ"כ טוב אבל ב D70 יש גם מצבי צילום בידיוק כמו במצלמות פוקט הרגילות... ככה שחוץ מיותר משקל ואולי עדשה "קצת" הרבה יותר טובה סך הכל אפשר גם לעבוד איתה אותו דבר... אומנם חבל לקנות כזאת מצלמה אם לא מתכוונים לנצל את כל האפשרויות שלה
מבחינה מעשית אמנם יש פריסטים ואוטופוקוס ועל הנייר זה אמור להיות אתו הדבר. אבל בתכלס זו גישה שונה לחלוטין לצילום.. בוא נגדיר את זה אחרת - אם אתה לא יודע מה עושה הצמצם איך עובדים עם התריס ואתה מתכוון להשתמש רק בפריסטים תכסוך לעצמך קצת כסף.. יש המון אנשים שמוכרים היום 300D וD70 אחרי חודשיים שלושה בגלל שהיא פשוט מסובכת להם. הם רצו מצלמה שלוחצים והיא מצלמת וקיבלו מצלמה גדולה, כבדה, מסורבלת עם המון כפתורים ללמוד..
קודם כל - כל הכבוד על התמונות הנהדרות שאתה מעלה ל airliners.net עכשיו לשאלה: אני לא יודע אם שאלו פה לפני זה, אבל איך אתה מצליח לצלם את כל התמונות האלה, אתה טייס? דייל? איש ביטחון? -Ron-