עוד תמונת פיינל שלי. והפעם מעמאן...

נועם04

New member
נשר יקר

אנטנת לוקלייזר נמצאת תמיד! בסוף במסלול כך שבסוף מסלול 08 יש עוד אנטנת לוקלייזר , כן יש שתי מערכות ILS עם זוג תדרים שונים!

eagle701

New member
סבבה אני יודע זאת אבל בתמונה רואים

את מסלול 08 אתה בעצם מתכוון שהאנטנות משדרות ILS למסלול 26 ולא ל08?

נועם04

New member
רק אנטנת הלוקולייזר

משדרת את נתון הלוקולייזר למסלול 26 ואת נתון BACK CORSE למסלול 08 , שים לב שבצד שמאל טיפה למעלה יש את מגדל הגלייד סלופ של מסלול 08. קיימת עוד אנטנת לוקולייזר בסוף מסלול 08.

ronenec

New member
17 דקות...

17 דקות בלבד בבואינג 757... נראה לי שזו אחת הטיסות הסדירות הקצרות בעולם בבואינג...

גובה הטיסה לירדן 7000 רגל שזה

בערך 2 וחצי ק"מ.והדייל בטיסה זו,כמו בכל טיסה,מגיש קפה ומנקה שירותים. יש לי נסיון בזה.

RonGreen

New member
I guess there is

This just shows how professional Israeli air crews are, in Air Lingus for example even in 8 hour flights the flight attendants don't serve the meals or god forbid do anything sometimes even 4 hours into the flight, weird I know but it's sorta like an LCC so what can you expact... Plus many air crews are very rude! Like Iberia which is usually an unpleasant experience or Russian air crews. -Ron-

MrHankeY

New member
חשבת על האופציה

שהעיכוב נבע מטעמי מזג אוויר? לפעמים לוקח זמן עד הגשת האוכל עקב מזג אוויר... הרי לאכול בזמן טורבולנס יכול להיות עסק לא נעים. אני לא יודע למה כלכך מתלהבים מהשירות של אלעל... אין שום אחידות בטיסות אלעל - טיסה אחת יכולה להיות מעולה והשניה נוראית (מבחינת שירות). אה כן ותוסיף לרשימה את השירות הנוראי של אליטליה (רק בטיסות לארץ). מדהים כמה השירות שלהם יותר טוב בטיסות המשך.

RonGreen

New member
וגם איר פראנס

בקו לארץ השירות נורא אבל בטרנס אטלנטי דוקא מקצועי ואדיב.

berti257

New member
גילה את טפשה מטופשת

הדייל לא מגיש קפה ולא מנקה שירותים - הדייל נמצא שם בשביל החירום. בטיסה כזאת מגישים אולי מיץ

שלום ברטי!! מי שלא מכיר,ברטי הוא

דייל מאאאאאד ותיק בארקיע,אדם נפלא! ברטי,מה רצית שאני אסביר פה ,שאכן תפקידנו של הדיילים כאנשי צוות אויר לכל דבר, הוא לעיתות חרום??זה נכון! אבל מה,מכיוון שחברות התעופה לא מעוניינות שדיילינו ישבו במטוס ויחכו לחרום,הם מנצלות את דיילי האויר לצורך טיפוח ה"קשר" עם נוסעי החברה. וזה כולל:הגשת מיץ(בטיסה לעמאן),הגשת ארוחות,שתיה, מכירת מוצרים פטורי מס,וגם...ניקוי שרותים,מה לעשות זה הרי זכות לתת שרות....

berti257

New member
לגב. גילה זלצר הנכבדה

תודה על המחמאות .... ההסבר שלך עכשיו יותר מדויק ומתאר את מקצוע הדיילות נכון יותר... כל טוב

הי חמוד,ברטי לא צריך כ"כ להתלהם

ולהתלהב...זה בסה"כ פורום לילדים,שלא כמונו,עם כל השעות הרבות שעשינו,והותק שלנו באויר...תרגיע...

למעלה